Jump to content
Sign in to follow this  
ppanos800

Ηλεκτρικό Ποδήλατο

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Προσανατολίζομαι για αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου για λίγη γυμναστική και παράλληλα για μετακίνηση εντός πόλης σε κοντινές αποστάσεις.

Μιας και ακόμη είμαι βαρύς τύπος (100 κιλά) αλλά σε πρόγραμμα διατροφής για να χάσω περιττά κιλά προσανατολίζομαι σε αυτό

https://www.bezior.com/el/products/bezior-x1500-pro-1500w-12-8ah-foldable-electric-bicycle-26-inch-40km-h-100-km-mileage-mountain-moped-bike

Το θέμα είναι οτι μπορεί να γράφει οτι το μοτέρ του είναι 1500 W αλλά κάτι τέτοιο στην πράξη δεν ισχύει σίγουρα λόγο του controller που είναι 48v 20amp (max 960 watt) Αλλά σε σχέση με κάτι άλλα που έχω δει να κυκλοφορούν είναι ποιο φθηνό.

Θέλω να μπορώ να ανεβαίνω ανηφορικούς δρόμους χωρίς να μου βγαίνει το λάδι στην κυριολεξία και σιγά σιγά να κάνω και την γυμναστικούλα μου.

Ποια είναι η γνώμη σας; 

Τροποποιήθηκε από τον ppanos800

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι καλά για εύκολη και γρήγορη μετακίνηση αλλά όχι για γυμναστική. Αν θέλεις γυμναστική, προτείνω να αγοράσεις ένα ποδήλατο τύπου trekking για αρχή, καθώς είναι άνετα και ευέλικτα. 

Αν παρόλα αυτά επιμένεις στο ηλεκτρικό, ισχύει ότι δίνεις παίρνεις. Όπως κατάλαβες και μόνος σου δεν είναι 1500W. Έχω δει αρκετά βίντεο στο ίντερνετ και μου φαίνεται στιβαρό για τα λεφτά του. Στην ευθεία κινείται άνετα, στις ανηφόρες θέλει λίγο δύναμη από εσένα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες