Jump to content
john_smith1

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ

Recommended Posts

Δεν σταμάτησα σε μπλόκο της τροχαίας λίγο πριν το κέντρο της Πάτρας κοντά στα ΚΤΕΛ. Το όχημα είναι στο όνομα του πατέρα μου. Γνωρίζει κανείς πότε θα έρθει η μύνηση ή πως μπορώ να πληροφορηθώ για το αν έχει κινητοποιηθεί κάποιου είδους διαδικασία; 

Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο μαλάκας αισθάνομαι. Είμαι νέος οδηγός και με έπιασε πανικός καθώς πετάχτηκαν ξαφνικά, χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ για την πράξη μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βάση νόμου, η συγκεκριμένη πράξη τιμωρείται με σύλληψη και έπειτα ότι αποφασιστεί. Πάντως ο ΚΟΚ ορίζει μέχρι και ποινή φυλάκισης ενός έτους. Ανάλογα και σε τι κέφια θα πετύχεις τα όργανα. Μπορεί να μην κάνουν και τίποτα. Εγώ απλά γράφω τι ορίζει ο νόμος.

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε έπιασε πανικός και δεν σταμάτησες. Είχες όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί σου όπως δίπλωμα, άδεια και ασφάλεια; Αν ναι, τότε δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.

Τροποποιήθηκε από τον ShapeshifterGR98

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 ώρες, το μέλος john_smith1 έγραψε:

Δεν σταμάτησα σε μπλόκο της τροχαίας λίγο πριν το κέντρο της Πάτρας κοντά στα ΚΤΕΛ. Το όχημα είναι στο όνομα του πατέρα μου. Γνωρίζει κανείς πότε θα έρθει η μύνηση ή πως μπορώ να πληροφορηθώ για το αν έχει κινητοποιηθεί κάποιου είδους διαδικασία; 

Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο μαλάκας αισθάνομαι. Είμαι νέος οδηγός και με έπιασε πανικός καθώς πετάχτηκαν ξαφνικά, χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ για την πράξη μου.

Καλώς ήρθες στο mybike Γιάννη!

Έστω και λόγω...πίεσης.

Που ήταν το μπλόκο?

Να φανταστώ Όθωνος Αμαλίας?

Σε ποια μεριά? Πριν το ΚΤΕΛ? Μετά?

Ήταν 2κυκλοι ή μεγάλο μπλόκο (αυτοκίνητα κ μηχανές)?

Εσύ με τι όχημα ήσουν? Φορούσες τα απαραίτητα (ζώνη/κράνος)?

Υπήρχε κάτι παράνομο μου βγάζει μάτια? Πχ δυνατά μουσική ή εξάτμιση που ξυπνά πεθαμένους?

Αν θες να είσαι ήρεμος, πάρε τον πατέρα σου κ πεταχτείτε αύριο πρωί στην τροχαία και περιγράψτε τη φάση στον αξιωματικό υπηρεσίας. Με «ειλικρίνεια» και λίγες καθαρές κουβέντες.

Και με εξήγηση πως «ήρθα να ενημερώσω πως δεν υπήρχε κάποιο θέμα αλλά συνειδητοποίησα τη φάση αργότερα και όταν επέστρεψα στο σημείο είχαν φύγει οι συνάδελφοί σας»

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 ώρες, το μέλος ksino1100 έγραψε:

Καλώς ήρθες στο mybike Γιάννη!

Έστω και λόγω...πίεσης.

Που ήταν το μπλόκο?

Να φανταστώ Όθωνος Αμαλίας?

Σε ποια μεριά? Πριν το ΚΤΕΛ? Μετά?

Ήταν 2κυκλοι ή μεγάλο μπλόκο (αυτοκίνητα κ μηχανές)?

Εσύ με τι όχημα ήσουν? Φορούσες τα απαραίτητα (ζώνη/κράνος)?

Υπήρχε κάτι παράνομο μου βγάζει μάτια? Πχ δυνατά μουσική ή εξάτμιση που ξυπνά πεθαμένους?

Αν θες να είσαι ήρεμος, πάρε τον πατέρα σου κ πεταχτείτε αύριο πρωί στην τροχαία και περιγράψτε τη φάση στον αξιωματικό υπηρεσίας. Με «ειλικρίνεια» και λίγες καθαρές κουβέντες.

Και με εξήγηση πως «ήρθα να ενημερώσω πως δεν υπήρχε κάποιο θέμα αλλά συνειδητοποίησα τη φάση αργότερα και όταν επέστρεψα στο σημείο είχαν φύγει οι συνάδελφοί σας»

Καλησπέρα και σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,

Ήταν Όθωνος Αμαλίας ακριβώς πάνω στα ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας πριν τις ράγες του τραίνου.

Όπως ερχόμουν με αυτοκίνητο, βγαίνουν στο δρόμο δύο αστυνομικοί και μου έκαναν νόημα.

Στην αρχή δεν κατάλαβα ότι ήταν αστυνομικοί, όπως πετάχτηκαν νόμιζα ότι ήταν πεζοί που απλά θέλανε να περάσουν το δρόμο. Όταν έφτασα πιο κοντά πανικοβλήθηκα και δεν σταμάτησα γιατί δεν με έχουν ξανασταματήσει σε έλεγχο.

Δεν έτρεχα, ούτε είχα δυνατά τη μουσική, ζώνη φορούσα και έχω ένα τεράστιο Ν στο πίσω τζάμι.

Πρέπει να ήταν ένα περιπολικό μόνο και 2 αστυνόμοι, άντε να ήταν μαζί ένας ακόμα αλλά όχι παραπάνω.

Ίσως είναι όντως καλύτερα αν περάσω από εκεί.. Περισσότερο για να ξέρω αν έχει αρχίσει κάποια διαδικασία, ή αν με ψάχνουν..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άρα στο τέλος της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Κλασική θέση για μπλόκα.

Ερχόταν κανένας άλλος πίσω ή μπροστά από σένα, Γιάννη?

Αν ναι, μπορείς να ισχυριστείς πως πίστεψες πως έκαναν νόημα στον πίσω σου, γιατί δεν είχες κάνει κάτι παράνομο.

Αναμένουμε τα συμπεράσματα που θα προκύψουν μετά την επίσκεψή σου στην τροχαία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα