599 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 Καλημέρα! Είμαι κάτοχος ενός cb500x 2018 30.000km χθές πήγα στο συνεργείο να πάρω λάδια και φίλτρο λαδιού για την καθιερωμένη αλλαγή λαδιών κάθε 5.000 km και ρώτησα τον μηχανικό πότε μπορούμε να κάνουμε ρύθμιση βαλβίδων, χαμογέλασε και μου απάντησε ότι είναι κρίμα να με βάλει να πληρώσω για κάτι που δεν χρειάζομαι........ επέμεινα και τελικά αφού το έβαλε μπροστά, κρύο το μηχανάκι μου απάντησε πως δεν έχουν κουνηθεί το έκανε βόλτα και μου λέει πως είναι σαν καινούργιο! Τον εμπιστεύομαι αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για πείτε και εσείς. Σας ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 Τις βαλβίδες τις μετράμε τι διάκενο έχουν. Αυτό προυποθέτει, λύσιμο κάποιων πραγμάτων. Με μια βόλτα, δεν μετράμε βαλβίδες. Απλά κάνουμε βόλτα. Το εγχειρίδιο χρήσης, δεν λέει κάθε πότε ρύθμιση βαλβίδων; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
599 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 Κάθε 24.000! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 Που ειναι αυτος ο μηχανικος? θελω να του παω και γω το μηχανακι που για ελεγχο μεσω βολτας. Στο manual λογικα λεει ελεγχο καθε 24Κ, ρυθμιση ισως να χρειαστει πολυ αργοτερα, απλα εμπειρικα ο μηχανικος σου ειπε οτι δεν θελει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
599 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 Τελικά σήμερα κάναμε στο συνεργείο αλλαγή μπουζί και έλεγχο βαλβίδων....... είχε δίκιο που μου έλεγε πως δεν χρειάζεται δεν είχαν κουνηθεί χιλιοστό στις 30.000 km!!! Έκατσα εκεί σε όλη τη διαδικασία και δεν με χρέωσε για εργασία σχεδόν τίποτα πολύ τίμιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο honda!!! Την 27/8/2023 at 11:07 ΠΜ, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Που ειναι αυτος ο μηχανικος? θελω να του παω και γω το μηχανακι που για ελεγχο μεσω βολτας. Στο manual λογικα λεει ελεγχο καθε 24Κ, ρυθμιση ισως να χρειαστει πολυ αργοτερα, απλα εμπειρικα ο μηχανικος σου ειπε οτι δεν θελει. Χαλάνδρι. Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αν και το αξίζει! Πως στέλνω προσωπικό μνμ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες