Πετρος_1980 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2023 Για σε όλους και ευχάριστο εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Αγόρασα ένα Honda astrea 100 μοντέλο 1997 νομίζω. Πολλές φορές δε παίρνει εμπρός ούτεε μίζα ούτε μανιβέλα ούτε σπρώξιμο. Κάποιες φορές δε βλέπω αρκετή βενζίνη στο φίλτρο αλλά το κάνει και σε φορές που το φίλτρο έχει βενζίνη. Όταν πάρει δεν έχει κανένα πρόβλημα στο δρόμο, ούτε μπερδεύει ούτε με έχει αφήσει και γενικά δουλεύει κανονικά. Τις φορές που δε παίρνει έχω βγάλει τη μπουζοπιπα και φέρνει ρεύμα κανονικά. Έχω αλλάξει μπουζί και καρμπιρατέρ αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα. Έχει κανένας να προτείνει τίποτα η έχει εμπειρία από κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πετρος_1980 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2023 (τροποποιήθηκε) πριν 19 λεπτά, το μέλος Πετρος_1980 έγραψε: Για σε όλους και ευχάριστο εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Αγόρασα ένα Honda astrea 100 μοντέλο 1997 νομίζω. Πολλές φορές δε παίρνει εμπρός ούτεε μίζα ούτε μανιβέλα ούτε σπρώξιμο. Κάποιες φορές δε βλέπω αρκετή βενζίνη στο φίλτρο αλλά το κάνει και σε φορές που το φίλτρο έχει βενζίνη. Όταν πάρει δεν έχει κανένα πρόβλημα στο δρόμο, ούτε μπερδεύει ούτε με έχει αφήσει και γενικά δουλεύει κανονικά. Τις φορές που δε παίρνει έχω βγάλει τη μπουζοπιπα και φέρνει ρεύμα κανονικά. Έχω αλλάξει μπουζί και καρμπιρατέρ αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα. Έχει κανένας να προτείνει τίποτα η έχει εμπειρία από κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ! Επίσης φορτίζει τη μπαταρία του κανονικά όσο δουλεύει και όλο το μοτέρ είναι μαμά, και το καρμπιρατέρ αλλά το έβγαλα για να δοκιμάσω ένα άλλο για να δω μηπως ήταν αυτό το πρόβλημα. Ένας καλός φίλος έχει συνεργείο για μηχανάκια οπότε έχουμε δοκιμάσει τα πάντα εκτός από το να λύσουμε μοτέρ. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2023 από τον Πετρος_1980 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.822 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2023 Καλησπέρα! Το φιλτράκι βενζίνης δεν γεμίζει πάντα μέχρι πάνω, συνήθως έχει ένα μικρό κενό, χωρίς όμως να σημαίνει κάτι. Το φίλτρο αέρα είναι καθαρό; Επίσης κοίτα και τις βαλβίδες. Στο παπί εμένα δεν κρατούσε εύκολα ρελαντί και είχε θέμα με το να πάρει μπρος επειδή ήθελε ρύθμιση βαλβίδων. Μετά από αυτό λύθηκε σε εμένα, για αυτό στο αναφέρω. Επίσης στο παλιό καρμπυρατέρ, κοίτα μήπως θέλει καθαρισμό, ειδικά το μικρό ζιγκλέρ (ζιγκλέρ αέρα ή pilot jet, όπως θες πες το), το οποίο είναι υπεύθυνο για εκκίνηση, ρελαντί και χαμηλές. Το νέο καρμπ είναι ίδιο με το εργοστασιακό ή έβαλες κάποιο άλλο, πχ τύπου CB50/CM200 κλπ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πετρος_1980 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2023 Και εγώ για βαλβίδες σκέφτομαι αλλά δε θα έβγαζε κάποιο πρόβλημα και στη πορεία? Τώρα αν πάρει πάει μια χαρά. Από καρμπιρατέρ αυτό που έβαλα τώρα δεν είναι γνήσιο, θα το βγάλω μια photo και θα το ανεβάσω αλλά για δοκιμή το βάλαμε και κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με πριν. Ευχαριστώ για το μύνημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.822 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2023 πριν 40 λεπτά, το μέλος Πετρος_1980 έγραψε: Και εγώ για βαλβίδες σκέφτομαι αλλά δε θα έβγαζε κάποιο πρόβλημα και στη πορεία? Τώρα αν πάρει πάει μια χαρά. Και σε εμένα εν κινήσει δεν είχε πρόβλημα, αλλά ξεκίνημα/ρελαντί ζοριζόταν αρκετά. Θυμάμαι, ήτανε η εισαγωγής που είχε ανοίξει τέρμα και ήθελε ρεγουλάρισμα και όχι η εξαγωγής. Οπότε ρίξε μια ματιά εφόσον σου κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και με το νέο καρμπυρατέρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πετρος_1980 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2023 Ναι αυτό θα κάνω φίλος, το πρωί θα πάω στον φίλο με το συνεργείο να το δούμε. Ευχαριστώ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες