Jump to content
SeniorMeli

ΣΚΟΥΡΙΑ-ΔΙΑΒΡΩΣΗ HONDA PCX 125 2022

Recommended Posts

Κάτοχος pcx 125 2022 εδώ και πέντε μήνες.Ο σκελετός του σε πολλά σημεία παρουσίασε διάβρωση και σκουριά.Επικοινώνησα με την εταιρεία και σχεδόν αυτό που έλαβα από saracakis και από τοπική αντιπροσωπεία αγοράς ήταν πλήρη αδιαφορία επι του προβλήματος.Βασικά η διαδικασία αποκατάστασης που πρότειναν ήταν να βάψω τα σημεία με πινέλο λες και κάνουμε μανικιούρ.Το παραβλέπω και ζητω τη βοήθεια σας σχετικά με το πως μπορω να απευθυνθώ σε ανώτερα κλιμάκια της Honda γιατί όταν ΖΗΤΩ να μου στείλουν σε email τη διαδικασία αποκατάστασης σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή σφυρίζουν κλέφτικα γιατί πιθανολογώ δεν έχουν προβεί σε καμία ενημέρωση της εταιρείας για το πρόβλημα.Ευχαριστώ και συγνώμη για τη υπέρ ανάλυση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ίσα-ίσα, θα το χαρακτήριζα "υπο-ανάλυση". Μπορείς να βάλεις καμιά φωτογραφία να έχουμε εικόνα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω βρει τρόπο να ανεβάσω τις φωτογραφίες που θέλω.Έχουμε οδηγίες για το πως;;Ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανεβάζεις τις φωτό, σε ότι θέλεις εσύ να τις ανεβάσεις, είτε σε κάποια εξειδικευμένη σελίδα όπως το imgur για παράδειγμα, είτε π.χ. στο facebook και τις ορίζεις κοινό που μπορεί να τις δει, είτε δημόσιες, είτε αποκλειστικές για εσένα και μόνο, ΔΕΝ τις ορίζεις  για τους φίλους σου.

Ακολούθως αναλόγως τι πρόγραμμα σελίδων για το ιντερνετ έχεις, κάπου έχει μια επιλογή τύπου ''ανοιξε την εικόνα σε νέο παράθυρο'', όπου ανοιγεις την ΣΚΕΤΗ εικόνα σε νέο παράθυρο. Το λινκ που σου βγάζει σε αυτό το νέο παράθυρο, το κάνεις αντιγραφή εδώ, και έτοιμη, η εικόνα σου φαίνεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0ZJtdOXm0ueWWf

Πιστεύω να το κατάφερα.

Τροποποιήθηκε από τον SeniorMeli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιφανειακη σκουριά σε ραφές/συγκολλήσεις.

Ενα πιθανό αίτιο ειναι το αλάτι,  μετα απο χειμωνιάτικη κυκλοφορια του σκουτερ. Αν δεν ξέπλυνες εστω με ενα λαστιχο νερού μετά.

Κυνηγησε ξανα τη Χοντα (φροντισε να μιλας στους καταλληλους,) και απευθυνσου ακομη και στην Χοντα Ευρωπης. ολα με μειλ, οχι στο μιλητό.

Η ζημια ειναι μικρη, ομως το σκουτερ ειναι ακομη σε εγγυηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσπαθώ να βρω τρόπο επικοινωνίας με την Honda Ευρώπης αλλά δεν τα καταφέρνω μέσω του Διαδικτύου.Ζητάω από τον Saracakis Α.Ε. να μου δώσουν στοιχεία επικοινωνίας αλλά πάλι τίποτα.

Οσον αφορά τη συντήρηση είναι πολύ σχολαστική με αλοιφές με σπρέι σιλικόνης για προστασία σε βαθμό κουραστικό.Δε δικαιολογείται η εμφάνιση σκουριάς.Άλλωστε αυτό μου είπαν τηλεφωνικά,αστοχία υλικού και του ρομπότ που τα βάφει, αλλά έπειτα δεν είδα ενδιαφέρον αποκατάστασης της ζημιάς.

Η σκουριά δεν είναι αμελητέα γιατί αυτό είναι μόνο το πίσω μέρος του σκελετού.Επιμένω δε το αφήνω έτσι το θεμα γιατί έχω αντιληφθεί οτι η HONDA δεν έχει ιδέα για τέτοιου είδους συμβάντα λόγω απόκρυψης τους από τους εισαγωγείς όπως βλέπε Σαρακακης.

Αν κάποιος γνωρίζει mail επικοινωνίας με Ευρωπαϊκά κλιμάκια ας ενημερώσει.Ευχαριστώ πολύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος SeniorMeli έγραψε:

Προσπαθώ να βρω τρόπο επικοινωνίας με την Honda Ευρώπης αλλά δεν τα καταφέρνω μέσω του Διαδικτύου.Ζητάω από τον Saracakis Α.Ε. να μου δώσουν στοιχεία επικοινωνίας αλλά πάλι τίποτα.

[........]

Αν κάποιος γνωρίζει mail επικοινωνίας με Ευρωπαϊκά κλιμάκια ας ενημερώσει.Ευχαριστώ πολύ.

Δυστυχώς mail δεν κατάφερα να εντοπίσω, ούτε καν κάποια "Honda Ευρώπης". Μπόρεσα να βρω μόνο το παρακάτω, μια φόρμα επικοινωνίας (γραπτής) για την Honda Η.Β. 
https://www.honda.co.uk/general-information/contact-us/pan-divisional-contact-us.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε επαθα το ιδιο απ το περσινο χιονι εριξαν αρκετο αλατι

δε νομιζω οτι φταιει σε κατι η χοντα αν δε το  ξεπλυνες δεν ειναι αστοχια υλικου

με την ιδια λογικη επειδη ειναι εντος εγγυησης αστο κοντα σε μπογιατζηδες και αν αλλαξει χρωμα θα φταιει παλι η χοντα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σχόλιο σου και άστοχο είναι και άτοπο.Ούτε αλάτια έριξε κανένας και αν παρακολουθούσες θα έβλεπες οτι αναφέρω σχολαστικά τι έχω κάνει.Αν υπήρχε πρόβλημα λόγω αλατιού θα σκουριαζε όλο το μηχανάκι όχι συγκεκριμένα σημεία.Όποτε όταν γράφεται ένα σχόλιο κοιτάξτε να είστε εποικοδομητικός σε αυτά που αναφέρεται και όχι παπατζης. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σας αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με μηχανάκι μόλις 500 χιλιόμετρα δεν έχει βραχεί ποτέ 

πριν 2 λεπτά, το μέλος lambross3 έγραψε:

Καλησπέρα σας αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με μηχανάκι μόλις 500 χιλιόμετρα δεν έχει βραχεί ποτέ 

Στην honda δεν βρίσκεται κάποια λύση και από ότι έχω παρατηρήσει το πρόβλημα είναι γενικό υπάρχει και σε πολλά μηχανάκια που δεν έχουν βγει από την αντιπροσωπεία 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 9/10/2023 at 2:09 ΠΜ, το μέλος lambross3 έγραψε:

Στην honda δεν βρίσκεται κάποια λύση και από ότι έχω παρατηρήσει το πρόβλημα είναι γενικό υπάρχει και σε πολλά μηχανάκια που δεν έχουν βγει από την αντιπροσωπεία 

Στείλε email στα κεντρικά της Χόντα στην Αθήνα.

Βάλε στοιχεία επικοινωνίας.

Συνήθως τα εξουσιοδοτημένα δεν αποφασίζουν αυτά οπότε απευθυνσου στα κεντρικά 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι μια τεράστια αστοχία των υλικών της Honda.Η εταιρεία απλά με κατεύθυνε σε συνεργείο εξουσιοδοτημένο να το βάψω με πινελακι.Αυτη είναι η διαδικασία επιδιόρθωσης μου αναφέρανε.Ουτε καν τους πίστεψα γιατί τους ζήτησα να μου στείλουν το mail που τους Έστειλε η αντιπροσωπεία της Χόντα στην Ευρώπη και δεν το έλαβα ποτέ. Εάν βρίσκεσαι στην Αθήνα πίεσε τους όσο δεν πάει και απευθύνσου και σε δικηγόρο και αν χρειαστεί μαρτυρίες ιδιοκτητών η κάτι άλλο είμαι στη διάθεση σου.Στειλε και mail στο συνήγορο του καταναλωτή. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα