MrPitogyros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2023 Μπορώ να αλλάξω κυλινδροπίστονο στα 55mm χωρίς άνοιγμα κάρτερ και κρατώντας την μαμά κεφαλή; Επίσης ένα 26mm καρμπ είναι καλό για αυτήν την βελτίωση; Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.822 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2023 Πόσα χιλιοστά είναι από το εργοστάσιο το μηχανάκι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrPitogyros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2023 πριν 2 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Πόσα χιλιοστά είναι από το εργοστάσιο το μηχανάκι; Ευχαριστώ για την απάντηση σου Το μηχανάκι έρχεται με 52.4 διαμετρο και 55.5mm διαδρομή Έχω λύσει το μοτέρ για να μετρήσω το εργοστασιακό άνοιγμα που έχουν τα Κάρτερ και είναι 57mm Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι μεγαλύτερη η εξωτερική διάμετρος του κυλίνδρου δλδ η μεριά που μπαίνει στα Κάρτερ) πχ μπορεί αυτη να είναι 55mm εσωτερικά αλλά η άλλη μεριά να ξεπερνάει τα 57mm και να μην χωράει . Άμα κάποιος έχει κάνει παρόμοια βελτίωση και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.822 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2023 Δεν νομίζω να θελήσει άνοιγμα στα κάρτερ, αλλά μια ερώτηση σε κάποιον μηχανικό που εμπιστεύεσαι δεν θα ήτανε άσχημη. Πάντως στα 55 x 55.5, το μοτέρ θα ανέβει απλά στα 132 κυβικά (131.8 για την ακρίβεια). Δεν νομίζω πως θα έχει κάποια ουσιαστική διαφορά, οπότε μήπως καλύτερα να κρατήσεις τα λεφτά σου για κάτι άλλο; Εγώ στην θέση σου, θα το κρατούσα ως έχει το κυλινδροπίστονο και απλά θα έπαιζα με ένα μεγαλύτερο καρμπ (22-24) και κάνα εκκεντροφοράκι. Ή ακόμα καλύτερα, ρίξε σε καλά λάστιχα και αναρτήσεις. Εκεί χωλαίνουν τα παπιά κυρίως. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2023 Ανοιγμα καρτερ στα 61ή 62, αλλαγη χιτονιου με εσωτερικη διαμετρο 56 και παχος χιτονιου 2 εως 2,5mm ωστε να χωραει στα καρτερ, αν το συνδιασεις με εκκεντροφορο και παραπανω καυσιμο θα δεις αρκετη διαφορα, απο μονα τους τα λιγα κυβικα παραπανω δεν θα σου δωσουν σχεδον τιποτα, αν κανεις μια συνολικη βελτιωση τοτε προχωρα το, οι μισες δουλειες δεν φερνουν αποτελεσμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες