Georgia P. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 Καλημέρα στην ομάδα, νέο μέλος εδώ! Θέλω τα φώτα σας από την εμπειρία σας. Θέλω να αγοράσω μηχανη. Είμαι 37 χρόνων, έχω οδική συμπεριφορά με μηχανάκι από 15 χρόνων ασταμάτητα ως σήμερα. 10 χρόνια οδηγός αυτοκινήτου μέσα στην Αθήνα. Θέλω μηχανή όχι κυρίως για την πόλη. Θέλω επαρχιακούς δρόμους κ εθνική. Φύση βόλτες εξερεύνηση.Να μπαίνω από χωριό σε χωριό να το κόβω κ σε λίγο χώμα άμα δω ενδιαφέρον. Την θέλω να είμαι έξω στον δρόμο. Εχω γούστα αλλά δεν ξέρω αν λόγω σωματότυπου μπορώ να τα στηρίξω. Πχ γουστάρω tenere. Αλλά είμαι 1,69 με 56 κιλά.. Κοιτάω κ άλλο στυλ τύπου mt 07. Είναι καλά να ξεκινήσω μέχρι 700c.c. ? Θέλω για αρχή να έχει μια γλυκα το γκάζι να την μάθω κ να με μάθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 Καλως ηρθες Georgia ! Με τι μοτό κυκλοφορεις τωρα / τα τελευταια 22 χρονια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Georgia P. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 Ενα παπάκι 125cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 (τροποποιήθηκε) https://cfmoto.net.gr/autos/450sr/ Καλές βόλτες Τροποποιήθηκε Μάιος 21 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Georgia P. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 Ωραίο μηχανάκι φαίνεται σ ευχαριστώ για την πρόταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 πριν 9 ώρες, το μέλος Georgia P. έγραψε: Ωραίο μηχανάκι φαίνεται σ ευχαριστώ για την πρόταση Το ''μηχανάκι'' που το είδες; Δεν σου έδειξα κανά παπί ή κανά βεσπάκι πενηντάρι, κανονική μηχανή σου έδειξα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Georgia P. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 πριν 8 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Το ''μηχανάκι'' που το είδες; Δεν σου έδειξα κανά παπί ή κανά βεσπάκι πενηντάρι, κανονική μηχανή σου έδειξα. Χαριτωμένα το είπα το χρησιμοποιώ σαν έκφραση για διάφορες μηχανές που δείχνουν ένα γούστο αλλά δεν ξέρω κάτι για αυτές. Η αλήθεια είναι μπήκα κ διάβασα τα χαρακτηριστικά της κ δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την κατηγορία της. Όταν την έψαξα λίγο αφού την έστειλες είπα ωραίο πρόταση μου έκανε με βάση αυτά που έγραψα οτι ψάχνω. Ελπίζω να σε κάλυψα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 Μα που κολλάει αυτό με αυτό; Την 21/5/2023 at 10:18 ΠΜ, το μέλος Georgia P. έγραψε: χωριό σε χωριό να το κόβω κ σε λίγο χώμα άμα δω ενδιαφέρον Δες κανένα CB500X αν φτάνεις να πατάς κάτω. Ίσως και κανένα Street Twin (Triumph) ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Georgia P. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 Μακάρι να πατάω στο honda είναι πολύ κοντα σε αυτό που έχω στο μυαλό μου.. ούτως ή άλλως σίγουρα θα τις δοκιμάσω πρώτα.. ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες