Prizoner1996 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2023 Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιο μέλος εύχομαι υγεία σε όλους και πάντα όρθιοι. Λοιπόν στο θέμα που με βασανίζει πολύ θέλω να πάρω ένα super motard που βασικά θα είναι και το πρώτο μου δεν ξέρω με ποιο να ξεκινήσω θα ήθελα μια συμβουλή για πρώτο motard ώστε να αρχίζουμε να παίρνουμε το καλαι τι προτείνετε βασικά θέλω να είναι και αξιόπιστο μηχανάκι με τα φρένα του και πολύ καλές αναρτήσεις. Σας ευχαριστώ πολύ και πάντα όρθιοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2023 Καλώς ήρθες! Για να μας βοηθήσεις λίγο, πες μας μπάτζετ που διαθέτεις, τί δίπλωμα έχεις και προηγούμενη εμπειρία με το αντικείμενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2023 Που τα θυμήθηκες αυτά τα motard, εχω να δω χρόνια στον δρόμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Prizoner1996 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2023 Καλημέρα παιδιά η εμπειρία πάνω σε μηχανή είναι μόνο σκούτερ δίπλωμα έχω απεριόριστο το μπάτζετ 4 με 5 χιλιάρικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2023 Με 4-5κ βρίσκεις φοβερές μηχανές. Αν θες οπωσδήποτε super motard, θα πληρώσεις χρυσό ένα 640 ή 690. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2023 Λέγοντας μοτάρντ μήπως εννοείς και ΧΤΧ ή FMX? Ή θέλεις κάτι πιο πιστιάρικο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2023 Ισως να εριχνες μια ματια σε hypermotard 796,αν θες αποκλειστικα sm αλλα αν θες να δεις αν σου ταιριαζει η κατηγορια μπορεις να πας σε μια πιο οικονομικη επιλογη τυπου xtx για να δεις αν σου αρεσει...κι αν δεν ,το πουλας ευκολοτερα και πας στο επομενο. Τι χρηση θες να κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2023 Αν ειναι να παρει xtx, 1000 φορές strada Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες