Jump to content
Prizoner1996

Ti super motard να πάρω σαν πρώτο μηχανάκι αυτής της κατηγορίας

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιο μέλος εύχομαι υγεία σε όλους και πάντα όρθιοι. Λοιπόν στο θέμα που με βασανίζει πολύ θέλω να πάρω ένα super motard που βασικά θα είναι και το πρώτο μου δεν ξέρω με ποιο να ξεκινήσω θα ήθελα μια συμβουλή για πρώτο motard ώστε να αρχίζουμε να παίρνουμε το καλαι τι προτείνετε βασικά θέλω να είναι και αξιόπιστο μηχανάκι με τα φρένα του και πολύ καλές αναρτήσεις. Σας ευχαριστώ πολύ και πάντα όρθιοι 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλώς ήρθες!

Για να μας βοηθήσεις λίγο, πες μας μπάτζετ που διαθέτεις, τί δίπλωμα έχεις και προηγούμενη εμπειρία με το αντικείμενο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα παιδιά η εμπειρία πάνω σε μηχανή είναι μόνο σκούτερ δίπλωμα έχω απεριόριστο το μπάτζετ 4 με 5 χιλιάρικα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 4-5κ βρίσκεις φοβερές μηχανές. 

Αν θες οπωσδήποτε super motard, θα πληρώσεις χρυσό ένα 640 ή 690. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισως να εριχνες μια ματια σε hypermotard 796,αν θες αποκλειστικα sm αλλα αν θες να δεις αν σου ταιριαζει η κατηγορια μπορεις να πας σε μια πιο οικονομικη επιλογη τυπου xtx για να δεις αν σου αρεσει...κι αν δεν ,το πουλας  ευκολοτερα  και πας στο επομενο.

Τι χρηση θες να κανεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα