Jump to content
louros17

Lifan μοτέρ για Innova anf125 γνώμες

Recommended Posts

Καλησπέρα σας

Το ιννοβα μου μάλλον βαρεσε μπιέλα ,δε ξέρω ,το είχα πάει σε ένα μάστορα ο θεός να τον κάνει, και το μοτέρ είναι λυμένο,κομμάτια τελείως κ δε συμφέρει να το φτιάξω από ότι κατάλαβα. 

Σκέφτομαι να του βάλω ένα μοτέρ lifan για ιννοβα και ήθελα όποιος ξέρει να μου πει τη γνώμη του . Εγώ κάνω απλή χρήση ,2-3 χιλιόμετρα τη μέρα .Οποίος μπορεί να με βοηθήσει 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για μοτέρ Lifan τύπου Innova δεν έχω εικόνα....για τα "γενικά" 125αρια μοτέρ της λιφάν πάντως, δεν ακούγονται και τα καλύτερα.

Εγώ θα έφτιαχνα το υπάρχον Honda μοτέρ, θα το συντηρούσα σωστά, με σωστό ζέσταμα και όχι ξεπάτωμα θα αντέξει σε βάθος χρόνου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά συμφέρει να το φτιάξεις. Όλα τα πράγματα γνήσια με 10-40 λάδι πιο κοντό γραναζωμα και ποτέ ζεσταμα στο πλάγιο. Δε θα πάθει τίποτα ποτέ ακόμα και με τη μαμά τρόμπα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο μάστορας που το έλυσε τί λέει; Γιατί δεν συμφέρει; Αυτός δεν μπορεί να το ξαναδεσει; Δεν πετάνε μοτέρ παπιου για μια μπιέλα. 50-60€ κάνει μια μπιέλα κομπλέ σε μηχανουργείο. Συν τα εργατικά του μάστορα. Συν φλατζες, λάδια, ξύδια, ψιλολόγια. Τα περισσότερα έξοδα είναι το λύσε δέσε. Ε, το λύσε έχει γίνει... 

Δεν ξέρω αν τα "κλασικά" Lifan κουμπώνουν στο πλαίσιο του Innova χωρίς κόψε ράψε. Ούτε ξέρω αν έχει βγάλει κάποιος μοτέρ με συμβατές βάσεις. Αλλά σίγουρα, δεν θα είναι η καλύτερη επιλογή. Ότι σου κοστίσει το κινέζικο, βάλε λίγο παραπάνω και φτιάξε το μαμά μοτέρ καινούριο. Θα γλιτώσεις από πολλούς μπελάδες μακροπρόθεσμα... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 17 λεπτά, το μέλος CRX έγραψε:

Δεν ξέρω αν τα "κλασικά" Lifan κουμπώνουν στο πλαίσιο του Innova χωρίς κόψε ράψε

Μωρέ έχω δει και Address με κινεζομοτέρ Monster 180....αμα θες με κόψε-ράψε τον κάνεις και δικύλινδρο τον πάπιο.

Το θέμα είναι πως γενικά lifan 125/140+ cc δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους....1000 φορές να επισκευάσει το γνήσιο μοτέρ, παρά να βάλει τον κινέζο. Το φθηνό, αργότερα βγαίνει ακριβό όπως έλεγε ο συγχωρεμένος παππούς μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα