Jump to content
Sakavliaris

Αχαρτο μηχανάκι

Recommended Posts

Θέλω να σας ρωτήσω κάτι....

Έχω έναν φίλο γινόμαστε και οι δύο αυτό το καλοκαίρι 16.Εγω έχω το δικό μου μηχανάκι τέλος παντον με τα χαρτιά του με τα πάντα του και περιμένω να βγάλω δίπλωμα.Ο φίλος μου όμως οι γονείς του δεν του υπογράφουν να βγάλει δίπλωμα για του δικούς τους λόγους και αυτός τώρα είναι μέσα στην καύλα  να πάρει ένα μηχανάκι.Εδω αρχίζουν ομως και τα προβλήματα,μηχανάκια με χαρτιά έχει βρει πάρα πολλα αλλά δεν έχει που να γράψει τα χαρτιά και δεν έχει και δίπλωμα.Επισης έχει βρει και πολλά αχαρτα μηχανάκια αλλά του είπα πως μπορεί να μπλέξει με δικαστήρια και άλλα.Ηθελα να σας ρωτήσω τωρα αν πάρει ένα αχαρτο μηχανάκι και σβήσουμε τους αριθμούς κινητήρα και τους αριθμούς του σκελετού καλά (όχι να τους γρατσουνισουμε)και τον σταματήσει η αστυνομία μπορούν να του πουν πως το έκλεψε; Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και αν ξέρετε κάποια λύση για όλο αυτό 

Τροποποιήθηκε από τον Sakavliaris

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όχι βέβαια, αντιθέτως θα βραβευτεί για την εξυπνάδα του και θα περάσει draft στην ακαδημία του Elon Musk. 

Η λύση είναι απλή, να περιμένει δύο χρόνια και να τα κάνει όλα νόμιμα.

• Haha 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι γραφεις ρε συ, αυτα που γραφεις παραβιάζουν τον μισό κοκ και την μιση ποινικής νομοθεσίας, και για τον φιλο σου και για τους γονεις του.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...