Giannis Manios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 Ακούστε φίλοι μου, έχω ενα motocross nomik 2023 125cc ολοκαινουργιο κουτα και το είχα παρει πριν 3 εβδομαδες. Εδω και 3 μερες μου εχει υπαρξει ενα προβλημα αναβω το μηχανακι κραταω πατημενο συμπλεχτη δινω λιγο γκαζι και σβηνει, το ξανα αναβω παταω συμπλεχτη βαζω ταχυτητα δινω λιγο γκαζι και ξανασβηνει. Τι μπορει να φταιει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 Εγγύηση δεν έχει; Αν ναι, φταίει που δεν το πας να στο φτιάξουν εντός εγγύησης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis Manios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 πριν 12 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Εγγύηση δεν έχει; Αν ναι, φταίει που δεν το πας να στο φτιάξουν εντός εγγύησης. φιλε μου δεν εχει εγγυηση δυστυχως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 219 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 οτι αγοραζεις εχει εγγυηση στην εε κανε μια ερωτηση το συνηγορο του καταναλωτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες