bill19 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2023 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Πήγα σήμερα να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας για το παπάκι μου που είναι 50cc. Αρχικά πήγα στο site της ΑΑΔΕ για να εκτυπώσω τα τέλη. Συμπλήρωσα το ΑΦΜ μου, τον αριθμό κυκλοφορίας και επέλεξα την επιλογή Ετήσια στο κελί Τύπος Τελών. Πάτησα το κουμπί για την εκτύπωση και μου εμφάνισε ένα μήνυμα στο οποίο έλεγε "Το όχημα έχει διαγραφεί". Εγώ δεν έχω κάνει κάποια διαδικασία για να διαγραφεί το όχημα μου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2023 Πόσα κυβικά είναι ακριβώς το δίτροχο; Είναι οντως 50; Μήπως είναι 49 ο πραγματικός κυβισμός και υπάγεται στην κατηγορία ''μοτοποδήλατο''; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill19 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2023 Νομίζω υπάγεται στην κατηγορία μοτοποδήλατο. Είναι εύκολο να μου πεις τι κάνω και στις δυο περιπτώσεις για να ξέρω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2023 Αν είναι μοτοποδήλατο, πας στην τροχαία που έχει εκδοθεί η άδεια του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες