achilleasv 768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 Καλησπέρα παιδιά. Πριν τρεις εβδομάδες έπλυνα το μηχανάκι ημέρα Παρασκευή. Το βάζω στο σπίτι και τη Δευτέρα που ξεκινάω για δουλειά να μην παίρνει μπρος για κανένα λόγο. Σκέφτομαι μπουζί. Το αλλάζω το απόγευμα (αν και ήταν άψογο) αλλά τίποτα. Μετά από μια σειρά δοκιμών είδα πως είχε γεμίσει άλατα ένα καλώδιο από το takegawa το εγκεφαλακι με αποτέλεσμα να μην ψεκάζει το μπεκ σωστή ποσότητα. Ωραία λέω. Αυτό ήταν... Σπινθήρα ζωηρό. Μπεκ ψεκάζει κανονικά. Μπαταρία γεμάτη και ασφάλειες εντάξει. Βαλβίδες σωστό διάκενο. Τίποτα και πάλι. Ούτε στην κατηφόρα παίρνει... Κανένας περίεργος θόρυβος. Τώρα λέω να αλλάξω ανορθωτη και βλέπουμε. Καμία ιδέα;; Απλά την Παρασκευή μετά το πλύσιμο πήρε κανονικά το έβαλα μέσα με δύο γκαζιες και τέλος το έσβησα... Ξαφνικά τη Δευτέρα δεν έπαιρνε σα να παρεξηγήθηκε που το έσβησα απότομα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 στο φιλτροκούτι, εχει μια λαστιχενια τυφλή θηκη. Βγαλε τον σφιγκτηρα, να αδειασουν τα υγρα (νερα + λάδια) και βαλε την πάλι. Πιθανον τραβηξε νερό με την εκκινηση και εμεινε μεσα στην γραμμη αέρα. Ισως και να εχει στεγνωσει πλέον και να πάρει κανονικά, αλλα καλο θα ειναι να καθαριζεις τακτικα αυτο το τυφλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 πριν 42 λεπτά, το μέλος innova 04 έγραψε: στο φιλτροκούτι, εχει μια λαστιχενια τυφλή θηκη. Βγαλε τον σφιγκτηρα, να αδειασουν τα υγρα (νερα + λάδια) και βαλε την πάλι. Πιθανον τραβηξε νερό με την εκκινηση και εμεινε μεσα στην γραμμη αέρα. Ισως και να εχει στεγνωσει πλέον και να πάρει κανονικά, αλλα καλο θα ειναι να καθαριζεις τακτικα αυτο το τυφλό. Δεν τίθεται αυτό το ζήτημα γιατί έχει χοάνη το μοτέρ από όταν το είχα κάνει 140 κυβικά. Επίσης το έπλυνα με σκεπασμένο φίλτρο και μετά εννοείται έβγαλα σώμα καθάρισα τα πάντα. Κάτι με το ρεύμα μου δίνει την εντύπωση ότι είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 Τα λέγαμε και πριν στο φβ, αλλά έφαγα φλασιά Τις προάλλες είχε έρθει ένα Astrea Grand 110, το καινούριο. Η μίζα γυρνούσε κανονικά, μπουζί έδινε καλή σπίθα αλλά το μηχανάκι απλά δεν έλεγε να πάρει μπρος. Εν τέλει ρώτησα το παιδί αν όταν έχει κατεβασμένο το side stand παίρνει, μου λέει όχι. Ρίξαμε λίγο σπρέι επαφών και κουνήσαμε ένα μικρό φισάκι που έχει στο πλαϊνό στάντ και το μηχανάκι πήρε! Honda είναι, ΙΣΩΣ και το δικό σου έχει το ίδιο, για τσέκαρε το! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 Τάσο αυτό το είχα κοιτάξει από τα πρώτα... Λοιπόν βγάζει όλους τους κωδικούς που έχουν σχέση με τον ψεκασμό. 1. Βλάβη στον ΜΑΡ. 7. Βλάβη στον αισθητήρα θερμοκρασίας λαδιού 8. Βλάβη στο TPS. 9. Βλάβη στον αισθητήρα θερμοκρασίας αέρα εισαγωγής. 12. Βλάβη στον ψεκαστήρα. 29. Βλάβη στη βαλβίδα ρελαντί. 54. Βλάβη στον αισθητήρα κλίσης. Μια χαρά Βέβαια όλα λειτουργούν σωστά. Αυτή τη στιγμή θα ξεκινήσω να διαγράψω τα σφάλματα και βλέπουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 (τροποποιήθηκε) πριν 10 λεπτά, το μέλος achilleasv έγραψε: Τάσο αυτό το είχα κοιτάξει από τα πρώτα... Λοιπόν βγάζει όλους τους κωδικούς που έχουν σχέση με τον ψεκασμό. 1. Βλάβη στον ΜΑΡ. 7. Βλάβη στον αισθητήρα θερμοκρασίας λαδιού 8. Βλάβη στο TPS. 9. Βλάβη στον αισθητήρα θερμοκρασίας αέρα εισαγωγής. 12. Βλάβη στον ψεκαστήρα. 29. Βλάβη στη βαλβίδα ρελαντί. 54. Βλάβη στον αισθητήρα κλίσης. Μια χαρά Βέβαια όλα λειτουργούν σωστά. Αυτή τη στιγμή θα ξεκινήσω να διαγράψω τα σφάλματα και βλέπουμε Κάντο και εσύ μετατροπή σε καρμπυρατέρ να σωθείς.... ...για να μην σου πω να κάνεις μετατροπή και στο Hornet και στο Clio...εγώ θα κάνω και το στρώμα μετατροπή και σειρά παίρνει το Opel Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 219 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 πριν 4 ώρες, το μέλος achilleasv έγραψε: Τάσο αυτό το είχα κοιτάξει από τα πρώτα... Λοιπόν βγάζει όλους τους κωδικούς που έχουν σχέση με τον ψεκασμό. 1. Βλάβη στον ΜΑΡ. 7. Βλάβη στον αισθητήρα θερμοκρασίας λαδιού 8. Βλάβη στο TPS. 9. Βλάβη στον αισθητήρα θερμοκρασίας αέρα εισαγωγής. 12. Βλάβη στον ψεκαστήρα. 29. Βλάβη στη βαλβίδα ρελαντί. 54. Βλάβη στον αισθητήρα κλίσης. Μια χαρά Βέβαια όλα λειτουργούν σωστά. Αυτή τη στιγμή θα ξεκινήσω να διαγράψω τα σφάλματα και βλέπουμε ECU Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 πριν 4 ώρες, το μέλος Antreasss έγραψε: ECU Μόλις βλέπω όλους αυτούς τους κωδικούς μαζεμένους αυτό σκέφτηκα. Αλλά η αντλία γυρίζει κανονικά με το που γυρίσω το κλειδί, στο κοντέρ δε μένει καν αναμμένο το fi... Θα ελέγξω τον ανορθωτη και μετά πάμε για εγκέφαλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 πριν 14 ώρες, το μέλος achilleasv έγραψε: το κοντέρ δε μένει καν αναμμένο το fi... Θεωρητικά αν διαβάσει σφάλμα θα έπρεπε να ανάβει το τσεκ στο κοντέρ...μόνιμα αναμμένο = safe mode, μπορείς να οδηγήσεις αλλά θέλει μάστορα...αναβόσβημα = το παίρνεις σηκωτό και το πας μάστορα. Τουλάχιστον στο δικό μου έτσι είναι, στο Innova δεν ξέρω κατά πόσο διαφέρει...πολύ περίεργο όμως ρε συ... Εγώ σου είπα και χθες...ή σε ρεύμα ή σε τροφοδοσία μου πάει ο νους. Μοτέρ μέσα, πιστόνια κλπ τα ξεχνάμε, δεν χαλάνε από την μια μέρα στην άλλη προς Θεού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atithasos2 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 πηνια εχεις τσεκαρει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 Πηνία δε μέτρησα. Φέρνει πολύ ζωηρό σπινθήρα. Μέτρησα τον ανορθωτη και είχε ένα βραχυκύκλωμα. Πήρα έναν απιντο να δοκιμάσω και προφανώς δεν είναι ίδιες οι επαφές για το εργοστασιακό Φις αφού δεν ανάβει τίποτα... Αύριο θα τον αλλάξω η θα δοκιμάσω να αλλάξω θέσεις στη φίσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 Κάποια φισα, καπου εχει σμπαράρει με τα νερά που ειχε απο το πλυσιμο. Δες την ηλεκτρονικη που ειναι μαζι με ανορθωτη αν εχει καποια φισα μαυριλα. Ελεγξε και την φισα του αισθητηρα θερμοκρασιας λαδιου, που ειναι βιδωτος κατω απο τα καρτερ. Τα ηλεκτρικα στα Innova, ειναι λιγο εφιαλτης. Ψιλά καλώδια, μπορει καποιο να ειχε φθορά και ε τα νερα να εκανε σωμα και να καρβουνιασε. Τσεκαρε και την κλειδαρια απο πισω μεριά της μασκας να δεις αν ειναι οκ ή αν εχει καμμια μαυριλα περιεργη καμμια φισα. Η μπαταρια ειναι οκ, μετα απο τοσες προσπαθειες ? Φορτισε την , αν επεσε. Τα σφαλματα πως τα βρηκες ? Κουμπωσες καπου διαγνωστικό ? εχει θυρα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisM 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 πριν 4 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: Τα σφαλματα πως τα βρηκες ? Κουμπωσες καπου διαγνωστικό ? εχει θυρα ? Αυτή είναι και μενα η απορία μου. Επειδή εχω δει μηχανάκια με obd είχα πάντα την περιέργεια αν έχει και το Innova i. Αλλα δεν μπορώ να βρώ ούτε καν που είναι ο εγκέφαλος . Τελευταίες μέρες που είδα οτι για προγραμματισμό εγκεφάλου πρέπει να βγει ο εγκέφαλος από πάνω, μάλλον δεν υπάρχει θύρα obd αλλά καλώδιο που μπαίνει απευθείας στον εγκέφαλο, αλλα ας περιμένουμε απάντηση απο τον Αχιλλέα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 πριν 6 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: Κάποια φισα, καπου εχει σμπαράρει με τα νερά που ειχε απο το πλυσιμο. Δες την ηλεκτρονικη που ειναι μαζι με ανορθωτη αν εχει καποια φισα μαυριλα. Ελεγξε και την φισα του αισθητηρα θερμοκρασιας λαδιου, που ειναι βιδωτος κατω απο τα καρτερ. Τα ηλεκτρικα στα Innova, ειναι λιγο εφιαλτης. Ψιλά καλώδια, μπορει καποιο να ειχε φθορά και ε τα νερα να εκανε σωμα και να καρβουνιασε. Τσεκαρε και την κλειδαρια απο πισω μεριά της μασκας να δεις αν ειναι οκ ή αν εχει καμμια μαυριλα περιεργη καμμια φισα. Η μπαταρια ειναι οκ, μετα απο τοσες προσπαθειες ? Φορτισε την , αν επεσε. Τα σφαλματα πως τα βρηκες ? Κουμπωσες καπου διαγνωστικό ? εχει θυρα ? Η μπαταρία ευτυχώς είναι σαν καινούργια ακόμα κυρίως γιατί τώρα με τη βλάβη το δοκιμάσω με μανιβέλα ώστε να την προστατεύσω. Τις φισες τις έχω δει όλες... Αλλά θα ρίξω μια ακόμα μάτια με τη σειρά. πριν 1 ώρα, το μέλος ChrisM έγραψε: Αυτή είναι και μενα η απορία μου. Επειδή εχω δει μηχανάκια με obd είχα πάντα την περιέργεια αν έχει και το Innova i. Αλλα δεν μπορώ να βρώ ούτε καν που είναι ο εγκέφαλος . Τελευταίες μέρες που είδα οτι για προγραμματισμό εγκεφάλου πρέπει να βγει ο εγκέφαλος από πάνω, μάλλον δεν υπάρχει θύρα obd αλλά καλώδιο που μπαίνει απευθείας στον εγκέφαλο, αλλα ας περιμένουμε απάντηση απο τον Αχιλλέα Μπροστά στη γραβάτα μαζί με τα πολλά Φις μέσα στο λαστιχένιο προστατευτικό υπάρχει ένα τυφλό Φις κόκκινο το οποίο αν του βάλεις ένα γεφυράκι σου βγάζει τα αποθηκευμένα σφάλματα σύμφωνα με τα διαστήματα αναβοσβηματος του fi στο κοντέρ. Το βράδυ θα ανεβάσω φωτογραφία και το Φις και τη σελίδα του εγχειριδίου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 (τροποποιήθηκε) Εδώ το τυφλό Φις https://imgur.com/a/TQJ8ay2 Εδώ το εγχειρίδιο. https://imgur.com/a/e1HRyog ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΉΚΑ το πρόβλημα. https://imgur.com/a/l8AaH0e Το Τ στο στρόφαλο και το κυκλάκι εδώ Πιστόνι ΑΝΣ και τα σημάδια στην κεφαλή σωστά χωρίς το Τ να είναι στη θέση του. Πρέπει να ανοίξω να δω τι συνέβη και πως πήδηξε τόσα δόντια... Τι έγινε και δεν έπαθε κάτι στο μοτέρ (ακουστικά) Πώς έγινε δεν μπορώ να καταλάβω... Το έβαλα μπρος το κουνάω πέντε μέτρα μέχρι μέσα και σβήνω.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 από τον achilleasv 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisM 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 Πραγματικά περίεργο, αν πήδηξε τόσα δόντια με την μια θα έπρεπε να ακουστεί λογικά. Αν όντως αυτό έγινε με το πλύσιμο, μόνο στον τεντοτηρα πάει το μυαλό μου αλλα δεν ξέρω κατα ποσο είναι εφικτό να επιρρεαστει απο νερά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 Το περίεργο είναι ότι το σημείο Τ δε φέρνει ποτέ ΑΝΣ, επομένως κάτι έγινε πίσω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο...από τεντωτήρα και νερά πως να την πάθει ρε παιδιά...που και πάλι κουφό να πηδήξει τόσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 Τα φαινόμενα δείχνουν να έχει φύγει το βολάν αυτήν την απόσταση αφού δεν έχουμε κάποιο θόρυβο και το πιστόνι με την κεφαλή συμφωνούν απόλυτα. Άρα έχει φύγει το βολάν και το μάτι διαβάζει αλλού να δώσει σπινθήρα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 Δεν γίνεται να φύγει το βολάν, αφού έχει σφήνα στον στρόφαλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 πριν 8 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Δεν γίνεται να φύγει το βολάν, αφού έχει σφήνα στον στρόφαλο. Το ξέρω αλλά είναι η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω... Μέσα στη βδομάδα θα το ανοίξω να δω. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου γιατί κεφαλή και ΑΝΣ είναι εντάξει στα σημάδια και δεν ακούγεται θόρυβος στο μοτέρ να χαλάσει κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 (τροποποιήθηκε) Καμιά φορά και με σφήνα, στρίβει το βολάν (παθών). Η αιτία είναι ότι χαλαρώνει το παξιμάδι και το βολάν αποκτά τζόγο και αυτό σιγά σιγά τρώει τη σφήνα και πηδάει το λούκι της. Edit: λούκι = η φωλιά της σφήνας. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 από τον CRX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 Εχει τυχει και σε μένα να χαλαρώσει το παξιμάδι και να κοψει τη σφήνα αφου ομως μου κατεστρεψε τη φωλιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 Καλημέρα! Είχε κόψει τη σφήνα βολάν. Δεν προκλήθηκε άλλη βλάβη. https://imgur.com/a/YoF0gBR https://imgur.com/a/8yPqedT Πήρα καινούργια https://imgur.com/a/ynzqNmt Σφιξαμε και τέλος https://imgur.com/a/fr0aaNl Τσακμακι το εργαλείο. Ούτε τη μανιβέλα δεν πρόλαβα να κατεβάσω ολόκληρη και πήρε. Τώρα να δω γιατί δεν έχω φώτα χερούλια (θερμαινόμενα) και φλας. Προφανώς κάτι μου ξέφυγε... Όλα αυτά παίρνουν dc (και τα κύρια φώτα). 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisM 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 Μήπως θυμήθηκες να βγάλεις φωτογραφία τον αποσυμπιεστη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες