ChrisM 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 Δεν ανοίγω νεο θέμα γιατί ο τίτλος περίπου με καλύπτει. Μετά απο μια διαδρομή περίπου 10 χλμ σταματάω με 1η σχέση σιγά σιγά στο φανάρι και λίγο πριν κοκαλωσει το μηχανάκι, σβήνει. Πατάω μίζα, γυρνάει κανονικά αλλα δεν σκάει. Κάνω άκρη πατάω λιγο μανιβέλα, δεν παίρνει. Πατάω μανιβέλα με λιγο γκάζι, παίρνει και ξανασβηνει σχεδόν αμέσως. Δίνω πάλι μανιβέλα με λιγο γκάζι, παίρνει μαρσαρω και μένει αναμμένο. Δοκιμάζω να το ανοίξω λίγο και με 2ρα άνοιγε κανονικά σαν να μην έχει τίποτα. Δεν παρουσίασε κάτι άλλο για τα επόμενα 500 μέτρα οπου ήταν και ο προορισμός μου. Μια φορά μόνο μου έχει ξανατυχει περίπου το ίδιο, οταν το μαρσαρα με νεκρά και αφήνοντας το γκάζι έσβησε και δυσκολεύτηκε λιγο να πάρει. Πάει το μυαλό κανενός στο τι μπορεί να το προκαλεί αυτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.762 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 Στο Address μου έκανε το ίδιο και ήτανε από την βαλβίδα ρελαντί στο σώμα ψεκασμού. Το πρόβλημα στο δικό μου λύθηκε με καθαρισμό στο σώμα. Τουλάχιστον αυτό μου έρχεται στον νου τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisM 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 (τροποποιήθηκε) πριν 19 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Στο Address μου έκανε το ίδιο και ήτανε από την βαλβίδα ρελαντί στο σώμα ψεκασμού. Το πρόβλημα στο δικό μου λύθηκε με καθαρισμό στο σώμα. Τουλάχιστον αυτό μου έρχεται στον νου τώρα. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχω κάνει κάτι σε θέμα καθαρισμού ψεκασμού πέρα απο καθαριστικό συστήματος βενζίνης που υποθέτω καθαρίζει μόνο αντλία μπεκ . Θα το κοιτάξω αν τύχει και ξανακάνει κάτι. Το πρόβλημα είναι εξαιρετικά σπάνιο. Είχε να ξανακάνει κάτι παρόμοιο πάνω απο 2 χρόνια. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 από τον ChrisM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.762 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 (τροποποιήθηκε) Την 19/6/2023 at 4:47 ΠΜ, το μέλος ChrisM έγραψε: υποθέτω καθαρίζει μόνο αντλία μπεκ Μα μόνο την αντλία, μπεκ και λίγο την βαλβίδα εισαγωγής καθαρίζει κάπως αυτό. Ξεκίνα αν είναι από το σώμα, για αρχή. Στο Suzuki η βαλβίδα αυτή είναι στο πάνω σημείο του. Μια μικρή οπή μπροστά από την πεταλούδα τραβάει αέρα για το ρελαντί, έπειτα η ίδια βαλβίδα ανοιγοκλείνει αυτόματα από την ECU και οδηγεί τόσο αέρα, όσο χρειάζεται, σε μια οπή ΠΙΣΩ από την πεταλούδα. Αυτό είναι ουσιαστικά το κύκλωμα ρελαντί στα ψεκαστά παπιά. Αυτές οι βαλβίδες (ή και τα περάσματα από τις οπές) με τον καιρό πιάνουν βρωμιά από σκόνες, υγρασίες, βενζίνες κλπ. Στο δικό μου, έλυσα όλο το σώμα, μπόλικο σπρέι και γουαλά: σωστό ρελαντί και καλύτερο γκαζάκι. Βρες στο Honda που ακριβώς το έχει και ξεκίνα το, είναι σχετικά εύκολη διαδικασία. Για αντλία/μπεκ δεν νομίζω εφόσον σε πορεία δεν σου παρουσιάζει θέματα, άσε που για τα Innova-i γενικά δεν έχω ακούσει ποτέ προβλήματα σε αυτά τα δυο μέρη. Ξεκίνα με αυτό και βλέπεις! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 Την 19/6/2023 at 4:47 ΠΜ, το μέλος ChrisM έγραψε: Το πρόβλημα είναι εξαιρετικά σπάνιο. Είχε να ξανακάνει κάτι παρόμοιο πάνω απο 2 χρόνια. νερό και ακαθαρσίες στο καυσιμο. Όλοι υποφερουμε απο αυτό. ξαναβαλε καθαριστικό + δουλεψε το 1-2 μερες με φορτωμενο κοντερ ωστε να καψεις 1 ντεποζιτο γρηγορα. Τα καθαριστικα, εχουν την ικανοτητα, να συλλέγουν την υγρασια μεσα απο το ντεποζιτο + να την πηγαινουν προς καυση. Αλλιως, ''καθεται'' κατω και δεν καιγεται ποτέ. Με τα καρμπυρατερ αδειαζουμε το μπωλ καθε 2μηνο, όμως στα ψεκαστα θελουν λυσιμο όλα = μπελαλοδουλειά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisM 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 Την 20/6/2023 at 9:46 ΜΜ, το μέλος innova 04 έγραψε: νερό και ακαθαρσίες στο καυσιμο. Όλοι υποφερουμε απο αυτό. Καύσιμο βάζω πάντα 100ρα απο έμπιστο εταιρικό ΕΚΟ, πιστεύω θα μου το έκανε πιο συχνά αν ήταν νερο στο καύσιμο. Επίσης μου το έκανε οταν είχα φάει ηδη τα ⅔ του ντεπόζιτου χωρίς να το εχει κάνει ξανά πιο πριν. Παλιότερα θυμάμαι πάνω σε ψιλομαρσαρισμα για να κατεβάσω ταχύτητα και να κάνω rev matching είχε ακουστεί μερικές φορές ενα δυνατό "τακ" και πήγε να σβήσει αλλά οριακά παρέμεινε αναμμένο. Αλλα αυτό έχει 3-4 χρόνια να το κάνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες