Hanny 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 Πάω δεύτερα λυκείου και το λύκειο μας κάνει χώρο φσκ και θα πάω αλλά για αλκοολούχα ποτά θέλω κάτι γλυκό,όχι και υπερβολικά γλυκό αλλά γλυκο έχει κανείς suggestion? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 (τροποποιήθηκε) Η απύθμενη γνωσιακή βάση του MyBike (γι'αυτό φόρουμ και μόνο φόρουμ ρεεε, όχι Facebook και αηδίες) έχει ήδη απάντηση ΚΑΙ σε αυτό. Εδώ είσαι: Η δική μου πρόταση είναι να φτιάξεις έναν ωραίο διπλό καφέ αύριο το μεσημέρι και να το διαβάσεις ΟΛΟ το thread, πρόκειται περί ιντερνετικού χρυσωρυχείου, mining before it was cool Τροποποιήθηκε Απρίλιος 7 από τον A-nik-i 1 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 (τροποποιήθηκε) Την Τρίτη έσκασε μύτη στο πρατήριο ένα πούλμαν σχολικής εκδρομής, ΕΠΑΛ. Έρχεται ο πιτσιρικάς, 1-2 κεφάλια πιο κοντός από εμένα, υφάκι 40 τόνους @@ φορτωμένα σε Scania ανατρεπόμενο, να με ρωτήσει: "ΕΕΕ, ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΛΒΕΝΤΕΡΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ?" Δεν παίζει να με έχει ξαναπιάσει τόσο άσχημο νευρικό γέλιο στην ζωή μου, αλήθεια. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 από τον ShapeshifterGR98 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 Πες του ρε φίλε, εκδρομή με το ΕΠΑΛ ήρθες, δεν προαυλίζεσαι στο Μαλανδρίνο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 Δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο γελοίο ήτανε. Το όλο στυλάκι, τα γυαλιά τύπου "Trannos", η τσιγαρουμπα στο χέρι, ήτανε όλα ταμαμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες