μαριος22 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2023 Καλησπερα μαγκες εχω ενα παπακι 2000 περιπου χλμ και οταν γυρνα την ροδα ειτε προς τα μπρος ειτε προς τα πισω οταν ειν σβηστο και εχω νεκρα ακουω εναν συνεχομενο θορυβο απο την γραναζιερα( σαν να βρησκουν γραναζια μεταξυ τουα( υι μπορει να ειν;;; μερικοι μου εχουν πει οτο ειν φυσιολογικα κενα γραναζιερας κλπ εσεις τι λετε;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyT 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2023 πριν 38 λεπτά, το μέλος μαριος22 έγραψε: Καλησπερα μαγκες εχω ενα παπακι 2000 περιπου χλμ και οταν γυρνα την ροδα ειτε προς τα μπρος ειτε προς τα πισω οταν ειν σβηστο και εχω νεκρα ακουω εναν συνεχομενο θορυβο απο την γραναζιερα( σαν να βρησκουν γραναζια μεταξυ τουα( υι μπορει να ειν;;; μερικοι μου εχουν πει οτο ειν φυσιολογικα κενα γραναζιερας κλπ εσεις τι λετε;;;; Τι μηχανακι ειναι αυτο και κανει τετοια πραγματα με 2.000 χλμ; Οταν λες γραναζιερα εννοεις την βαση που στηριζεται το πισω γραναζι του τροχου και απο μεσα φωλιαζουν τα λαστιχα του ταμπουρου. Εκει, παντα ενα μικρο κενο το εχει αυτο στο αναφερω εκ πειρας. Αλλα με τοσα χλμ δεν επρεπε να συμβει τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μαριος22 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2023 (τροποποιήθηκε) πριν 24 λεπτά, το μέλος JohnnyT έγραψε: φωλιαζουν πριν 24 λεπτά, το μέλος JohnnyT έγραψε: πριν 1 ώρα, το μέλος μαριος22 έγραψε: Τι μηχανακι ειναι αυτο και κανει τετοια πραγματα με 2.000 χλμ; Οταν λες γραναζιερα εννοεις την βαση που στηριζεται το πισω γραναζι του τροχου και απο μεσα φωλιαζουν τα λαστιχα του ταμπουρου. Εκει, παντα ενα μικρο κενο το εχει αυτο στο αναφερω εκ πειρας. Αλλα με τοσα χλμ δεν επρεπε να συμβει τιποτα. καλησπερα vf 125 ειναι εννοω στο μπροστα γραναζι μεσα στα γραναζια του σασμαν ακουω αυτον τον ηχο και μου εχουν πει οτι ειναι τα κενα αναμεσα απο τα γραναζια εσυ( επισης μου το κανει μονο οταν ειν σβηστο οταν ειν μπροστα δρν ακουω κατι) τι γνωμη εχεις;;; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2023 από τον μαριος22 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyT 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2023 πριν 2 ώρες, το μέλος μαριος22 έγραψε: καλησπερα vf 125 ειναι εννοω στο μπροστα γραναζι μεσα στα γραναζια του σασμαν ακουω αυτον τον ηχο και μου εχουν πει οτι ειναι τα κενα αναμεσα απο τα γραναζια εσυ( επισης μου το κανει μονο οταν ειν σβηστο οταν ειν μπροστα δρν ακουω κατι) τι γνωμη εχεις;;; Κοιτα, μου κινησες το ενδιαφέρον να κατεβω να δω και στο δικο μου τι γινεται (δεν ειναι VF). Σβηστο, κρυο με νεκρα οσο γυρναω την ροδα ο μονος συνεχομενος θορυβος που ακουγεται ειναι η αλυσιδα μεταδοσης (βεβαια αν λαδωθει, θα μειωθει ο θορυβος). Ενα μικρο κενο το εχει το μπροστινο γρανάζι, οπως και παντοτε το ειχε. Οταν ειναι κρυο το μοτερ και στο ρελαντι ακους καποιον θορυβο στο σασμαν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μαριος22 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2023 πριν 3 λεπτά, το μέλος JohnnyT έγραψε: πριν 3 ώρες, το μέλος μαριος22 έγραψε: καλησπερα vf 125 ειναι εννοω στο μπροστα γραναζι μεσα στα γραναζια του σασμαν ακουω αυτον τον ηχο και μου εχουν πει οτι ειναι τα κενα αναμεσα απο τα γραναζια εσυ( επισης μου το κανει μονο οταν ειν σβηστο οταν ειν μπροστα δρν ακουω κατι) τι γνωμη εχεις;;; Κοιτα, μου κινησες το ενδιαφέρον να κατεβω να δω και στο δικο μου τι γινεται (δεν ειναι VF). Σβηστο, κρυο με νεκρα οσο γυρναω την ροδα ο μονος συνεχομενος θορυβος που ακουγεται ειναι η αλυσιδα μεταδοσης (βεβαια αν λαδωθει, θα μειωθει ο θορυβος). Ενα μικρο κενο το εχει το μπροστινο γρανάζι, οπως και παντοτε το ειχε. Οταν ειναι κρυο το μοτερ και στο ρελαντι ακους καποιον θορυβο στο σασμαν; Οχι οταν ειν αναμεμενο δνε ακουω τιποτα( εμενα δεν ακουγεται απο το μικρο μπροστα γραναζι ακουψεται απο τα γραναζια μεσα της 1ης 2ας κλπ) εσενα που εχει λιγο κενο οπως λες πως ακουγεται μπορεις να το εξηγησεις η να βαλεις ενα βιντεο;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyT 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2023 πριν 20 λεπτά, το μέλος μαριος22 έγραψε: Οχι οταν ειν αναμεμενο δνε ακουω τιποτα( εμενα δεν ακουγεται απο το μικρο μπροστα γραναζι ακουψεται απο τα γραναζια μεσα της 1ης 2ας κλπ) εσενα που εχει λιγο κενο οπως λες πως ακουγεται μπορεις να το εξηγησεις η να βαλεις ενα βιντεο;;; Απλα γυρνάω την ρόδα κατα ενα 1/4 της στροφης ακουω ενα μικρο "κλακ" απο το μπροστα γραναζι στην νεκρα και αυτο ολο. Απλα αν γυρισω γρηγορα την ροδα ακουω ενα χουρχουρισμα το οποιο ειναι της αλυσιδας και οφειλεται στο οτι ειναι στεγνη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες