Jump to content
Sign in to follow this  
Gkoukou

KTMades helpppp...

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους....νέο μέλος εδώ και νέο μέλος της οικογένειας της KTM καθώς προχώρησα σε αγορά ενός μικρού δούκα 390 του 2018....

Μόλις σήμερα πήρα το Dukaki μου και καθώς έφτασα πριν το σπίτι σταμάτησα να φουλάρω βενζίνη...με το που φουλαρα και πάω να φύγω και με το που έβαζα μπροστά έσβηνε και μου βγαίνει ειδοποίηση στο καντράν λέγοντας kill swich....και ακόμα ένα που έγραφε service μέσα σε πορτοκάλι πλαίσιο...

με 3-4 προσπάθειες πήρε μπροστά και έφτασα σπίτι....τα χιλιόμετρα είναι 17.300 και το πήρα από γνωστό έμπορο της Αθήνας και όταν πήγα με κάποιον να δούμε το Dukaki να το ακούσουμε να το κάνουμε 1 βόλτα δεν έγραφε κάτι απο τα δυο μηνύματα.....πριν το πάρω μου είπε οτι άλλαξε λάδια στο μηχανάκι και έβαλε και τον συναγερμό...φυσικά θα το πήγαινα απο Δευτέρα Τρίτη σε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο για έναν έλεγχο και ένα service...Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο συνεργείο θα το εκτιμούσα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες