Stavrakasgr4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 Καλημέρα. Είμαι κάτοχος ενός KLE 500 και ζητώ την βοήθεια σας. Θέλω ένα συνεργείο της προκοπής για να πάω το μηχανάκι γιατί δεν βρίσκω καμία άκρη ως τώρα. Το μηχανάκι κάνει 1000 χιλιόμετρα την εβδομάδα. Θα εκτιμούσα πολύ μια σύσταση. Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 Έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ή απλά για σέρβις; Περιοχή που να βρίσκεται το συνεργείο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrakasgr4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 Το μηχανάκι δουλεύει πολύ και θέλει φροντίδα συνεχώς. Θεσσαλονίκη βολεύει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 Βάλτο αν θέλεις μια-δυο ευκρινείς φωτό να το δούμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrakasgr4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 Τι σχέση έχουν οι φωτογραφίες ρε φίλε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 (τροποποιήθηκε) πριν 4 ώρες, το μέλος Stavrakasgr4 έγραψε: Τι σχέση έχουν οι φωτογραφίες ρε φίλε? Να δούμε πόσο ''σοβαρό'' είναι το δίτροχο, που θέλεις ''σοβαρό'' συνεργείο για αυτό. Αν και απο την απάντηση, τείνω να καταλάβω και χωρίς φωτογραφίες. ''Ρε φίλε'' Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 πριν 2 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Να δούμε πόσο ''σοβαρό'' είναι το δίτροχο, που θέλεις ''σοβαρό'' συνεργείο για αυτό. Αν και απο την απάντηση, τείνω να καταλάβω και χωρίς φωτογραφίες. ''Ρε φίλε'' Καλά σου λάει, αλλα σε ξερω... ηθελες μέσω των φωτογραφιών να καταλάβεις που μένει - παρκάρει για να πας να του το κλέψεις... αρχαιοκάπηλε... 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 btw μια και λέμε για KLE και το θυμήθηκα, ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ στους σχεδιαστές που βάζουν την τάπα του ψυγείου ΚΑΤΩ από το ντεπόζιτο, και για να κάνεις οποιοδήποτε έλεγχο, πρέπει να λύσεις το ντεπόζιτο, τα πλαστικά στο πλάι που δένουν στο ντεπόζιτο, και ισως να αποσυνδέσεις ενώ με το ένα χέρι κρατάς το ντεπόζιτο, φισάκια μετρητή βενζίνης και σωληνάκια απεκρίσεως-εξαερισμού με το άλλο. Ολα αυτά για να φτάσεις στην τάπα του ψυγείου. ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙ, ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΡΕ ΜΑΡΚΗΣΙΕ ΝΤΕ ΣΑΝΤ 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrakasgr4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 Εντάξει να σας πω για τη μάνα μου, τον πατέρα μου, πώς μεγάλωσα, για τη γυναίκα μου τα παιδιά να να σας στείλω και φωτό για να πιστέψετε ότι δεν λέω παπάντζες κτλ κτλ. Εγώ ζήτησα τη γνώμη σας για ένα συνεργείο που τιμάει τα χρήματα που παίρνει και δεν κοροϊδεύει τον πελάτη σας και τελικά το μετατρέψατε σε φθηνό ρηάλιτι. Ευχαριστώ για το τίποτα που προσφέρατε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.921 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 πριν 1 ώρα, το μέλος Stavrakasgr4 έγραψε: Εντάξει να σας πω για τη μάνα μου, τον πατέρα μου, πώς μεγάλωσα, για τη γυναίκα μου τα παιδιά να να σας στείλω και φωτό για να πιστέψετε ότι δεν λέω παπάντζες κτλ κτλ. Εγώ ζήτησα τη γνώμη σας για ένα συνεργείο που τιμάει τα χρήματα που παίρνει και δεν κοροϊδεύει τον πελάτη σας και τελικά το μετατρέψατε σε φθηνό ρηάλιτι. Ευχαριστώ για το τίποτα που προσφέρατε. Καμμια σχεση οσα γραφεις. Οι φωτό (που κι εγω θα ηθελα να βαλεις), ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ την γενικη κατασταση της μοτό και βοηθανε πολυ ωστε να παρεις γνωμες ΚΑΙ για συνεργείο. Με 1000 χλμ / εβδομαδα , το ΚΛΕ θελει συχνη συντηρηση και μπόλικα αναλώσιμα. Να εισαι σιγουρος οτι ΜΟΝΟ το συνεργείο ΔΕΝ φτανει. Θα σου προταθούν και άλλα πράγματα που ευκολα θα μπορεις να τα βλέπεις/συντηρείς μόνος σου. Καλως ηρθες στο ΜΒ. Τα φόρα ειναι δημόσια, και η κριτικη ειναι επι των ιδεων κι των γραφόμενων, οχι επι του ατόμου που ποσταρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 πριν 2 ώρες, το μέλος Stavrakasgr4 έγραψε: Εντάξει να σας πω για τη μάνα μου, τον πατέρα μου, πώς μεγάλωσα, για τη γυναίκα μου τα παιδιά να να σας στείλω και φωτό για να πιστέψετε ότι δεν λέω παπάντζες κτλ κτλ. Εγώ ζήτησα τη γνώμη σας για ένα συνεργείο που τιμάει τα χρήματα που παίρνει και δεν κοροϊδεύει τον πελάτη σας και τελικά το μετατρέψατε σε φθηνό ρηάλιτι. Ευχαριστώ για το τίποτα που προσφέρατε. Κατερίνη είχα καλή εμπειρία από τα αδέρφια Γαρατσίδη, αλλά αυτό ήταν πριν δέκα χρόνια, γνωριζόμασταν από τους αγώνες(οπότε παίζει να με πρόσεξαν λίγο παραπάνω) και είναι και μακριά από την Θεσσαλονίκη που ορίζεις. Από Θεσσαλονίκη, δεν θυμάμαι τίποτα πια, έχουν περάσει και 25 χρόνια, και να μπορούσα να βρω που πήγαινα παίζει να μην υπάρχει πια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες