Jump to content
ziki

Αναζητηση για Αδιαβροχα Γαντια

Recommended Posts

Πηρα φετος τα Diver απο την Reusch, αφενος ειναι αβολα καθως δεν ειναι μηχανης, και δεν εχω το κρατημα που θα θελα στο γκριπ, αφετερου, δεν ειναι καλα για κρυο, καθως και παλι ξυλιαζαν τα χερια μου τις κρυες μερες που εκανε φετος. Υπαρχει κατι λοιπον σε γαντι μηχανης, με καλο γκριπ που να ειναι αδιαβροχο αλλα να αντεχει και το χερι στο κρυο

Αυτα πηρα παντως στις εκπτωσεις

https://www.reusch.com/int/en/shop/winter/men/multisport-gloves-men/reusch-diver-x-r-tex®-xt/?card=11143

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτό που αγόρασες δεν είναι για μηχανή. Έχω το παρακάτω και για μέσα στην πόλη είναι πολύ καλό. Για ταξίδια μέχρι 100 χλμ απόσταση και μεχρι 6 βαθμούς  νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.

https://www.motoexpert.gr/el-gr/endisi-anavati/gantia-mixanis/gantia-xeimerina/nordcap-polar-black?attr=3%3AΝαι|13%3AΜακρύ|14%3AΝαι|28%3AΑνδρικό

Τροποποιήθηκε από τον Antons

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι εγώ απλά το πήρα επειδή ήταν φθηνό στα 30 και ήταν και αδιάβροχο απλά δεν με βόλεψε

Ξέχασα να πω πως δεν θέλω μηχανής υπό την έννοια να χει προστατευτικά και να ναι βαρύ. Την μηχανή δε τη πολύβγαζω το χειμώνα με κρύο και δε κάνω μεγάλες διαδρομές. Για το σκοοτερ θέλω κάτι και θέλω να είναι ελαφρυ-slim και ευκολοφορερο όσο το δυνατόν

Μιας και σταματάς συνέχεια όταν πετάγεται σε δουλειές και τα βάζω-βγάζεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εάν δεν είναι μηχανής τότε θα περνάει ο αέρας και θα κρυώνεις. Δες στο σάιτ, υπάρχουν χωρίς κόκαλα. Κοίταξε και αλλού. Όμως προτίμησε να τα δοκιμάσεις πρώτα. Να ξέρεις ότι μετά που θα πάρουν την φόρμα του χεριού σου, θα μπενοβγενουν πιο εύκολα. Εάν δεν είναι δερμάτινα είναι ακόμα πιο εύκολα. Δεν έχουν όμως καλή προστασία σε τυχών ατύχημα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα