ShapeshifterGR98 1.822 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2023 Αναλόγως, πως το σχεδίασε ο κατασκευαστής. Αν κινείται συχνά σε δρόμους με χώματα και σκόνες, τότε συχνότερες αλλαγές/καθαρισμοί προφανώς. Το ίδιο γράφει και στο manual από το δικό μου. Οι χοάνες πάντως είναι απαγορευτικές κατά την γνώμη μου για χωματόδρομους. Εκτός, αν σκάσεις 50-60€ για επώνυμη τύπου ΚΝ, DNA κλπ, οι οποίες είναι σαφώς πολύ καλύτερης ποιότητας σε σχέση με αυτές που κοστίζουν κάνα τάληρο. Out of topic, αλλά πριν πήγα από τον μάστορα να ρωτήσω για κοντέρ (ίσως κόπηκε η ντίζα του, δεν λειτουργεί) και είδα ένα λυμένο Supra 125 Helmin....το φιλτροκούτι το έχει μπροστά, κάτω ακριβώς από την μάσκα των φλας, και την μπαταρία την έχει δίπλα ακριβώς από το σώμα ψεκασμού. Εντύπωση μου έκανε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyT 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2023 πριν 7 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Out of topic, αλλά πριν πήγα από τον μάστορα να ρωτήσω για κοντέρ (ίσως κόπηκε η ντίζα του, δεν λειτουργεί) και είδα ένα λυμένο Supra 125 Helmin....το φιλτροκούτι το έχει μπροστά, κάτω ακριβώς από την μάσκα των φλας, και την μπαταρία την έχει δίπλα ακριβώς από το σώμα ψεκασμού. Εντύπωση μου έκανε.. Σαν το ρεζερβουαρ του ZX 130... δεν εχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.822 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2023 πριν 1 ώρα, το μέλος JohnnyT έγραψε: Σαν το ρεζερβουαρ του ZX 130... δεν εχει. Πάντα το είχα απορία, για το ντεπόζιτο στο ΖΧ... Εκεί που το έβαλαν μπροστά, δεν υπάρχει κίνδυνος σε ατύχημα να αρπάξει φωτιά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyT 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2023 πριν 30 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Πάντα το είχα απορία, για το ντεπόζιτο στο ΖΧ... Εκεί που το έβαλαν μπροστά, δεν υπάρχει κίνδυνος σε ατύχημα να αρπάξει φωτιά; Οτι ξερεις, ξερω φίλε μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.822 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2023 πριν 26 λεπτά, το μέλος JohnnyT έγραψε: Οτι ξερεις, ξερω φίλε μου... Άντε μπορώ να καταλάβω το φιλτροκούτι στην μάσκα μπροστά και την μπαταρία δίπλα από το μπεκ. Αλλά το ντεπόζιτο μπροστά το θεωρώ επίφοβο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες