George tsvk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 Καλησπερα στην ομάδα αγόρασα κάποια e bike από το bangood και τελικά μου βγηκανε μοτοποδήλατα γιατί έχουν 750 watt μοτερ και μέγιστη ταχυτητα 45χιλ/ωρα. Πήγα στην τροχαία χθες για να βγάλω άδεια κυκλοφορίας, αλλά δεν έχω ιδέα που μπορώ να βρω όλα αυτά τα πιστοποιητικά, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 Τα πιστοποιητικά, ο πωλητής. Τα ελληνικά χαρτιά (ΔΑΟ, εκτελωνισμού κ.ο.κ.) απευθύνσου στο τελωνείο από το οποίο σου ήρθε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George tsvk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 πριν 1 λεπτό, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Τα πιστοποιητικά, ο πωλητής. Τα ελληνικά χαρτιά (ΔΑΟ, εκτελωνισμού κ.ο.κ.) απευθύνσου στο τελωνείο από το οποίο σου ήρθε. Θα παω αυριο από το τελωνείο, αλλά απορώ γιατί ήρθανε από Πολωνία και Τσεχία κατευθείαν σπίτι μου με κούριερ χωρίς να περασουνε τελωνείο, ελπίζω να βγάλω άκρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 Εκει στο τελωνείο που θα πας, θα βρεις και εκτελωνιστές. Δλδ ιδιώτες, που περιφέρονται στον χώρο, ξέρουν τα κόλπα, και αναλαμβάνουν αντί μιας κάποιας αμοιβής, να τρέξουν τις διαδικασίες αντί για εσένα. Επειδή αυτοί τα ξέρουν, τα έχουν κάνει χιλιάδες φορές, είναι απλή διαδικασία, ενώ για εσένα, μπορεί να είναι ένα μαρτύριο. Αν δεις κι αποειδείς και άκρη δεν βγάλεις, δώστο το παλιάμπελο και βάλε έναν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George tsvk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 Μάλλον έχεις δίκαιο γιατί μόνος μου δεν νομίζω να βγάλω άκρη με τίποτα, σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 Την 15/2/2023 at 9:42 ΜΜ, το μέλος George tsvk έγραψε: από το bangood Λίγο καθυστερημένα. Έγκριση τύπου έχουν; Αν θυμάμαι καλά χρειάζεται για να βγει η άδεια στην τροχαία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George tsvk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 Σε ευχαριστώ, μίλησα και εγώ προχθες με το τελωνείο και έναν εκτελεστή έχω την έγκριση τυπου και το test report απλά περιμενω να μου στείλουν την έγκριση τυπου που να αναγράφεται και ο αριθμός πλαισιου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 πριν 13 ώρες, το μέλος George tsvk έγραψε: Σε ευχαριστώ, μίλησα και εγώ προχθες με το τελωνείο και έναν εκτελεστή έχω την έγκριση τυπου και το test report απλά περιμενω να μου στείλουν την έγκριση τυπου που να αναγράφεται και ο αριθμός πλαισιου Greek mafia 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες