spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 (τροποποιήθηκε) Μετά από 12 χρόνια που οδηγώ μηχανή έζησα κι εγώ την τραυματική εμπειρία του τροχαίου. Ήταν Κυριακή και ειχε ωραία μέρα. Λεω δε παω μια βόλτα με την μηχανή. Καθώς προχώραγα όμορφα κι ωραία και η βόλτα έφτανε στο τέλος της ένας παππούς 90 χρόνων αποφάσισε να κάνει αναστροφή από το αντίθετο ρεύμα, για να εισέλθει στο δικό μου. Αποτέλεσμα να με εμβολίσει. Εγω τραβήχτηκα όσο πιο δεξιά μπορούσα μέχρι που δεν είχε άλλο δεξιά ο δρόμος. Εγω ευτυχώς αφού πέρασα πάνω από το καπό του τη γλίτωσα με ένα σπάσιμο στο δάκτυλο του ποδιού και με κάτι κακώσεις στα δάκτυλα των ποδιών γενικά. Ευτυχώς δεν έτρεχα, φόραγα κρανος μπουφαν παντελόνι μπότες γάντια. Μπουφαν και κρανος άχρηστα πλέον. Η μηχανη προς μεγάλη μου έκπληξη την γλίτωσε με σχετικά μικρές ζημιές καθώς δεν χτύπησα με την ρόδα στο αμαξι του αλλά με την πλαϊνή μου αριστερή πλευρά. Σίγουρα ψυγειο και κατι πλαστικά από τα αριστερά και μανετα ταχυτητων και συμπλεκτη. Φανάρι προφυλακτηρες αντίβαρα καθρέπτες είναι άθικτα ευτυχώς. Ο παππούς λεει δε με είδε ποτέ. Πως να με δει 90 χρόνων. Τουλάχιστον παραδέχτηκε ότι φταίει και δε το γύρισε στο τρελό. Ευτυχως ηρθε και τροχαια έφτιαξε σχεδιάγραμμα κλπ. Υ. Γ Παιδιά φορατε όλο τον εξοπλισμό έστω και για τσίχλες μέχρι το περίπτερο. Σώζει ζωές. Και φυσικά μη τζιγκουνευεστε λεφτά και αγοράζετε κινεζοκρανοι. Υ. Γ 1 Ήθελα να ξερα ποιος ανανεώνει διπλωματα σε 90 χρόνων ανθρώπους. Υ. Γ 2 Ευελπιστώ να παρω καμια αποζημίωση γιατι μόνο ο εξοπλισμός μου φτάνει χιλιάρικο και περνάει. Υ. Γ 3 Ήθελα να ήξερα ποιος ήταν ο εξυπνος που μου έβγαλε το κράνος όταν έπεσα και μου εβαλε μαξιλάρι στον αυχενα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 από τον spiros!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 Το καλό είναι ότι είσαι όρθιος. Εύχομαι να μην σου τύχει ποτέ ξανά. Μίλα με τον ασφαλιστή σου για να αποζημιωθεί και ο εξοπλισμός σου. Όσο για το ΥΓ3, μερικοί άνθρωποι πάνε από την καλή τους την καρδιά να βοηθήσουν και κάνουν τραγικά πράγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 Περαστικά και ποτέ ξανά! Μίλα με δικηγόρο τάχιστα,οι ασφαλιστικές θα σε ρίξουν 100%. Ο παππούς σιγουρέψου ότι έκανε θετική δήλωση,άσε τι έλεγε εκείνη τη στιγμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 πριν 12 ώρες, το μέλος karellen έγραψε: Περαστικά και ποτέ ξανά! Μίλα με δικηγόρο τάχιστα,οι ασφαλιστικές θα σε ρίξουν 100%. Ο παππούς σιγουρέψου ότι έκανε θετική δήλωση,άσε τι έλεγε εκείνη τη στιγμή. Ο παππούς δε ξερω τι έκανε θα μιλήσω με τον ασφαλιστή του γιατι κάτι τρελά μου ελεγε στο τηλεφωνο ο ασφαλιστής του. Εχω ήδη μιλήσει με δικηγόρο αλλά περιμένω να μαζέψω όλα τα έγγραφα της δικογραφίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 (τροποποιήθηκε) Με τον ασφαλιστή του θα μιλήσει ο δικηγόρος σου,εσύ δεν μιλάς και δεν ανακατεύεσαι πουθενά! Επίσης θα μαζέψεις ότι χρειάζεται από το νοσοκομείο-νοσηλεία κλπ και θα ζητήσεις από το γιατρό να σου γράψει άδεια,όσο μπορεί πιο πολλές μέρες. Βρες ένα δικηγόρο που να εξειδικεύεται σε τροχαία και παοζημιώσεις,όχι έναν οποιονδήποτε,τα ξέρω από πρώτο χέρι γι αυτό στα λέω έτσι. Αν δεν ξέρεις κάποιον πες μου να σου συστήσω έναν καλό. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.921 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 Περαστικα, να παραλαβεις asap αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος karellen έγραψε: Με τον ασφαλιστή του θα μιλήσει ο δικηγόρος σου,εσύ δεν μιλάς και δεν ανακατεύεσαι πουθενά! Επίσης θα μαζέψεις ότι χρειάζεται από το νοσοκομείο-νοσηλεία κλπ και θα ζητήσεις από το γιατρό να σου γράψει άδεια,όσο μπορεί πιο πολλές μέρες. Βρες ένα δικηγόρο που να εξειδικεύεται σε τροχαία και παοζημιώσεις,όχι έναν οποιονδήποτε,τα ξέρω από πρώτο χέρι γι αυτό στα λέω έτσι. Αν δεν ξέρεις κάποιον πες μου να σου συστήσω έναν καλό. Βρήκα δικηγόρο που εξειδικευεται σε τροχαια. Μου ειπε καταρχας να παρω αδεια. Ήδη 30 μερες μου έχει δώσει ο γιατρός και βλέπουμε πως θα παει το κάταγμα. Αυτο που κατάλαβα είναι ότι για να φτιάξω την μηχανη μου άμεσα μια ειναι η λύση. Να πληρωσω από τσέπη και να τα πάρω μετά. Προσκομιζοντας τιμολόγια. Αλλιώς θα πρέπει να περιμένω για να τρέξει η αστική μου αποζημίωση. Βασικά πρέπει πρώτα να δούμε τι θα γίνει με το πραγματογνωμονα γιατι ενδέχεται να την βγάλουν και ολική. Γενικά ότι αφορά τη μηχανη μου εξήγησε όλα τα ενδεχόμενα. Όσον αφορά εμένα απλά θα πρέπει να δω πόσο καιρό αδεια θα παρω μέχρι να γίνω καλά. Και όσο αφορά τον εξοπλισμό μου που αχρηστευτηκε μου συνέστησε να τον βγάλει και αυτόν φωτογραφία ο πράγματογνωμονας. Οποτε έχουμε μέλλον μπροστά μας. πριν 7 λεπτά, το μέλος innova 04 έγραψε: Περαστικα, να παραλαβεις asap αυτό. Αυτα θα φτιαχτούν άμεσα όπως και σχεδιάγραμματα κλπ. Τι διαδικασία του τροχαίου όσον αφορά τα της αστυνομιας την ξέρω καλά. Το τροχαιο όλοι μου ειπαν οτι ειναι καθαρό όσον αφορά υπαιτιοτητα. Εχουμε ξεκάθαρη παραβίαση προτεραιότητας άσχετα αν υπάρχει απαγόρευση αναστροφής η οχι. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 578 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 πριν 1 ώρα, το μέλος spiros!!! έγραψε: Βρήκα δικηγόρο που εξειδικευεται σε τροχαια. Μου ειπε καταρχας να παρω αδεια. Ήδη 30 μερες μου έχει δώσει ο γιατρός και βλέπουμε πως θα παει το κάταγμα. Αυτο που κατάλαβα είναι ότι για να φτιάξω την μηχανη μου άμεσα μια ειναι η λύση. Να πληρωσω από τσέπη και να τα πάρω μετά. Προσκομιζοντας τιμολόγια. Αλλιώς θα πρέπει να περιμένω για να τρέξει η αστική μου αποζημίωση. Βασικά πρέπει πρώτα να δούμε τι θα γίνει με το πραγματογνωμονα γιατι ενδέχεται να την βγάλουν και ολική. Γενικά ότι αφορά τη μηχανη μου εξήγησε όλα τα ενδεχόμενα. Όσον αφορά εμένα απλά θα πρέπει να δω πόσο καιρό αδεια θα παρω μέχρι να γίνω καλά. Και όσο αφορά τον εξοπλισμό μου που αχρηστευτηκε μου συνέστησε να τον βγάλει και αυτόν φωτογραφία ο πράγματογνωμονας. Οποτε έχουμε μέλλον μπροστά μας. Αυτα θα φτιαχτούν άμεσα όπως και σχεδιάγραμματα κλπ. Τι διαδικασία του τροχαίου όσον αφορά τα της αστυνομιας την ξέρω καλά. Το τροχαιο όλοι μου ειπαν οτι ειναι καθαρό όσον αφορά υπαιτιοτητα. Εχουμε ξεκάθαρη παραβίαση προτεραιότητας άσχετα αν υπάρχει απαγόρευση αναστροφής η οχι. Μπορείς να κάνεις εξουσιοδότηση στο συνεργείο προκειμένου να αποζημιωθούν κατευθείαν απο την ασφαλιστική. Με αυτό τον τρόπο δεν θα βάλεις από την τσέπη σου. Αυτό προυποθέτει να το δεχτεί ο μηχανικός σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 Δε ξερω αν αυτό ισχύει σε περίπτωση τροχαίου με σωματικές βλάβες. Νομιζω πως όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2noob2furious 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 Περαστικά και ποτέ ξανά! Αφού είσαι σώος, κάνε υπομονή με τα διαδικαστικά τώρα, δεν αξίζει να χαλιέσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 ερωτηση επειδη θα πρεπει να κοιταω και για αγορα εξοπλισμου πλεον. εκτος απο fc moto και louisde ξερουμε κανενα αλλο site? Απο Ελλαδα τα ξερω πανω κατω ολα. το rpha 10 το ειχα παρει απο lids direct αλλα μαλλον δεν υπαρχει πια. με βλεπω για rpha 11 (εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο το 10) και μπουφαν εχω μπανισει το ixon sirocco (ixon ειχα και τωρα και ημουν επισης τρελα ευχαριστημενος) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 Νομίζω αυτά τα δύο έχουν μείνει με δεδομένο το Brexit. Βέβαια για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, μέχρι το 2019 που ήξερα την αγορά τα ελληνικά μαγαζιά είχαν άκρως ανταγωνιστικές τιμές σε σημείο που να μην αξίζει η αγορά από το εξωτερικό. Για τα κράνη της HJC έχω πολύ καλή γνώμη, τουλάχιστον σε θέμα αντοχής στην χρήση και ποιότητας κατασκευής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 πριν 4 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Νομίζω αυτά τα δύο έχουν μείνει με δεδομένο το Brexit. Βέβαια για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, μέχρι το 2019 που ήξερα την αγορά τα ελληνικά μαγαζιά είχαν άκρως ανταγωνιστικές τιμές σε σημείο που να μην αξίζει η αγορά από το εξωτερικό. Για τα κράνη της HJC έχω πολύ καλή γνώμη, τουλάχιστον σε θέμα αντοχής στην χρήση και ποιότητας κατασκευής. εχω βρει το rpha 11 στα 260 ευρω. δε νομιζω ελλαδα να το βρω εστω 300. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 Σήμερα διαπιστωσα οτι το αριστερό πλαστικό που γδαρθηκε από τη στουκα είναι τεποζιτο και παει όλο μαζί. Κόστος aprilia 1500 ευρώ και φυσικά δεν υπάρχει όπως δεν υπάρχει και ψυγειο και ένα μαύρο πλαστικό πλαϊνό φερινγκ. Οποτε παει για βαψιμο όλο το τεποζιτο, ψυγειο θα πρέπει να γίνει χειροποιητο και το μαύρο πλαϊνό πλαστικό μεταχειρισμένο. Τα μόνα που είχε η aprilia είναι μανετα, λεβιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 Μάθε τι σου δίνουν αν πάει για ολική διαγραφή. Μήπως σε συμφέρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 πριν 32 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Μάθε τι σου δίνουν αν πάει για ολική διαγραφή. Μήπως σε συμφέρει. κατα πιθανοτητα θα με συμφερει να βγει ολικη αλλα εγω την θελω γιατι μου αρεσει. ξερω ολα τα ενδεχομενα αλλα δε θελω να μπλεκω. μου αρκει να φτιαχτει και ας μη βγαλω λεφτα απο αυτο. η μηχανη ηταν και ειναι πενα . με ενα καινουριο ψυγειο και ενα βαψιμο θα ειναι κομπλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Darios65 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 Την 20/1/2023 at 7:09 ΜΜ, το μέλος spiros!!! έγραψε: ερωτηση επειδη θα πρεπει να κοιταω και για αγορα εξοπλισμου πλεον. εκτος απο fc moto και louisde ξερουμε κανενα αλλο site? Απο Ελλαδα τα ξερω πανω κατω ολα. το rpha 10 το ειχα παρει απο lids direct αλλα μαλλον δεν υπαρχει πια. με βλεπω για rpha 11 (εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο το 10) και μπουφαν εχω μπανισει το ixon sirocco (ixon ειχα και τωρα και ημουν επισης τρελα ευχαριστημενος) Για δες και από δω μεριά www.motocard.com (να διαλέξεις χώρα Ελλάδα δίνει πιο καλές τιμές έτσι). Έχω ψωνίσει από αυτούς δύο φορές και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 Την 21/1/2023 at 3:58 ΜΜ, το μέλος spiros!!! έγραψε: κατα πιθανοτητα θα με συμφερει να βγει ολικη αλλα εγω την θελω γιατι μου αρεσει. ξερω ολα τα ενδεχομενα αλλα δε θελω να μπλεκω. μου αρκει να φτιαχτει και ας μη βγαλω λεφτα απο αυτο. η μηχανη ηταν και ειναι πενα . με ενα καινουριο ψυγειο και ενα βαψιμο θα ειναι κομπλε. το μονο σιγουρο φιλε ειναι οτι δε θ α βγαλεις λεφτα σε παρομοια περιπτωση εβαλα και 25% της ζημιας απ την τσεπη μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.718 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 (τροποποιήθηκε) Περαστικά και σιδερένιος. Εφόσον δεν έπαθες κάτι χειρότερο, είσαι πολύ τυχερός. Κάνε υπομονή, ακολούθα τις προτεινόμενες ενέργειες που ανέφεραν τα παιδιά και όλα θα είναι εντάξει. Δεν θα μιλήσω καν, για τα γερόντια που κυκλοφορούν στους δρόμους, πόσο μάλιστα για τις σχολές που ανανεώνουν διπλώματα σε 85+ ετών άτομα. Έχει τύχει να δω παππούδια, να πηγαίνουν ανάποδα σε κεντρικούς ακάθεκτοι, πετάγονται από στοπ, στρίβουν όπου να ναι, δεν προσέχουν άλλα οχήματα... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 (τροποποιήθηκε) Έγινε και το εξής κουλό σήμερα. Ενώ η υπαίτια ασφαλιστική έχει αποδεχτεί 100% την ευθύνη του ασφαλισμένου της, η δική μου ασφαλιστική μου έστειλε mail να συμπληρώσω ότι δεν επιθυμώ αποζημίωση για τις σωματικές βλάβες τόσο από την δική μου ασφαλεια όσο και από την υπαίτια. Να τονίσω δε ότι εξετάστηκα και από γιατρό της υπαίτιας ασφαλιστικής κατόπιν υπόδειξης τους, ο οποίος μου είπε ότι σίγουρα 2 μηνες θα λείπω από τη δουλειά μου. Δηλαδη τι την κόφτει την δική μου ασφαλεια αν θα ζητήσω αποζημίωση από την άλλη ασφαλεια? Αντί να με βοηθάνε αυτοί θέλουν να γλιτώσουν την υπαίτια ασφαλιστική? Κανονικη αγωγή θα φάνε και ότι πουν τα δικαστήρια. Ακου εκει δεν επιθυμώ τιποτα. Και 2 μηνες στο σπίτι θα με ταιζουν αυτοί? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 Περαστικά και σιδερένιος Σπύρο. Είχα κάποτε το rpha 10, και εδω και χρόνια έχω το 11, γενικώς τα δύο κράνη δεν έχουν και πολλές ομοιότητες να ξέρεις. Είναι λίγο διαφορετικής φιλοσοφίας με τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τους αντίστοιχα, εμένα προσωπικά μου άρεσε καλύτερα το 10αρι αλλά οκ αυτό εκτός από υποκειμενικό έχει και διάφορους άλλους παράγοντες στο πως δουλεύει το κάθε ένα, εννοώντας πως η εταιρεία στόχευσε περισσότερο στο σπορτ κομμάτι με την έλευση του 11 παρά στο τουρινγκ που κράταγε με το 10. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 update. η μηχανη αφου μαζευτηκαν σιγα σιγα τα ανταλλακτικα (καποια υπηρχαν στοκ καποια απο ιταλια και το ψυγειο εγινε χειροποιητο) ειναι σχεδον ετοιμη. φυσικα το κοστος αρκετο σε σχεση με το μεγεθος της ζημιας εφτασα σχεδον χιλιαρικο. (ψυγειο - μανετα συμπλεκτη- λεβιες συμπλεκτη - βερντιλατερ - και ενα κολαρο συν βαψιμο τεποζιτο ) εγω αναμενω να μαζεψω και τα τιμολογια για να τα προσκομισω ολα μαζι προκειμενου να δουμε τι θα γινει και με την δικη μου αποζημιωση. οσον αφορα το ποδι ειμαι σχετικα καλυτερα , το περπαταω αλλα δε μπορω να το λυγισω γιατι ποναει και γενικα εχω κατι σουβλιες που και που. απο βδομαδα θα παω για επανεξεταση . δεν εχω ασχοληθει ακομα με αγορες νεων πραγματων γιατι και το κοστος της μηχανης και οτι δεν παω για δουλεια εχει ενα αρνητικο αποτελεσμα στη τσεπη μου.ααχχχχααχχ Πιστευω να ξεμπεδεψω με τις ασφαλιστικες μεχρι το καλοκαιρι και να μην τραβηξει πολυ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 Κατ αρχας περαστικα και ευχομαι να ηταν το τελευταιο ατυχες γεγονος. Πιστευω θα ξεμπερδεψεις γρηγορα,max Ιουνιο θα ειναι ολα μια αναμνηση...αλλα εχε συχνη επικοινωνια με τον ασφαλιστη σου . Ειχα παρομοια περιπτωση,χωρις τραυματισμο αλλα αρκετα ακριβες ζημιες καθως το ξαπλωσαν κατα την διαδιακσια ξεπαρκαριμσατος και σε 3 μηνες ειχα τελειωσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 Την 13/5/2023 at 9:02 ΠΜ, το μέλος GeorStrat έγραψε: Κατ αρχας περαστικα και ευχομαι να ηταν το τελευταιο ατυχες γεγονος. Πιστευω θα ξεμπερδεψεις γρηγορα,max Ιουνιο θα ειναι ολα μια αναμνηση...αλλα εχε συχνη επικοινωνια με τον ασφαλιστη σου . Ειχα παρομοια περιπτωση,χωρις τραυματισμο αλλα αρκετα ακριβες ζημιες καθως το ξαπλωσαν κατα την διαδιακσια ξεπαρκαριμσατος και σε 3 μηνες ειχα τελειωσει. Μπα θα αργησω λίγο καθότι περιμένω να πάρω ημερομηνία για δικάσιμο. Οι υλικές ζημιές θα αποζημιωθούν μαζί με την αστική μου αποζημίωση. Και έπεσαν και εκλογές τώρα οπότε λίγο αναμονή. Βασικα έχω αποφασίσει να μην θυμαμαι οτι περιμένω να πάρω λεφτά και όποτε έρθουν. Εχει αναλάβει δικηγόρος δεν ασχολούμαι καθόλου εγω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες