KleKas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2023 Καλησπερα Παιδια και Καλη Χρονια . Σκεφτομαι να αγορασω σκουτερ καθως εχω ζησει μια εμπειρια με παπακι ιννοβα κοντα στα 4-6 χρονια . Προβληματιζομαι που δεν θα εχω πανω μια εξατμιση να κανει θορυβο και οτι τα ανταλλακτικα θα ειναι σαφως πιο ακριβα και η καταναλωση . Αλλα χαλαλι . Ως πρωτη μου επιλογη ειναι το Piaggio Liberty 150s (καινουριο) . Μου αρεσει παρα πολυ το μονο με προβληματιζει ειναι οτι μου φενετε λιγο μικρο τωρα δεν ξερω πως θα με βολευει . Το σκουτερ το θελω για την πολη πολυ το καλοκαιρι να πηγαινω μακρινες βολτες και το πιο βασικο ειναι να κανω ταξιδια! Γι αυτο ψαχνω καποιο το οποιο να ειναι αξιοπιστο και σχετικα οικονομικο . Τι μου πρωτεινετε και γιατι παρακαλω Τιμες κοντα στα 3.000€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.526 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2023 Liberty 150+ταξίδια, δεν το βλέπω. Κατι 300 κυβικά μεταχειρισμένο, γνωστή μάρκα, και θα βρεις εύκολα εξάτμιση να κάνει μπρου-μπρου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KleKas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2023 πριν 9 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Liberty 150+ταξίδια, δεν το βλέπω. Κατι 300 κυβικά μεταχειρισμένο, γνωστή μάρκα, και θα βρεις εύκολα εξάτμιση να κάνει μπρου-μπρου. Εδω κανανε ταξιδια με 70αρια glx και δεν γινεται να γινει ενα ταξιδι με ενα σκουτερ 150 κυβικων ; Αν εννοεις για καποιο beverly 300 αυτο ενα σε καλη κατασταση μεταχειρισμενο το βρισκεις 3.500-4.000€ ενω το ταβανι μου ειναι 3.000€ . Ισως εαν βρω καποιο φθηνοτερο θα ειναι ευκαιρια αλλα δεν ειμαι σιγουρος λογω το οτι δεν εχω διπλωμα για τοσα κυβικα . Επισης για την εξατμιση μπορεις να βαλεις σε ολα τα μηχανακια αλλα πιστευω οτι η χρηση του σκουτερ δεν ειναι για εξατμιση . Θες να εθσαι χαλαρος κυριλε και να κανεις την βολτα σου . Στο φαναρι οταν γινει πρασινο θα πρεπει να το γκαζωσεις η εξατμιση θα κανει πολυ θορυβο αλλα οχι οτι θα με χαλαει αλλα νταξει δεν μου ταιριαζει . Εαν επερνα ενα t-max ή κανα gp800 τοτε ναι εκει αναγκαστικα μπαινει εξατμιση . πριν 13 ώρες, το μέλος KleKas έγραψε: Καλησπερα Παιδια και Καλη Χρονια . Σκεφτομαι να αγορασω σκουτερ καθως εχω ζησει μια εμπειρια με παπακι ιννοβα κοντα στα 4-6 χρονια . Προβληματιζομαι που δεν θα εχω πανω μια εξατμιση να κανει θορυβο και οτι τα ανταλλακτικα θα ειναι σαφως πιο ακριβα και η καταναλωση . Αλλα χαλαλι . Ως πρωτη μου επιλογη ειναι το Piaggio Liberty 150s (καινουριο) . Μου αρεσει παρα πολυ το μονο με προβληματιζει ειναι οτι μου φενετε λιγο μικρο τωρα δεν ξερω πως θα με βολευει . Το σκουτερ το θελω για την πολη πολυ το καλοκαιρι να πηγαινω μακρινες βολτες και το πιο βασικο ειναι να κανω ταξιδια! Γι αυτο ψαχνω καποιο το οποιο να ειναι αξιοπιστο και σχετικα οικονομικο . Τι μου πρωτεινετε και γιατι παρακαλω Τιμες κοντα στα 3.000€ Σκεφτομαι και για καποιο honda gtr αλλα δεν ξερω αν θελω να παρω παλι παπακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.526 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2023 πριν 1 ώρα, το μέλος KleKas έγραψε: Εδω κανανε ταξιδια με 70αρια glx και δεν γινεται να γινει ενα ταξιδι με ενα σκουτερ 150 κυβικων ; Οι Αρχαίοι Ημων Πρόγονοι που τα λένε αυτά, πήγαιναν ταξίδι με άλλους δρόμους που είχαν άλλες ταχύτητες. Πήγαινε με το παπί με 80 στη σημερινή εθνική και δεν θα περάσεις ωραία. Από πείρα σου λέω Αθήνα-Λαμία με Beverly 250 ημον οριακά, αν δεν ήθελα να το σκοτώσω. Αλλά θα χρειαστείς κι ένα δίπλωμα Α για να προχωρήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KleKas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2023 πριν 20 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Liberty 150+ταξίδια, δεν το βλέπω. Κατι 300 κυβικά μεταχειρισμένο, γνωστή μάρκα, και θα βρεις εύκολα εξάτμιση να κάνει μπρου-μπρου. Τελοκα αλλαξα λιγο την γνωμη μου και σκεφτομαι για honda gtr150 ή beverly 300 . 2 εντελως διαφορετικες κατηγοριες θα ελεγα αλλα ειναι μεγαλο διλημμα για εμενα . Απο την μια εχεις ισως την μεγαλυτερη εταιρια την Honda με αξιιπιστια στο τερμα και μπορεις να παρεις μια μηχαναρα το gtr150 το οποιο ειναι τελειο αλλα απο την αλλη περνεις ενα beverly 300 το οποιο εχει πανακριβα ανταλλακτικα και η καταναλωση του δεν ειναι τελεια αλλα εχει την ανεση κατι που στο παπι δεν την εχεις σε τετοιο βαθμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.526 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2023 πριν 1 ώρα, το μέλος KleKas έγραψε: εχει πανακριβα ανταλλακτικα Δεν ισχύει, είναι κανονικότατα στις τιμές. Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι η Piaggio δεν είναι τεράστια εταιρία; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KleKas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2023 πριν 14 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι η Piaggio δεν είναι τεράστια εταιρία; Ειναι μια τεραστια εταιρια και κορυφη για τα σκουτερ τους και μου αρεσουν πολυ . Εγω απλα θελω να αγορασω σκουτερ για την καθημερινοτητα μου και να κανω ταξιδια . Εχω ακουσει οτι το bevrly και γενιξως τα σκουτερ καινε τον κ*λο τους σε σχεση με ενα παπακι . Επισης ακομα και μπουζι λαδια ειναι δυσκολο να αλλαξεις σε σχεση με το παπακι . Εχουν πιο ακριβα ανταλλακτικα γενικως και το πιο σημαντικο ειναι η αξιοπιστια τους και εχω ακουσει πολλα οτι ειναι ζημιαρικα και δεν θα αντεξουν πολλα χιλιομετρα . Ενω ενα honda gtr 150 σιγουρα δεν θα ειναι τοσο ανετο αλλα θα εχεις οικονομια και ισως φθηνοτερα ανταλλακτικα που αμα το καλοσκεφτεις μπορεις να ταβαζεις μονος σου πανω που λεει ο λογος και πχο να πληρωνεις 100€ μαστορα . Επισης ισως κρατησει περισσοτερα χιλιομετρα και στον δρομο αμα πηγαινεις ταξιδι ισως πηγαινεις πιο χαλαρα διοτι κουμπωνεις 6η και πας με λιγες στροφες χαλαρα 80χλμ ενω με καποιο σκουτερ ετσι οπως δο βλεπω εγβ θα πηγαινεις με 80 αλλα το γαζι πρεπει να το εχεις ανοιγμενο πολυ αραγε θα εισαι σε υψηλες στροφες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.960 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2023 Το GTR150 αν δεν κανω λαθος φοραει μοτερ απο CBR150, δοκιμασμενο σε αλλες αγορες και εχει αποδειξει την αξιοπιστια του, απο την αλλη ομως δεν εχει καμια σχεση το κοστος των ανταλλακτικων του σε σχεση με τα κλασσικα παπια, μοτοσικλετιζουν σε τιμες, απο την αλλη εχεις ενα σκουτερ 278cc με 21 αλογάκια που θα σε πάνε ξεκουραστα παντου σε σχεση με το GTR, αν το παπι θα σε παει χαλαρα με 6 τα 80km/h το σκουτερ θα στα παει ακομα πιο χαλαρα, αλλα θα πρεπει να ξερεις και να το αδηγάς, επειδη ειναι σκουτερ δε σημαινει οτι παντου πρεπει να πηγαινεις με το γκαζι καρυδωμένο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικος ο μεγαλοπρεπης 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2023 Να δεις ποιο από τα δύο παίρνει εξάτμιση ώστε να βάλεις πάνω και να περνάς στα στενά να ξυπνάς μωρά και αρρώστους. Σημασία έχει να νιώθεις εσύ ωραία και άσε τους άλλους να ζοριζονται με τα πρου πρου. Αν δε ταιριάζει σε αυτά τα μηχανάκια πάρε τμαχ όπως λες για να βάλεις εκεί αφού είναι υποχρεωτικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες