ΚostisPap 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα σημερα πουλησα ενα σμαρτ (συγγνωμη που δεν ειναι μηχανη) αλλα σμαρτ ηταν και ειχε ενα θεμα μοτερικα (Τα ελατηρια στα μπιστονια) το οποιο δεν το γνωριζα, τωρα ο αγοραστης θελει τα λεφτα πισω και λεει θα με παει δικαστηκα και με απειλει εγω ομως δεν γνωριζα για το προβλημα και του ειπα αν θελει να το παει σε μηχανικο πριν την αγορα, θα εχω προβλημα ? ευχαριστω Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 από τον ΚostisPap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 Να του πεις να πάει δικάστηκα. Δεν πρόκειται να βρει δίκιο ποτέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 (τροποποιήθηκε) Δεν χρειάζεται να αναφέρω τον λόγο για τον οποίο πιστεύω ότι πουλήθηκε το σμαρτ , σημασία έχει ότι αγοραστής την πάτησε και δεν τον συμφέρει οικονομικά να κάνει οτιδήποτε. Θα χρεωθεί αρκετά € χωρίς κερδίσει κάτι , είναι ο λόγος του εναντίων του δικού σου . Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 από τον stavros-2stroker 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 Εγώ ακόμα προσπαθώ να σκεφτώ τί πρόβλημα μπορεί να είχαν τα μπιστονια που δεν το κατάλαβες εσύ, δεν το πήρε χαμπάρι ο αγοραστής όταν είδε το αυτοκίνητο αλλά το κατάλαβε την μέρα που το αγόρασε. 2 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 Θα μπορουσε να σου ζητησει να το πάτε σε μηχανικο, απο τη στιγμή που θέλησε να παρει γουρούνι στο σακι ειναι δικο του πρόβλημα, ειναι μεν άδικο να πληρώνεις κατι και μετα να σου βγαινει "μαπα το καρπουζι" αλλα η αγορά μεταχειρισμενου ετσι ειναι... πες του οτι με τα χρηματα που πηρες απο την αγορα πληρωσες καποιο χρεος και δεν τα εχεις, δεν τα λεω σε θεωρητικο επιπεδο, εχω πληρωσει 3 οχηματα που γεννησαν και δεν ζητησα ποτε τα ρεστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Εγώ ακόμα προσπαθώ να σκεφτώ τί πρόβλημα μπορεί να είχαν τα μπιστονια που δεν το κατάλαβες εσύ, δεν το πήρε χαμπάρι ο αγοραστής όταν είδε το αυτοκίνητο αλλά το κατάλαβε την μέρα που το αγόρασε. Τον κορόιδεψε, δεν είχε τα μαμά μέσα, είχε κάτι άλλα που τα βαράνε με σφυρί για να τα φτιάξουνε, άσε, μεγάλη κοροιδία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 (τροποποιήθηκε) αν είμαι σίγουρος ότι ο αγοραστής είναι καλοπροαίρετος και όχι σπάστης, θα μοιραζόμουν το κόστος επισκευής - το πότε και σε ποιανού χέρια θα σπάσει κάτι είναι λαχείο γι'αυτό και πχ τα φωτογραφικά μεταχειρισμένα τα παίρνω από το mpb που δίνει 6 μήνες εγγύηση γιατί δε μου περισσεύουν για επισκευές-θα ήμουν ευχαριστημένος που δεν έσπασε στα χέρια μου αν ο αγοραστής είναι κόπανος, ας πρόσεχε - τι θα έκανε στην αντίστροφη περίπτωση? θα έλεγε ω συγνώμη, να τα λεφτά σας πίσω συν ρήτρα ωδύνης??? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2022 (τροποποιήθηκε) Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι ήξερες εκ των προτέρων για τα ελαττωματικά μπιστόνια? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2022 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2022 πριν 3 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι ήξερες εκ των προτέρων για τα ελαττωματικά μπιστόνια? Σάμπως αυτό θα είναι το μόνο πρόβλημα; Οταν φτάνει ο αγοραστής να θέλει να το γυρίσει πίσω, και οχι να του φτιάξουν ενα πρόβλημα, φαντάσου τι σωρό κρυμμένων προβλημάτων βρήκε, που είναι απελπιστική η κατάσταση. Δεν είναι όλοι ερασιτέχνες μηχανικοί, ούτε καν κάνουν τα σωστά βήματα για να ελέγξουν ένα όχημα όπως θα έπρεπε, και συχνά αγοράζουν υπό συναισθηματική πίεση -που είναι ΠΑΝΤΑ κακό πράγμα- και όχι με ορθολογικό τρόπο σκέψης. Μας ήρθε πελάτης στο μαγαζί, που αγόρασε ένα παλιό beverly 200, το οποίο αν και φαινομενικά...συμπαγές, ήταν ένα ρημάδι οπου το κοίταγες λίγο πιο προσεκτικά. Ολα τα πλαστικά βαμμένα με μαύρο σπρέι, δεμένα με πρόχειρους τρόπους, το μοτέρ με στρώματα ξεραμένου λαδιού σε ότι εξωτερική επιφάνεια έχει ένα μοτέρ, να μην ακούγεται ούτε να δουλεύει καλά, όλα πάνω ρημαδιασμένα, η μπροστά δαγκάνα για παράδειγμα, με δύο διαφορετικές βίδες δεμένη. Το έφερε για ''σερβις'' ο πελάτης, μόλις το είχε πάρει, και του λέει ο μάστορας με του που το βλέπει, ''δεν το πας πίσω; είναι πολύ ταλαιπωρημένο το μηχανάκι και θα έχεις όλο προβλήματα''. Ηθελε άμεσα αλλαγή η μετάδοση, ιμάντας, βαρίδια, οδηγοί, φυγοκεντρικό, ράουλα, και κανά μήνα μετά, βάρεσε το μοτέρ. Πήγε να πάρει κάτι που του φάνηκε ευκαιρία να κάνει την δουλειά του, και στην πορεία του βγήκαν κόστη, που έπαιρνε καλό λειτουργικά 250. Δεν φταίει άμεσα ο άνθρωπος που το πήρε, δεν ήξερε-δεν είχε εμπειρία-βιάστηκε-εκανε ένα λάθος. Οταν διαβάζω για οχήματα που θέλει να τα γυρίσει πίσω ο αγοραστής, τέτοιες καταστάσεις φαντάζομαι. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες