Jump to content
ΚostisPap

Δυσαρεστημένος αγοραστης μετα την μεταβιβαση

Recommended Posts

Καλησπερα σημερα πουλησα ενα σμαρτ (συγγνωμη που δεν ειναι μηχανη) αλλα σμαρτ ηταν και ειχε ενα θεμα μοτερικα (Τα ελατηρια στα μπιστονια) το οποιο δεν το γνωριζα, τωρα ο αγοραστης θελει τα λεφτα πισω και λεει θα με παει δικαστηκα και με απειλει εγω ομως δεν γνωριζα για το προβλημα και του ειπα αν θελει να το παει σε μηχανικο πριν την αγορα, θα εχω προβλημα ? ευχαριστω 

Τροποποιήθηκε από τον ΚostisPap

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν χρειάζεται να αναφέρω τον λόγο για τον οποίο πιστεύω ότι πουλήθηκε το σμαρτ :shades:  , σημασία έχει ότι αγοραστής την πάτησε και δεν τον συμφέρει οικονομικά να κάνει οτιδήποτε. Θα χρεωθεί αρκετά € χωρίς κερδίσει κάτι , είναι ο λόγος του εναντίων του δικού σου .  

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ακόμα προσπαθώ να σκεφτώ τί πρόβλημα μπορεί να είχαν τα μπιστονια που δεν το κατάλαβες εσύ, δεν το πήρε χαμπάρι ο αγοραστής όταν είδε το αυτοκίνητο αλλά το κατάλαβε την μέρα που το αγόρασε. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μπορουσε να σου ζητησει να το πάτε σε μηχανικο, απο τη στιγμή που θέλησε να παρει γουρούνι στο σακι ειναι δικο του πρόβλημα, ειναι μεν άδικο να πληρώνεις κατι και μετα να σου βγαινει "μαπα το καρπουζι" αλλα η αγορά μεταχειρισμενου ετσι ειναι... πες του οτι με τα χρηματα που πηρες απο την αγορα πληρωσες καποιο χρεος και δεν τα εχεις, δεν τα λεω σε θεωρητικο επιπεδο, εχω πληρωσει 3 οχηματα που γεννησαν και δεν ζητησα ποτε τα ρεστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε:

Εγώ ακόμα προσπαθώ να σκεφτώ τί πρόβλημα μπορεί να είχαν τα μπιστονια που δεν το κατάλαβες εσύ, δεν το πήρε χαμπάρι ο αγοραστής όταν είδε το αυτοκίνητο αλλά το κατάλαβε την μέρα που το αγόρασε. 

Τον κορόιδεψε, δεν είχε τα μαμά μέσα, είχε κάτι άλλα που τα βαράνε με σφυρί για να τα φτιάξουνε, άσε, μεγάλη κοροιδία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν είμαι σίγουρος ότι ο αγοραστής είναι καλοπροαίρετος και όχι σπάστης, θα μοιραζόμουν το κόστος επισκευής - το πότε και σε ποιανού χέρια θα σπάσει κάτι είναι λαχείο γι'αυτό και πχ τα φωτογραφικά μεταχειρισμένα τα παίρνω από το mpb που δίνει 6 μήνες εγγύηση γιατί δε μου περισσεύουν για επισκευές-θα ήμουν ευχαριστημένος που δεν έσπασε στα χέρια μου

αν ο αγοραστής είναι κόπανος, ας πρόσεχε - τι θα έκανε στην αντίστροφη περίπτωση? θα έλεγε ω συγνώμη, να τα λεφτά σας πίσω συν ρήτρα ωδύνης???

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι ήξερες εκ των προτέρων για τα ελαττωματικά μπιστόνια?

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε:

Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι ήξερες εκ των προτέρων για τα ελαττωματικά μπιστόνια?

Σάμπως αυτό θα είναι το μόνο πρόβλημα; Οταν φτάνει ο αγοραστής να θέλει να το γυρίσει πίσω, και οχι να του φτιάξουν ενα πρόβλημα, φαντάσου τι σωρό κρυμμένων προβλημάτων βρήκε, που είναι απελπιστική η κατάσταση.

Δεν είναι όλοι ερασιτέχνες μηχανικοί, ούτε καν κάνουν τα σωστά βήματα για να ελέγξουν ένα όχημα όπως θα έπρεπε, και συχνά αγοράζουν υπό συναισθηματική πίεση -που είναι ΠΑΝΤΑ κακό πράγμα- και όχι με ορθολογικό τρόπο σκέψης.

Μας ήρθε πελάτης στο μαγαζί, που αγόρασε ένα παλιό beverly 200, το οποίο αν και φαινομενικά...συμπαγές, ήταν ένα ρημάδι οπου το κοίταγες λίγο πιο προσεκτικά. Ολα τα πλαστικά βαμμένα με μαύρο σπρέι, δεμένα με πρόχειρους τρόπους, το μοτέρ με στρώματα ξεραμένου λαδιού σε ότι εξωτερική επιφάνεια έχει ένα μοτέρ, να μην ακούγεται ούτε να δουλεύει καλά, όλα πάνω ρημαδιασμένα, η μπροστά δαγκάνα για παράδειγμα, με δύο διαφορετικές βίδες δεμένη.

Το έφερε για ''σερβις'' ο πελάτης, μόλις το είχε πάρει, και του λέει ο μάστορας με του που το βλέπει, ''δεν το πας πίσω; είναι πολύ ταλαιπωρημένο το μηχανάκι και θα έχεις όλο προβλήματα''.

Ηθελε άμεσα αλλαγή η μετάδοση, ιμάντας, βαρίδια, οδηγοί, φυγοκεντρικό, ράουλα, και κανά μήνα μετά, βάρεσε το μοτέρ. Πήγε να πάρει κάτι που του φάνηκε ευκαιρία να κάνει την δουλειά του, και στην πορεία του βγήκαν κόστη, που έπαιρνε καλό λειτουργικά 250.

Δεν φταίει άμεσα ο άνθρωπος που το πήρε, δεν ήξερε-δεν είχε εμπειρία-βιάστηκε-εκανε ένα λάθος.

Οταν διαβάζω για οχήματα που θέλει να τα γυρίσει πίσω ο αγοραστής, τέτοιες καταστάσεις φαντάζομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα