costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2022 Εχει κανείς κάποιο παπάκι 50ρι να κάνει μια ωραία πατέντα; https://www.aliexpress.com/item/1005001642700875.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 Εγώ να κάνω μια χαζή ερώτηση; Την τάπα για τα λάδια, γιατί την έχει; Από την πάνω όψη, θυμίζει λίγο σαν κάρτερ από GLX/Astrea στα δεξιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 Την 9/1/2023 at 4:43 ΜΜ, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Εγώ να κάνω μια χαζή ερώτηση; Την τάπα για τα λάδια, γιατί την έχει; Από την πάνω όψη, θυμίζει λίγο σαν κάρτερ από GLX/Astrea στα δεξιά. αφου σε τετοιο μοτερ βασιζεται και εχει και σαζμαν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 πριν 12 λεπτά, το μέλος andreaspetr έγραψε: σαζμαν Τι φάση; Δεν είναι όπως τα κλασσικά ηλεκτρικά σκουτεράκια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 Εχει όλο το κιβώτιο και τους συμπλέκτες που έχει και το κλασσικό παπί ενός μοτέρ, απλά, στην θέση των εξαρτημάτων του καθεαυτό κινητήρα βενζίνης, έχει μπει ηλεκτροκινητήρας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 Δεν ακούγεται κακό... Τι αυτονομία όμως να έχει ένα τέτοιο μοτεράκι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 (τροποποιήθηκε) Εμφανησιακά δείχνει να αλλάζει η μπροστά και η αριστερή μεριά σε σχέση με ένα κανονικό μοτέρ. Κεφαλή φαντάζομαι δεν θα έχει λόγο ύπαρξης αφού δεν θα γίνετε καύση με μείγμα κτλ γι αυτό και δεν έχει. Και λογικά την κίνηση την παίρνει το μοτέρ από την αριστερή μεριά , και την δίνει στην ρόδα όπως και τα κανονικά μοτέρ(σασμάν ,γρανάζια κτλ). Τρόμπα λαδιού επίσης φαντάζομαι δεν θα έχει λόγο ύπαρξης εφόσον δεν έχει κεφαλή, εκτός αν παραμένει για να δίνει λάδι στο πιστόνι. Αν γνωρίζει κάποιος ας αναλύσει λίγο παρακαλώ τι αλλάζει στην αριστερή μεριά (στο μυαλό μου το έχω όπως είναι μέσα η μίζα όταν την ανοίγεις, που ουσιαστικά παρόμοιο είναι και με το βολάν απλώς δεν έχει καρβουνάκια) αλλά και γενικότερα. Ευχαριστώ. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 από τον vagoskonti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 (τροποποιήθηκε) Όπως το βλέπω εγώ, χωρίς να έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό το μοντέλο, αριστερά στη θέση του βολάν είναι το ηλεκτρικό μοτέρ. Στη θέση του πιστονιου - κεφαλής είναι τα ηλεκτρονικά του ηλεκτρικού μοτέρ. Τα υπόλοιπα παραμένουν τα ίδια. Λάδια χρησιμοποιεί κανονικά για δύο λόγους: α) το ηλεκτρικό μοτέρ χρειάζεται λίπανση (ίσως και όχι!), β) τα γρανάζια, καμπάνα, ταχύτητες συνεχίζουν να υπάρχουν και θέλουν λίπανση. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 από τον CRX 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες