Ziso 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2022 Καλημέρα/σπέρα στην ομαδαρα για άλλη μια φορά Χθες το πρωί,οταν έβαλα μπρος με τη μιζα ο δεικτης του κοντερ κολλησε στο 25,και το εχει λαβει ως αφετήρια ολα τα αλλα λειτουργούν κανονικα,απλα το κοντερ ξεκινάει απο 25 και μετράει απο εκει και περα, φαση δείχνει οτι παω με 50,ενω η πραγματικη ταχυτητα ειναι 50 - 25 = 25 χλμ πηγα σημερα μηχανικο,δεν το εδωσε πολυ σημασια και μου ειπε απλα οτι θελει αλλαγη κοντερ. θελω να ρωτησω απλα αν εχετε εσεις καμια λυση πριν παραγγείλω καινούριο. ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2022 Όταν γυρνάς το κλειδί, κάνει το γύρισμα η βελόνα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ziso 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2022 ναι η βελονα κανει κανονικα τη δουλεια της,οπως και πριν....αλλα εχει κολλησει στο +25 χλμ (εχει δηλαδη ως αφετηρια το 25 χλμ αντι για το 0 χλμ) Πχ,ενω τσουλαω με 10χλμ κανονικα,το κοντερ θα δειξει 35 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.921 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2022 1. αποσύνδεσε την μπαταρία + επανασύνδεσε τους πόλους μετα απο 10'. Έλεγξε αν ειναι καθαροί, με την ευκαιρία. 2. Ειναι οκ η μπαταρία ? Μπορει να ξεκινα τη μίζα δυνατά ή αγκομαχά ? Πότε αλλάχτηκε τελευταια φορά ? πριν 13 ώρες, το μέλος Ziso έγραψε: πηγα σημερα μηχανικο,δεν το εδωσε πολυ σημασια και μου ειπε απλα οτι θελει αλλαγη κοντερ. θελω να ρωτησω απλα αν εχετε εσεις καμια λυση πριν παραγγείλω καινούριο. 3. αρχισε να ψαχνεις μηχανικό άλλον, δεν χαλάνε τοσο ευκολα τα κοντερ.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2022 4. Αν αλλάξεις κοντέρ θα έχεις πρόβλημα με το ΚΤΕΟ. Θα χρειαστείς βεβαίωση από μηχανικό ότι αλλάχτηκε το κοντέρ στα Χ χιλιόμετρα και να μπορεί να δικαιολογηθει η διαφορά στα χιλιόμετρα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2022 (τροποποιήθηκε) πριν 6 ώρες, το μέλος Ziso έγραψε: ναι η βελονα κανει κανονικα τη δουλεια της,οπως και πριν....αλλα εχει κολλησει στο +25 χλμ (εχει δηλαδη ως αφετηρια το 25 χλμ αντι για το 0 χλμ) Πχ,ενω τσουλαω με 10χλμ κανονικα,το κοντερ θα δειξει 35 Εγώ θα το έλυνα, να αλλάξω θέση στην βελόνα, ώστε στο 0 να δείχνει -0. Το λύνεις, παίρνεις ένα πηρούνι, από αυτά που τρώμε, και το περνάς κάτω από το στρόγγυλο της βελόνας, να κάνει μοχλό και να την βγάλει έξω. Πολυ προσεκτικά, πολύ ισομερώς ασκείς δύναμη, και βγαίνει. Αν έχει μετακινηθεί για να πάει μόνιμα στο +, πάει να πει ότι είναι ήδη χαλαρή, έτοιμη να βγει. Την ξαναβάζεις ώστε να δείχνει μηδέν και λίγο πριν το μηδέν, δένεις, έτοιμο. Αν δεις και είναι πολυ χαλαρή, βάλε μια πολύ μικρή σταγόνα κυανοακρυλικής κόλλας, προσοχή όμως μην τρέξει παραμέσα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2022 από τον FlyingInADream 2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ziso 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2022 πριν 9 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: 2. Ειναι οκ η μπαταρία ? Μπορει να ξεκινα τη μίζα δυνατά ή αγκομαχά ? Πότε αλλάχτηκε τελευταια φορά ? Φιλε, κυριολεκτικά απο χθες το απογευμα η μιζα αρχισε να αγκομαχά,και ειχα φοβηθει μην μου πεθενε παλι,επειδη ειχα αλλαξει προσφατα......λογικα η μπαταρια φταιει γιατι πραγματικα δεν θυμαμαι απο ποτε εχει να αλλαχθει.....ισως και πριν το moundial Brazil του 14,δεν εχω ιδεα επισης οταν ανοιγω τα φλας,ολα τα αλλα φωτα (μαζι με αυτα του κοντερ) σαν να χανουν δυναμη τους,οποτε λογικα για αρχη χρειαζομαι αλλαγη μπαταριας. Δεν ξερω καν αν ασχοληθω με το να τσεκαρω τη μπαταρια μαις και λογικα ειναι στα τελευταια της.θα τσεκαρω και σε αλλο μηχανικο παντως να δω τι θα μου πει, Σε ευχαρισττώ INNOVA 04 (btw εχω ακριβώς το ιδιο μοντελο) πριν 8 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Εγώ θα το έλυνα, να αλλάξω θέση στην βελόνα, ώστε στο 0 να δείχνει -0. Το ειχα σκεφτει και εγω αυτο,και πραγματι μου φαινεται σαν την λυση αναγκης....ισως το επιχειρήσω αν δεν πετυχουν οι αλλες λυσεις σε ευχαριστω επισης flying αλλα και CRX για τις πληροφοριες πριν 9 ώρες, το μέλος CRX έγραψε: 4 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.921 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2022 100% μπαταρία. Τα συμπτώματα που περιέγραψες, ειναι ολα αποτέλεσμα σχεδον άχρηστης μπαταριας για το Innova Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ziso 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: 100% μπαταρία. Τα συμπτώματα που περιέγραψες, ειναι ολα αποτέλεσμα σχεδον άχρηστης μπαταριας για το Innova κομπλέ Πάντως μιας και εισαι γνώστης των innova,με την αλλαγη της μοαταριας,ο δεικτης του κοντερ θα επιστρέψει ξανα στο 0 ή θα πρεπει να επέμβω με καποιο τροπο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.921 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2022 πριν 6 ώρες, το μέλος Ziso έγραψε: κομπλέ Πάντως μιας και εισαι γνώστης των innova,με την αλλαγη της μοαταριας,ο δεικτης του κοντερ θα επιστρέψει ξανα στο 0 ή θα πρεπει να επέμβω με καποιο τροπο ? Θα μηδενίσει σωστα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ziso 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2022 αφου εκανα μερικες βολτες παρατηρησα πως η μιζα πηρε δυναμη.επαιξα λιγο με τους πολους και του εβαλα μπρος με σκαστο. ενω ειμουν εν κινηση με πολυ λιγα χλμ συνδεσα ξανα τους πολους και το κοντερ εφτιαξε ευχαριστω INNOVA για το TIP σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες