oliwer1321 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2022 Καλησπερα ομάδα , έχω ένα Beverly 250 καρμπυρατέρ,έλυσα όλο το κουστούμι για να το βάψω , ήρθε η στιγμή της τοποθέτησης τα έβαλα όλα τα πλαστικά πάνω και ήρθε η ώρα για την μίζα…..πατάω μίζα ανάβει κομπλέ ,δίνω γκάζι μου κάνει σκασίματα πίσω η εξάτμιση ,όταν όμως έχω λίγο ένα Τσακ το φρένο πατημένο και δίνω γκάζι δεν μου κάνει τα σκασίματα ,τρεμοπαίζουν τα φώτα και κάποιες φορές δεν βαράει μίζα….απλά με λίγα λόγια κάνει πολλά σκασίματα και δεν προχωράει ,σαν να μένει από βενζίνη κάπως ,,έχω κοιτάξει πολλαπλασιαστή ,μπουζί ,τρόμπα ,σωληνάκια ,ηλεκτρονική ,ιμομπιλαιζερ, και Πηνία ,και είναι όλα μια χαρά ,δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει …επίσης και όλες του οι ασφάλειες είναι μια χαρά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2022 Κατι απο οσα ξεβιδωσες ξέχασες να το ξαναβιδωσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arne 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2022 Μήπως δέν έχεις σφίξει καλά τους ακροδέκτες στους πόλους της μπαταρίας? (άν την έβγαλες) Τσέκαρε και τον ακροδέκτη της γείωσης που είναι βιδωμένος κάπου πάνω στο σασσί,άν είναι σφιγμένος. Και την φύσσα στον ανορθωτή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες