passenger57 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2022 Καλημέρα....Για να μην τα πολυλογώ, επιθυμώ να αγοράσω ένα ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου εντός πόλης( από και προς δουλειά, ψώνια κτλ) αλλά δεν γνωρίζω κάποιο να ταιριάζει με την περίπτωσή μου. Είμαι 46 ετών 1.95 και 165 κιλά ( μην σοκάρεστε είχα φτάσει λόγω προβλήματος υγείας στα 200) και σε πρόγραμμα διατροφής και ιατρικής παρακολούθησης. Θέλω ένα φτηνό ανθεκτικό ποδήλατο για να αναβιώσω την μέχρι τα 23-24 περίοδο που το ποδήλατο ήταν η δεύτερη φύση μου. Τι έχετε να μου προτείνετε; ( περιμένω προτάσεις για σκυλιά ποδήλατα να με κρατούν και να είναι σχετικά άνετα ). Ενα τέτοιο : https://www.biketoys.gr/index.php?route=product/product&path=61&product_id=2002 με καλύπτει ή θα σπάει η μεσαία τριβή σε κάθε γωνία; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.937 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2022 Καλως ηρθες στο ΜΒ. Το υψος + βαρος σου, ειναι δυο δεδομενα που δυσκολευουν αρκετα τις επιλογες σου περι ποδηλάτου. Θεωρω οτι, μονο με μια επισκεψη σου σε εξειδικευμενο μαγαζι ποδηλάτων, θα πάρεις τεκμηριωμενες απαντησεις. Μια σκεψη μόνο, ειναι η πέδηση (φρεναρισμα) ενος ποδηλατου με τόσο βάρος. Οι τροχοι επισης, θα πρεπει να ειναι ενισχυμενοι, οπως φυσικα και το πλαίσιο. Μηπως να κοιταγες σε καποιο ηλεκτρικο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2022 Κατ αρχήν να σε συχγαρώ για την απώλεια βάρους. Και στα υπόλοιπα με το καλό. Αλλά πιστεύω θα έχεις καλύτερη απόκριση σε φόρουμ για ποδήλατα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
passenger57 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: Καλως ηρθες στο ΜΒ. Το υψος + βαρος σου, ειναι δυο δεδομενα που δυσκολευουν αρκετα τις επιλογες σου περι ποδηλάτου. Θεωρω οτι, μονο με μια επισκεψη σου σε εξειδικευμενο μαγαζι ποδηλάτων, θα πάρεις τεκμηριωμενες απαντησεις. Μια σκεψη μόνο, ειναι η πέδηση (φρεναρισμα) ενος ποδηλατου με τόσο βάρος. Οι τροχοι επισης, θα πρεπει να ειναι ενισχυμενοι, οπως φυσικα και το πλαίσιο. Μηπως να κοιταγες σε καποιο ηλεκτρικο ? Εχεις δίκιο...αλλά είπα μηπως κάποιος εμπειρος μου στειλει λινκ με μοντελο με τιμες να δω τι παίζει....δεν βρίσκω στοιχεία αντοχής ως προς το βάρος στα περισσοτερα ποδηλατα που βρισκω στο ιντερνετ.... πριν 13 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Κατ αρχήν να σε συχγαρώ για την απώλεια βάρους. Και στα υπόλοιπα με το καλό. Αλλά πιστεύω θα έχεις καλύτερη απόκριση σε φόρουμ για ποδήλατα Είναι το πρωτο φόρουμ που βρήκα για ποδήλατα με σερτς στον γούγλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2022 πριν 25 λεπτά, το μέλος passenger57 έγραψε: Είναι το πρωτο φόρουμ που βρήκα για ποδήλατα με σερτς στον γούγλη Ίσως η διαχείριση/ιδιοκτησία τρίβει τα χέρια της με αυτά τα mishaps και το εκ παραδρομής traffic που δημιουργείται, αλλά το "bike" στο "MyBike" σημαίνει "μοτοσυκλέτα". Είναι μοτοσυκλετιστικό φόρουμ. Δε λέω, μπορεί κάποιος ποδηλάτης ή γνώστης να ρίξει μια γνώμη αλλά κατά τ' άλλα αυτό που είπε ο costikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2022 Καλησπέρα! Δυστυχώς το τί βολεύει και τί όχι, είναι εντελώς υποκειμενικό. Δηλαδή ένα ποδήλατο που βολεύει εμένα, μπορεί να μην βολεύει εσένα και το αντίθετο. Άρα πρέπει να πας σε ένα κατάστημα και να δοκιμάσεις. Δεν νομίζω το βάρος σου να είναι πρόβλημα, τα ποδήλατα αντέχουν και ας μην το δείχνουν. Σαν συμβουλή που μπορώ να σου δώσω με βάση την χρήση που αναφέρεις, είναι να προτιμήσεις κάποιο χωρίς αναρτήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος passenger57 έγραψε: Είναι το πρωτο φόρουμ που βρήκα για ποδήλατα με σερτς στον γούγλη Ισως να το κάνουμε μάιμηχανάκι.γρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.342 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2022 (τροποποιήθηκε) πριν 4 ώρες, το μέλος passenger57 έγραψε: Είναι το πρωτο φόρουμ που βρήκα για ποδήλατα με σερτς στον γούγλη Το ότι το εικονίδιο-λογότυπο-γραφικό δείχνει μια ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ να σουζάρει δίπλα στα γράμματα του λογότυπου, δεν σου κίνησε κάποια υποψία; Τα θέματα που είδες να συζητούνται, τα είδες να είναι περί της ποδηλατικής φιλολογίας; Σου έβγαλε ένα αποτέλεσμα το google, που υπολογιστής που τρέχει ένα πρόγραμμα είναι και προφανώς το πέταξε λόγω της λέξης bike, δεν είναι άνθρωπος, δεν έχει μυαλό να κρινει με πραγματική ευφυία. Αυτό το αποτέλεσμα, δεν το κοίταξες λίγο, τι είναι αυτό που έβγαλε; Αν δλδ σου είχε πετάξει και το αποτέλεσμα ''LissaAnnDoesTheBikeWithoutSaddle'' θα είχες μπει κι εκεί να ρίξεις θέμα τι ποδήλατο να πάρεις; ΕΠΙΤΟΥΘΕΜΑΤΟΣ τώρα, νομίζω κι εγώ, ότι πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο επαγγελματία, να σε καθοδηγήσει, και να δοκιμάσεις έστω στατικά. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάποια ποδηλατική λέσχη εκεί που είσαι, και με μια επίσκεψη να μάθεις αρκετά πράγματα από τα πιο έμπειρα μέλη. Για ψάξτο λίγο στο....google Καλές βόλτες σε κάθε περίπτωση και με το καλό, να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο την κατάστασή σου. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2022 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
passenger57 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2022 πριν 9 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Το ότι το εικονίδιο-λογότυπο-γραφικό δείχνει μια ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ να σουζάρει δίπλα στα γράμματα του λογότυπου, δεν σου κίνησε κάποια υποψία; Τα θέματα που είδες να συζητούνται, τα είδες να είναι περί της ποδηλατικής φιλολογίας; Σου έβγαλε ένα αποτέλεσμα το google, που υπολογιστής που τρέχει ένα πρόγραμμα είναι και προφανώς το πέταξε λόγω της λέξης bike, δεν είναι άνθρωπος, δεν έχει μυαλό να κρινει με πραγματική ευφυία. Αυτό το αποτέλεσμα, δεν το κοίταξες λίγο, τι είναι αυτό που έβγαλε; Αν δλδ σου είχε πετάξει και το αποτέλεσμα ''LissaAnnDoesTheBikeWithoutSaddle'' θα είχες μπει κι εκεί να ρίξεις θέμα τι ποδήλατο να πάρεις; ΕΠΙΤΟΥΘΕΜΑΤΟΣ τώρα, νομίζω κι εγώ, ότι πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο επαγγελματία, να σε καθοδηγήσει, και να δοκιμάσεις έστω στατικά. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάποια ποδηλατική λέσχη εκεί που είσαι, και με μια επίσκεψη να μάθεις αρκετά πράγματα από τα πιο έμπειρα μέλη. Για ψάξτο λίγο στο....google Καλές βόλτες σε κάθε περίπτωση και με το καλό, να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο την κατάστασή σου. Καταρχην δεν ειμαι κανένας "μακάκας" που πιανει για πρώτη φορά ποντίκι και πληκτρολόγιο στο χέρι του. Υπάρχει σχετικό νήμα για ποδήλατα και γιαυτό εγραψα μηνυμα: https://www.mybike.gr/forum/117-ποδήλατο/ Διάφορα Ποδήλατο Ποιό ποδήλατο για έναν ψηλό σωματώδη τύπο; Εαν σε πειράζει τόσο πολύ τι να πώ...πρεπει να πάρεις χάπια, γιατί να γράψεις ενα τόσο μακροσκελές post για να με κριτικάρεις για την έκφρασή μου : " Είναι το πρωτο φόρουμ που βρήκα για ποδήλατα με σερτς στον γούγλη "....σημαίνει πως έχεις πρόβλημα συμπεριφοράς..... Ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.342 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2022 πριν 5 λεπτά, το μέλος passenger57 έγραψε: Ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν. Παρακαλώ, δεν ήταν τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antons 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2022 Την 19/10/2022 at 10:48 ΠΜ, το μέλος passenger57 έγραψε: Καλημέρα....Για να μην τα πολυλογώ, επιθυμώ να αγοράσω ένα ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου εντός πόλης( από και προς δουλειά, ψώνια κτλ) αλλά δεν γνωρίζω κάποιο να ταιριάζει με την περίπτωσή μου. Είμαι 46 ετών 1.95 και 165 κιλά ( μην σοκάρεστε είχα φτάσει λόγω προβλήματος υγείας στα 200) και σε πρόγραμμα διατροφής και ιατρικής παρακολούθησης. Θέλω ένα φτηνό ανθεκτικό ποδήλατο για να αναβιώσω την μέχρι τα 23-24 περίοδο που το ποδήλατο ήταν η δεύτερη φύση μου. Τι έχετε να μου προτείνετε; ( περιμένω προτάσεις για σκυλιά ποδήλατα να με κρατούν και να είναι σχετικά άνετα ). Ενα τέτοιο : https://www.biketoys.gr/index.php?route=product/product&path=61&product_id=2002 με καλύπτει ή θα σπάει η μεσαία τριβή σε κάθε γωνία; Μπράβο για την απόφαση που πήρες. Ως ποδηλάτης σου προτείνω να μπεις στο Cyclist friends forum Cyclist.gr και θα βρεις απαντήσεις στο ερώτημα σου. Είμαι Ψηλός 1,92, 130 κιλά! ήμουν ακριβώς 46 όταν πήρα την σωστή απόφαση να ξεκινήσω ποδηλασία δρόμου. Με σωστή καθοδήγηση Μόλις 4 μήνες μετά την αγορά της κούρσας, συμμετείχα στο πρώτο μου brevet. 200 ποδηλατηκά χλμ σε 12 ώρες με τις στάσεις. Τερμάτισα εντός του χρονικού ορίου των 13,5 ωρών. Χονδρικά να σου πω τα παρακάτω: ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ σωματομετριση για να βρεις το σωστό μέγεθος ποδήλατου πριν πάρεις το ποδήλατο! ΕΊΝΑΙ το βασικότερο για να μην ταλαιπωρηθείς και παρατήσεις το ποδήλατο μετά από 3-4 βόλτες. Αυτό που δείχνεις, απλά το ξεχνάς στα κιλά σου. Κάνει μόνο για παιδάκια Ότι άλλο μπορώ να βοηθήσω, στείλε πμ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2022 @passenger57 καλως ηρθες! απο ταινια με τον Wesley Snipes το nickname? ωραια ταινια btw. σε βοηθησε ο φιλος @Antons πιο πανω. ειμαστε μοτοσυκλετικο φορουμ δυστυχως και οτι και να πουμε δεν εχει βαση. καποιοι χομπιστες ποδηλατες που γραφανε, εχουν σταματησει να γραφουν εδω και καιρο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες