Παντελής Πτμ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2022 Έχω μια ερώτηση. Έκατσα έκανα μια κάποια αναζήτηση στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο παπί αλλά δεν βρήκα κάτι ουσιώδες με θέμα την αναβάθμιση αυτού του παπιου. Μήπως εσείς εδώ έχετε να προτείνετε κάτι πέρα από φίλτρο εξάτμιση σε θέμα δύναμης? Κάτι που ίσως θα ανέβαζε το μηχανάκι? Πέρα από φρένα αναρτήσεις λάστιχα υπάρχει κάτι άλλο για να βελτιώσει την οδηγική του συμπεριφορά? Καλά για παπί μιλάμε.. δε μπορεί κανένα παπί να γίνει hayabusa μην παρεξηγηθω χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2022 Επειδή ακριβώς μιλάμε για παπί, δεν αξίζει να επενδύσεις ούτε ένα ευρώ επάνω του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.853 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2022 Το ΖΧ, είναι ήδη σχετικά δυνατό για παπί. Στον δρόμο οι επιδόσεις του, είναι σχεδόν εφάμιλλες με ένα Crypton-X. Εγώ προσωπικά, άντε να έβαζα κάνα πιο ελεύθερο φίλτρο και ως εκεί. Μην μπλέξεις με κυλινδροπίστονα, εκκεντροφόρια, κλπ. Έχεις ένα αξιόπιστο μηχανάκι, που θα σε πάει βόλτα απροβλημάτιστα. Αυτό όμως που θεωρώ πως αξίζει να γίνει σε ένα παπί είναι, καλύτερες αναρτήσεις, φώτα και λάστιχα. Ειδικά στα φώτα, μια φορά που πήρα ΖΧ φίλου βράδυ, δεν φώτιζε καλά, ούτε η μεσαία, ούτε η μεγάλη σκάλα. Το πρόβλημα λύθηκε με 2 καλές LED λάμπες. 3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παντελής Πτμ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2022 πριν 1 ώρα, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Το ΖΧ, είναι ήδη σχετικά δυνατό για παπί. Στον δρόμο οι επιδόσεις του, είναι σχεδόν εφάμιλλες με ένα Crypton-X. Εγώ προσωπικά, άντε να έβαζα κάνα πιο ελεύθερο φίλτρο και ως εκεί. Μην μπλέξεις με κυλινδροπίστονα, εκκεντροφόρια, κλπ. Έχεις ένα αξιόπιστο μηχανάκι, που θα σε πάει βόλτα απροβλημάτιστα. Αυτό όμως που θεωρώ πως αξίζει να γίνει σε ένα παπί είναι, καλύτερες αναρτήσεις, φώτα και λάστιχα. Ειδικά στα φώτα, μια φορά που πήρα ΖΧ φίλου βράδυ, δεν φώτιζε καλά, ούτε η μεσαία, ούτε η μεγάλη σκάλα. Το πρόβλημα λύθηκε με 2 καλές LED λάμπες. Δεν ξέρω αν αξίζει και μια εξάτμιση για να καυλαντιζεις και λίγο γιατί λόγω δουλειάς δεν είναι ότι το δουλεύω κάθε μέρα για να με κουράσει. Θα το έχω μια φορά τον μήνα στα χέρια μου κατάλαβες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.853 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2022 πριν 48 λεπτά, το μέλος Παντελής Πτμ έγραψε: Δεν ξέρω αν αξίζει και μια εξάτμιση για να καυλαντιζεις και λίγο γιατί λόγω δουλειάς δεν είναι ότι το δουλεύω κάθε μέρα για να με κουράσει. Θα το έχω μια φορά τον μήνα στα χέρια μου κατάλαβες. Meh...μετά από 5 (ναι, πέντε) εξατμίσεις, σαν την μανίσια δεν έχει. Προσωπικά πλέον μαρέσει περισσότερο ο ήχος της εισαγωγής, παρά της εξαγωγής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyT 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2022 πριν 10 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Meh...μετά από 5 (ναι, πέντε) εξατμίσεις, σαν την μανίσια δεν έχει. Προσωπικά πλέον μαρέσει περισσότερο ο ήχος της εισαγωγής, παρά της εξαγωγής. Απλα εχουν ενα μειονεκτημα: Οι μανίσιες ειναι πιο βαριές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.970 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2022 Το 2017 αγόρασα μια GL Racing trioval ελαφρώς μεταχειρισμένη, την αγόρασα με μισή καρδιά γιατί δεν την είχα για ποιοτική, μετά από 5 γεμάτα χρόνια μπορώ να πω ότι έκανα λάθος, δεν έχει ίχνος σκουριάς, πραγματικά αξίζει τα χρήματα της, τώρα ο ήχος είναι κάτι υποκειμενικό, χωρίς τάπα είναι αρκετά θορυβώδης, με τάπα υποφέρεται… Υ.Γ. Μεχρι τότε είχα μια Sebring πάνω στο παπί που ήταν 20+ χρόνων, είναι ο ορισμός της ποιοτητας και γιαυτο είχα ενδοιασμούς με την GL. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.853 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2022 πριν 23 ώρες, το μέλος JohnnyT έγραψε: Οι μανίσιες ειναι πιο βαριές. Ε, σφάξτην, βγάλε καταλύτες, σιλανσιέ, ιστορίες και θα είναι ελαφριά ρε μάστορα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2022 Την 8/10/2022 at 5:41 ΜΜ, το μέλος Παντελής Πτμ έγραψε: Έχω μια ερώτηση. Έκατσα έκανα μια κάποια αναζήτηση στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο παπί αλλά δεν βρήκα κάτι ουσιώδες με θέμα την αναβάθμιση αυτού του παπιου. Μήπως εσείς εδώ έχετε να προτείνετε κάτι πέρα από φίλτρο εξάτμιση σε θέμα δύναμης? Κάτι που ίσως θα ανέβαζε το μηχανάκι? Πέρα από φρένα αναρτήσεις λάστιχα υπάρχει κάτι άλλο για να βελτιώσει την οδηγική του συμπεριφορά? Καλά για παπί μιλάμε.. δε μπορεί κανένα παπί να γίνει hayabusa μην παρεξηγηθω χαχαχαχα Οδηγική συμπεριφορά - άνεση - μπορείς να βάλεις μεγαλύτερο νούμερο στα λάστιχα και μία ανατομική σέλα. Και δισκόφρενο πίσω αν υπάρχει. Όσο αφορά δύναμη αν δεν θες να αλλάξεις εξάτμιση - μπορείς να βάλεις λίγο μεγαλύτερο κυλινδροπίστονο και ένα λίγο μεγαλύτερο καρμπυρατέρ της keihin ζιγκλερωμένο. Η να κοντύνεις το γρανάζωμα αν και νομίζω ότι το μαμά του είναι πολύ εντάξει. Βέβαια υπάρχει και κάτι ακόμα που μπορείς να κάνεις με το γρανάζωμα. Να βάλεις μικρότερα νούμερα - για παράδειγμα έχεις τώρα μαμά 14/42 το οποίο δίνει ratio 3,00, αν βάλεις 13/39 πάλι ratio 3,00 βγάζει - ίδιο δηλαδή - αλλά γλυτώνεις βάρος περιστρεφόμενης μάζας στα γρανάζια και μπορείς να βάλεις και πιο κοντή αλυσίδα που πάλι γλυτώνεις βάρος περιστροφής. Το μόνο μειονέκτημα που θα έχεις θα είναι ότι θα θες πιο συχνά αλλαγή αλυσιδογράναζων αλλά μη φανταστείς τίποτα τρελό σε καταπόνηση παραπάνω, μικρές διαφορές. Μετά άμα πας σε εκκεντροφόρους και τέτοια θα θες και εξάτμιση μαζί αναγκαστικά η έστω μία aftermarket με σιγαστήρα. Οι οποίες αν πάρεις μία ποιοτική είναι πιο καλές συνήθως σε ποιότητα από τις εργοστασιακές που σκουριάζουν , κόβονται κτλ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παντελής Πτμ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2022 πριν 1 ώρα, το μέλος vagoskonti έγραψε: Οδηγική συμπεριφορά - άνεση - μπορείς να βάλεις μεγαλύτερο νούμερο στα λάστιχα και μία ανατομική σέλα. Και δισκόφρενο πίσω αν υπάρχει. Όσο αφορά δύναμη αν δεν θες να αλλάξεις εξάτμιση - μπορείς να βάλεις λίγο μεγαλύτερο κυλινδροπίστονο και ένα λίγο μεγαλύτερο καρμπυρατέρ της keihin ζιγκλερωμένο. Η να κοντύνεις το γρανάζωμα αν και νομίζω ότι το μαμά του είναι πολύ εντάξει. Βέβαια υπάρχει και κάτι ακόμα που μπορείς να κάνεις με το γρανάζωμα. Να βάλεις μικρότερα νούμερα - για παράδειγμα έχεις τώρα μαμά 14/42 το οποίο δίνει ratio 3,00, αν βάλεις 13/39 πάλι ratio 3,00 βγάζει - ίδιο δηλαδή - αλλά γλυτώνεις βάρος περιστρεφόμενης μάζας στα γρανάζια και μπορείς να βάλεις και πιο κοντή αλυσίδα που πάλι γλυτώνεις βάρος περιστροφής. Το μόνο μειονέκτημα που θα έχεις θα είναι ότι θα θες πιο συχνά αλλαγή αλυσιδογράναζων αλλά μη φανταστείς τίποτα τρελό σε καταπόνηση παραπάνω, μικρές διαφορές. Μετά άμα πας σε εκκεντροφόρους και τέτοια θα θες και εξάτμιση μαζί αναγκαστικά η έστω μία aftermarket με σιγαστήρα. Οι οποίες αν πάρεις μία ποιοτική είναι πιο καλές συνήθως σε ποιότητα από τις εργοστασιακές που σκουριάζουν , κόβονται κτλ. Είσαι ωραίος και μετράς ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές φίλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες