Jump to content
Choutzioumis_

Α2 κατηγορια

Recommended Posts

Καλησπερα ομαδα... Ειμαι νεος στην κατηγορια Α2 (κοινως εως 48 αλογα). Η κατηγορια ολιγον τι περιορισμενη και ψαχνομαι τωρα με budget 2000-2200 να βρω κατι αξιολογο σε υδροψυκτο για να κανω τις δουλειες μου... Γενικα η μηχανη θα κανει αρκετα χιλιομετρα γιατι δουλευω και μακρια οποτε κυνηγάω την ανεση αλλα χωρις να χανω και την ομορφια αλλα προπαντων μην ξεφυγουμε και σε καταναλωσεις.... Εχουμε κατι να προτινουμε; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

βαλε τα φιλτρα αυτα που περιγραφεις στην αναζητηση στο car.gr και δες ολα τα Japan των 2005-2010 πολυ χοντρικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μερικά Α2 που μου έρχονται κατά νου στα 2κ-2.2κ €

BMW F650 GS, Οικονομικό πολύ, άνετο αρκετά επίσης. Χαζοθέματα με μίζα βέβαια, αν και δεν το έβγαζαν όλα τα GS αυτό το πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές πολύ τίμιο.

Kawasaki KLE500, αν και δικύλινδρο καρμπυρατεράτο...σίγουρα θα πίνει λίγο παραπάνω. 

Kawasaki Ninja 250 αν θες στριτάκι, injection είναι, κατανάλωση σε λογικά πλαίσια.

Suzuki Inazuma 250, πιο άνετο από το Ninja. Δεν έχει τόσα γκάζια όσο το Ninja μεν, αρκετά πιο οικονομικό δε. Δεν πούλησε πολύ όμως...

Honda CBR250. Το έχω οδηγήσει κάμποσες φορές, πολύ ωραίο, άνετο, δυνατό για μονοκύλινδρο 250αρι. Επίσης αρκετά οικονομικό.

Θα έβαζα και το ΧΤ λόγο αξιοπιστίας, αλλά μόνο το 660 είναι υγρόψυκτο, τα 500/600 είναι αερόψυκτα. Επίσης σε μακρινές διαδρομές, η άνεση φεύγει από το παράθυρο. 

Μπες στο car και παίξε μπαλίτσα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος costikos έγραψε:

BMW F650 ειναι εκτός Α2.

To Funduro πάντως το δίνει ως Α2....το GS ναι τελικά είναι +2 άλογα εκτός. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το Τενερε οδηγιεται με Α2 με περιοριστη? 🤔

ιδιο μοτερ με το xt660 δεν εχει? δεν οδηγειται με Α2, το xt600 νομιζω ναι

Την 16/9/2022 at 4:22 ΜΜ, το μέλος Choutzioumis_ έγραψε:

Καλησπερα ομαδα... Ειμαι νεος στην κατηγορια Α2 (κοινως εως 48 αλογα). Η κατηγορια ολιγον τι περιορισμενη και ψαχνομαι τωρα με budget 2000-2200 να βρω κατι αξιολογο σε υδροψυκτο για να κανω τις δουλειες μου... Γενικα η μηχανη θα κανει αρκετα χιλιομετρα γιατι δουλευω και μακρια οποτε κυνηγάω την ανεση αλλα χωρις να χανω και την ομορφια αλλα προπαντων μην ξεφυγουμε και σε καταναλωσεις.... Εχουμε κατι να προτινουμε; 

θα ψαχξεις στο car.gr με βαση τα γουστα σου και την παραπανω λιστα του Costikos.

οταν καταληξεις σε 2-3 μοντελα συζηταμε τα υπερ/κατα και βλεπεις πιο σε καλυπτει περισσοτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

To Funduro πάντως το δίνει ως Α2....το GS ναι τελικά είναι +2 άλογα εκτός. 

To Funduro είναι εντός γιατί είναι κάποια χρόνια πίσω που σημαίνει μείον μια βαλβίδα στον Rotax, και με καρμπ. Ιδια διαφορά μεταξύ Pegaso 650 έως 1997 και μετά (1998+), που το έχω και πρόσφατο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 19 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε:

To Funduro είναι εντός γιατί είναι κάποια χρόνια πίσω που σημαίνει μείον μια βαλβίδα στον Rotax, και με καρμπ. Ιδια διαφορά μεταξύ Pegaso 650 έως 1997 και μετά (1998+), που το έχω και πρόσφατο.

Κάτσε, το GS (το ψεκαστό) είναι 5-βάλβιδο?

DOHC 4v το δίνει στο νετ 

Τροποποιήθηκε από τον ShapeshifterGR98

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 58 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Κάτσε, το GS (το ψεκαστό) είναι 5-βάλβιδο?

DOHC 4v το δίνει στο νετ 

Ειναι η διαφορά του Rotax 655 με Rotax 654. Εγω βέβαια λέω για τα Aprilia (ίδιο μηχανικά) , μη σε πάρω στο λαιμό μου και γίνεις ρόμπα στη καφετέρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άρα το Funduro έβγαινε με τον 4-βάλβιδο Rotax ενώ το Aprilia με 5-βάλβιδο Rotax.

Δεν το ήξερα, νόμιζα πως και τα δυο την ίδια μηχανή είχανε....τώρα θα τους κουφάνω όλους στην καφετέρια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 19/9/2022 at 10:41 ΜΜ, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

τώρα θα τους κουφάνω όλους στην καφετέρια...

Την 19/9/2022 at 8:39 ΜΜ, το μέλος costikos έγραψε:

στη καφετέρια

Καφετερία λεγεται… απορώ τι σας μάθανε στο σκολείο…

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα