kleanthis kalantzis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2022 Καλησπερα παιδια . Θελω να μαθω αν ειμαι ο μοναδικος που εχει αυτον τον τυπο πατερα . Το μηχανακι θα το παει μαστορα οταν χαλασει αλλιως δεν θα πατησει καθολου εκει το ποδι του . Του βαζει μονο βενζινη και το κοιταει που και που για λαδια . Μπορει να εχετε και εσεις καποιον πατερα σαν τον δικο μου αλλα το θεμα ειναι οτι χαλασε το μηχανακι μας και συνεχιζει να μην το πηγαινει μαστορα γιατι ακουγεται η μιχα ( innova 125 ) . Τελως παντων ενα χειροτερο ειναι οτι το μηχανακι θα το παει σε εναν μαστορα που ειναι και αυτος λιωο ασχετος αλλα επειδη του μιλαει ευγενικα παντα εκει παει πραν παθαινει κατι . Πειτε μου την αποψη σας και αν εχετε τετοιον πατερα και εσεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2022 (τροποποιήθηκε) Ο δικός μου κατέβαζε και το μοτέρ από το Lead και το ανέβαζε, τι να λέει τι κάνει η τι έκανε του καθενός ο μπαμπάς. Μόνη λύση είναι να τον πείσεις να το αναλάβεις εσυ 100% και αυτός μόνο να το πηγαίνει βόλτες. Αμα ο μπαμπάς είναι στραβόξυλο, απλά το ξεγράφεις και ελπίζεις να μην ασχοληθεί με το δικό σου όταν πάρεις. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2022 από τον costikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2022 πριν 4 ώρες, το μέλος kleanthis kalantzis έγραψε: Καλησπερα παιδια . Θελω να μαθω αν ειμαι ο μοναδικος που εχει αυτον τον τυπο πατερα . Το μηχανακι θα το παει μαστορα οταν χαλασει αλλιως δεν θα πατησει καθολου εκει το ποδι του . Του βαζει μονο βενζινη και το κοιταει που και που για λαδια . Μπορει να εχετε και εσεις καποιον πατερα σαν τον δικο μου αλλα το θεμα ειναι οτι χαλασε το μηχανακι μας και συνεχιζει να μην το πηγαινει μαστορα γιατι ακουγεται η μιχα ( innova 125 ) . Τελως παντων ενα χειροτερο ειναι οτι το μηχανακι θα το παει σε εναν μαστορα που ειναι και αυτος λιωο ασχετος αλλα επειδη του μιλαει ευγενικα παντα εκει παει πραν παθαινει κατι . Πειτε μου την αποψη σας και αν εχετε τετοιον πατερα και εσεις!! Δεν σε ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι πατέρες. Σε ενδιαφέρει το ΓΙΑΤΙ το κάνει αυτό ο δικός σου πατέρας, και ανάλογα με την απάντηση σε αυτό το ΓΙΑΤΙ, να δώσεις την κατάλληλη λύση. Το κάνει έτσι, γιατί δεν έχει λεφτά και τα φέρνει δύσκολα ο άνθρωπος; Εχει λεφτά αλλά είναι τσιγγούνης; Εχει λεφτά, δεν είναι γενικά τσιγγούνης, αλλά είναι ΕΙΔΙΚΑ τσιγγούνης στο θέμα μοτό, είναι δλδ η φιλοσοφία του αυτή; Μάθε το ΓΙΑΤΙ, και θα έχεις λύσει το μισό πρόβλημα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2022 Γενικά ο μπαμπάς που έμαθε να καβαλάει σε townmate το 1990 δύσκολα παει σε μαστορα, είναι η νοοτροπία αυτών των ανθρώπων τέτοια που εάν δεν χαλάσει κάτι ώστε το όχημα να ακινητοποιηθεί τότε δεν παει συνεργείο, η φράση “Τακτική συντηρηση” δεν υπάρχει… Εσυ έχεις δικό σου μηχανάκι ή οδηγείς του πατέρα σου? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.814 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2022 Καταρχάς, το να ρωτάς τι παίζει με άλλους πατεράδες είναι λίγο άτοπο. Τον ρώτησες όμως, αν έχει αρκετά λεφτά να το πάει σε μηχανικό; Δεν περισσεύουν πάντα χρήματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2022 εμενα επινε και εδερνε εμενα και τη μανα μου ρε σι, δεν εχει να λεει κατι αυτο... ειναι αυτος που ειναι οκ, δε προσπαθεις να αλλαξεις κατι σε αυτον, αλλα σε εσενα! ειναι δικο του το παπι? αν ναι, ας τον να κανει οτι νομιζει. αν σε πει να το πας μηχανικο (με διπλωμα και κρανος) το πας, αν οχι καθεσαι και κοιτας τα δικα σου (σχολειο/σχολη/διαβασματα/τσικακια). οταν ερθει η στιγμη και αποκτησεις δικο σου μοτο, διαβαζεις/μαθαινεις και κανεις τα παντα σωστα. να σαι καλα, να παιρνας καλα και ολα θα γινουν στην ωρα τους! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες