chrisfrick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2022 το εχω παρει μπουρδελο 9 Μηνες τωρα. τα εχω αλλαξει ολα εκτος απο δισκακια συμπλεκτη και full επισκευη μοτερ 15-42 γραναζομα τερμα γκαζι 2α 40-45 χιλιομετρα δεν σηκωνετε πανω απο 2 ποντους burnout πανω απο το ντεποζιτο μπροστινο φρενο το μηχανακι απλα θελει να ξεκνινεις πολυ δυσκολα θα ξεπερασει το οριο της προσφυσης για να καψεις λαστιχο.τελικα τα καταφερα αλλα λογικα εκαψα συμπλεκτη γιατι μυρησε σε πορεια παλι οταν ανοιγω αποτομα τερμα γκαζι ειναι σαν να ερχετε με καθυστεριση η ρωπη και η ιπποδυναμη το μηχανακι αγοραστηκε μετα απο 6 χρονια ακινησιας σε αθλια κατασταση εχω αλλαξει σχετικα με το μοτερ οτι φλατνζα υπαρχει εκκεντροφορο τρομπα συμπλεκτη ρυθμισμα βαλβιδες επισκευη στο καρμπυρατερ συμπλεκτη δεν εχω κανει κατι μεχρι τωρα που το σκεφτομαι μηπως εχουν θεμα τα δισκακια και τα ελατηρια γενικοτερα θελω το μηχανακι να δουλευει τελεια και να το ευχαριστηθω (τωρα υπαρχει και η περιπτωση να ειμαι εγω τελειος ασχετος και κουλοχερης και να μην μπορω να κανω τιποτα (σουζες burnout "stunt") αλλα πραγματικα δεν το νομιζω) υπαρχει καποιος τροπος να δω αν ειναι χαλια ο συμπλεκτης χωρις να ανοιξω το καπακι εγω περιμενα πριν το παρω απο αυτα εχω δει και εχω διαβασει σε πολλα forum οτι δεν κρατιεται μηχανακι απο το να κανει σουζες και μπαντες και τετοια take it easy on me Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2022 Μάλλον κόλλησαν τα δισκάκια από την ακινησία, κάνε λίγο burn out ακόμα, θα ξεκολλήσουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος chrisfrick έγραψε: λογικα εκαψα συμπλεκτη γιατι μυρησε Πιστεύω οτι έχεις κάψει κάτι άλλο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisfrick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2022 πριν 49 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Μάλλον κόλλησαν τα δισκάκια από την ακινησία, κάνε λίγο burn out ακόμα, θα ξεκολλήσουν. κομπλε παω να παραγγειλω δισκακια πριν 52 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Μάλλον κόλλησαν τα δισκάκια από την ακινησία, κάνε λίγο burn out ακόμα, θα ξεκολλήσουν. γυρναω με οδηκη μου ειπες ψεματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.964 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2022 Για να μυρίσει ο υγρός συμπλέκτης πρέπει να έφαγε πολύ ζόρι, άλλαξε και τους μεταλλικούς δίσκους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisfrick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2022 πριν 1 λεπτό, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Για να μυρίσει ο υγρός συμπλέκτης πρέπει να έφαγε πολύ ζόρι, άλλαξε και τους μεταλλικούς δίσκους. εκει εχω καταληξει και εγω να τα αλλαξω απλα ειπα να παρω μια 2η γνωμη περα απο εκεινη τη μερα που εφαγε ζορι γιατι ηθελα να κανω burnout . γινεται να ηταν ηδη σε ασχημη κατασταση απο χρονια ακινησιας και λογικα δεν εχουν αλλαχτει απο οταν εφυγε το μηχανακι απο αντιπροσωπεια 30k χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.964 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2022 Λογικά θα είχαν ήδη φθορα και με τα πρώτα ζόρια έβγαλαν στην επιφάνεια το πρόβλημα που υπήρχε από παλιότερα, δώστα όλα δρόμο και βάλε καινούργια και θα έχεις το κεφάλι σου ησυχο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες