Nikos speedan 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2022 Θέλω μάστορα Αθήνα να του πάω πράγματα με λίγη εργασια να είναι καλως...για να φτιάξω το astrea λίγο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2022 Την 22/8/2022 at 11:06 ΜΜ, το μέλος Nikos speedan έγραψε: Θέλω μάστορα Αθήνα να του πάω πράγματα με λίγη εργασια να είναι καλως...για να φτιάξω το astrea λίγο Πάρε αμπάριζα τα συνεργεία της περιοχής σου (ή και λίγο πιο μακριά) και ρώτα τιμές. Εναλλακτικά, για να έχει περισσότερο ζουμί, φτιάξτο μόνος σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.483 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2022 Το τέλειο σενάριο (Αθήνα και αδαής) για να σου πιάσουν τον κ... Μάθε να τα κάνεις μόνος σου στο πεζοδρόμιο. Ενα Astrea είναι. Θα σου μείνουν και τα εργαλεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2022 (τροποποιήθηκε) Το καλό πάντως με όλες αυτές τις πάπιες προ 1998-1999 είναι πως βγάζοντας απλά τις ποδιές έχεις όλο το μοτέρ ελεύθερο να κάνεις δουλειά. Πολύ πιο εύκολη συναρμολόγηση πλαστικών. Στο Address μου για να αλλαχθεί το πίσω φανάρι πρέπει να λυθεί ΟΛΟ το μηχανάκι. Από την μάσκα των φλας μπροστά, μέχρι και το τελευταίο πλαστικό πίσω. Fuck logic. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 5 , 2022 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyT 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Το καλό πάντως με όλες αυτές τις πάπιες προ 1998-1999 είναι πως βγάζοντας απλά τις ποδιές έχεις όλο το μοτέρ ελεύθερο να κάνεις δουλειά. Πολύ πιο εύκολη συναρμολόγηση πλαστικών. Στο Address μου για να αλλαχθεί το πίσω φανάρι πρέπει να λυθεί ΟΛΟ το μηχανάκι. Από την μάσκα των φλας μπροστά, μέχρι και το τελευταίο πλαστικό πίσω. Fuck logic. Απο το C50 μεχρι και το Supra αν θυμαμαι καλα, τετοιο ζορι δεν υπηρχε. Ειδικα στο C50 ειχες να κανεις με δυο καπακια και μια ποδια. Απο το Innova και υστερα, ξεκινησε το τσιβι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2022 Ε, αν μιλάμε για το Astrea Grand, τότε τα πράματα είναι ακόμα πιο εύκολα. Όχι ότι το Supra είναι ζόρικο. Αν όμως έχει μπόλικη πραμάτια (πλαστικά, κυλινδροπίστονα, ή δεν ξέρω και εγω τι άλλο), το 100αρικο για να στα περάσει όλα αυτά μαζί είναι εγγυημένο. Αν έχεις να κάνεις με πλαστικά, απλά τα αλλάζεις μόνος σου με προσοχή στις βίδες (μην τα σφίξεις εκτός ορίων) και στις βάσεις των πλαστικών. Το ίδιο ισχυεί και για φανάρια, κοντέρ και γενικά περιφερειακά τμήματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες