Stavros andrad 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 (τροποποιήθηκε) Είμαι μόλις 960km στο στρώσιμο και το τερμάτισα αλλά για 125 vf πιάνει μέχρι 104 . Να συνεχίσω για ακόμα λίγο το στρώσιμο (150km) για να ανοίξει καλύτερα ο κινητήρας; Είναι λύση αυτό ; Δεν έχει γίνει ακόμα 1ό σέρβις Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 από τον Stavros andrad Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.812 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 Μην στρώνεις άλλο, οδήγησε το κανονικά αφού το μοτέρ σου έρχεται σε θερμοκρασία λειτουργειας, τα 104 στο κοντέρ σε σχέση με την πραγματικοτητα ποσό απέχουν? Το μέτρησες με κάποια εφαρμογή που δείχνει ταχύτητα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyT 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 Την 19/7/2022 at 10:54 ΜΜ, το μέλος Stavros andrad έγραψε: Είμαι μόλις 960km στο στρώσιμο και το τερμάτισα αλλά για 125 vf πιάνει μέχρι 104 . Να συνεχίσω για ακόμα λίγο το στρώσιμο (150km) για να ανοίξει καλύτερα ο κινητήρας; Είναι λύση αυτό ; Δεν έχει γίνει ακόμα 1ό σέρβις Ο κινητηρας σου ειναι πολυ φρεσκος ακομη. Εμενα σε εκεινα τα χιλιομετρα το παπακι που εχω επιανε 80 χλμ/ώ και μεχρι να το επισκευάσω επιανε τα 105 χλμ/ώ. Υπομονη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες