spiros2001 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 (τροποποιήθηκε) Γειά εχω ενα innova injection θελω να φτιάξω το μοτέρ. σκέφτομαι να αλλάξω κύλινδρο, μπιέλα,πιστόνι,τρομπα λαδιού.δεν θελω να ανεβάσω κυβικά θελω απλα να κρατήσει για παρα πολύ καιρό. budget 700-750 ευρω (δεν θέλω να παρω αλλο μηχανάκι η μοτέρ) εχω ακούσει πολλα και διάφορα και εχω καταλήξει σε αυτά κύλινδρο δεν ξέρω μπιέλα astrea πιστόνι federal τρομπα λαδιού takegawa στρόφαλο τον γνήσιο γραναζι μπροστα 13. ακουω γνώμες τι θα βάζατε για να κρατήσει οσο το δυνατόν πιο πολύ (χωρις να ξεπερασω τα 750 ευρω) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 από τον spiros2001 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.639 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 πριν 6 ώρες, το μέλος spiros2001 έγραψε: μπιέλα astrea Η μπιέλα του Astrea έχει διαδρομή 50mm (ή 49.5mm, νομίζω), ενώ του Innova έχει 57.8mm, δεν μπορείς να βάλεις από Astrea. Γενικά, προτίμησε γνήσια ανταλλακτικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.812 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 Θα βάλεις καινούριο στρόφαλο ή απλά θέλεις να αλλάξεις τη μπιέλα στο μαμα στρόφαλο που ήδη έχει το μοτέρ σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyT 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 Την 19/7/2022 at 7:24 ΠΜ, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Η μπιέλα του Astrea έχει διαδρομή 50mm (ή 49.5mm, νομίζω), ενώ του Innova έχει 57.8mm, δεν μπορείς να βάλεις από Astrea. Γενικά, προτίμησε γνήσια ανταλλακτικά... Και τότε γιατί ο Λιβανάς έβαλε μπιέλα απο Astrea; Πέρα του οτι γιατι η μπιέλα του Innova δεν ειχε οπή για καλύτερη λίπανση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.639 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 πριν 37 λεπτά, το μέλος JohnnyT έγραψε: Και τότε γιατί ο Λιβανάς έβαλε μπιέλα απο Astrea; Πέρα του οτι γιατι η μπιέλα του Innova δεν ειχε οπή για καλύτερη λίπανση. Δεν έβαλε μπιέλα από Astrea, έβαλε ΚΟΜΒΙΟ μπιέλας από Astrea. Το κόμβιο του Astrea έχει περισσότερες τρύπες λίπανσης σε σχέση με αυτό του Innova. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyT 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 @ShapeshifterGR98 , Ναι όντως εχεις δικαιο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες