Jump to content
kapoioname

Εξατμιση για cbr 600 rr

Recommended Posts

Καλησπερα! Εχω ενα cbr 600 rr με ABS του 9 και θελω να βαλω εξατμιση. Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας. 

Η μονη που καπως ικανοποιουσε τα αυτια μου οταν περνουσε απο διπλα μου οταν δεν ειχα ακομα μηχανη ηταν η 2 BROS. Θελω να κανει μπασο θορυβο κ οχι ψιλο.🙃

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η γνώμη μου είναι να μη βάλεις εξάτμιση, άσε τη μαμα για πολλούς και διάφορους λόγους, αν θέλεις μπορώ να σου γράψω κάποιους σε επόμενο πόστ, αλλά από τη στιγμή που εσένα σου αρέσει κάτι συγκεκριμένο δε βλέπω λόγο να το ψάξεις παραπάνω, πάρε αυτό ακριβώς που σου αρέσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοειται πως θελω να μου πεις και ευχαριστω για την απαντηση!

Τροποποιήθηκε από τον kapoioname

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με την τοποθέτηση της εξάτμισης καλό θα είναι να ρυθμιστεί το μείγμα σου, άρα πρέπει να το πας σε συνεργείο για να σου φτιάξουν το χάρτη του ψεκασμού, αν θέλεις να γίνει σωστά, επίσης θα είναι πιθανότερο να σε σταματήσουν και να έχεις τραβήγματα για ηχορύπανση, κινδυνεύεις επίσης να στην κλέψουν αν δε έχεις πάρκινγκ, όταν πας να πουλήσεις αργότερα τη μηχανή να ξέρεις ότι ισχύει ο κανόνας του “όσο πιο μαμα, τόσο πιο καλά” μηχανές με παρεμβάσεις χάνουν στη μεταπώληση.

Δεν θέλω να σε αποτρέψω, αλλά ότι κάνεις φρόντισε να είναι αναστρέψιμο ώστε η μηχανή να έρχεται στην εργοστασιακή της μορφή χωρίς πολύ κόπο και έξοδα.

Σε ένα μόνο μηχανάκι μου δεν έκανα καμία μετατροπή και όταν το έβαλα αγγελία πουλήθηκε σε 2 βδομάδες με υψηλότερη από το μέσο όρο τιμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα