Jump to content
koulouris93

4η αλλαγή μηχανής

Recommended Posts

Λοιπόν ιδού η απορία του τι να πάρω .
Είχα bandit650s το πούλησα λόγο ανάγκης για τα λεφτά . Μετά πήρα transalp 600 ίσα ίσα μην μείνω χωρίς μηχανή το καλοκαίρι και αφου το πούλησα και αυτό ξαναπήραν bandit 650s επειδή το είχα άχτι που δεν το ευχαριστήθηκα.

Το πρόβλημα είναι ότι αφού καλό έμαθα με τα ταξιδακια με την άνεση του transalp το bandit με κουράζει λίγο άλλαξα φερινκ και τα σχετικά και σέλα και όλα ,αλλά καλοεμαθα.

Το νόμισμα έχει 2 όψεις διότι το bandit έχει πολύ καλό δυνατό γκάζι και αυτό μου αρέσει πολύ .
Ψάχνω τώρα τι να πάρω που να έχει και καλή ανεμοκαλυψη αλλά να μην είναι ψοφιο .

έχω ύψος 1.80 νορμάλ σε όγκο έως και αδύνατος .

Τα vstrom ωραία άνετα αλλά από γκάζι δεν λέει τίποτα πραγματικά ίσως φταίει το bandit που με καλοεμαθα.

Θέλω προτάσεις με μάξιμουμ 6κ βασικά εγώ μέχρι 5κ θέλω να δώσω θα έδινα παραπάνω μόνο σε σούπερ ντουπερ ευκαιρία μιλάμε πάντα για μεταχειρισμένα λόγο μπάτζετ.

Χρήση θα είναι σε άσφαλτο και μόνο δεν λέω αν μπορεί να πάει και χώμα θα πατήσω και εκεί αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου .
Βόλτες μικρές κάτω από 400χλμ συνολικά πήγαινε έλα κατά κύριο λόγο δικαβαλο και θα μου άρεσε η δυνατότητα να φορτωθεί με κάποια πράγματα σε περίπτωση που θέλω να κάνω πολυήμερη βόλτα. Μένω επαρχία και δεν με ενδιαφέρει για το πώς θα είναι στην πόλη και τέτοια αλλά θα πηγαίνω σε ορεινά σημεία συχνά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο,τι ειπε ο απο πανω, επισης κοιτα, KTM adventure, BMW GS (μικρο-μεγαλο), Ducati Multistrada, V-Strom (650-1000), TDM, Aprilia Caponord, Triumph Tiger, κανενα MotoGuzzi Stelvio...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tracer 900 ψάχνεις εσύ αλλά το budget σου ειναι σφιχτό. 

Οπότε, είτε θα πρέπει να κάνεις μια υπέρβαση είτε θα πρέπει να συμβιβαστείς στη δύναμη αναζητάς. 

ΥΓ το οποίο είναι ένα άλλο θέμα : το Bandit , γύρω στα 70-75 τροχό έβγαζε σε αρκετούτσικα κιλά μηχανής 🤔

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό σκέφτομαι ότι για 900tracer είμαι αλλά δεν δίνω πολλά λεφτά για κάτι που θα το χρησιμοποιήσω 1-2 σκ τον μήνα και αν .

Είναι δύσκολο το πρόγραμμα μου λόγο δουλειάς και προτεραιοτήτων οπότε δεν αξίζει να δώσω πάνω από 5-6κ

Με ενδιαφέρει η άνεση πιο πολύ εμένα ξέρω ότι συνηθησα με τον τρόπο μετάδοσης του ι4 σε σύγκριση με τα 2κιλινδρα αλλά θέλω κάτι σε άνεση ανεμοκαλυψη του στρομ απλά με ένα τσακ παραπάνω σε δύναμη .

Δύναμη εννοώ την αίσθηση γιατί τα νούμερα με την πραγματικότητα δεν ταυτίζονται πάντα στα χαρτιά όλα γρήγορα είναι και όταν τα οδηγείς τα βαριέσαι 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα πολλά κυβικά είναι υπερβολή για την χρήση μου εγώ 1-2 σκ τον μήνα και αν θα το μετακινήσω ας μην είναι γρήγορο να έχει αυτή την αίσθηση όμως προτιμώ να οδηγάω γρήγορα αργη μηχανή και να σου δίνει ωραία αίσθηση παρά μια μεγάλη .

Λίγο πιο σπιρτοζικο από το στρομ και ας μην ήταν όσο το μπαντιτ αν υπήρχε απλά είναι και το μπάτζετ στην μεση που κατά εμε δεν αξίζει πάνω από 5κ για μηχανή για αυτή τη χρήση 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος koulouris93 έγραψε:

Τα πολλά κυβικά είναι υπερβολή για την χρήση μου

Το αντίθετο θα έλεγα. Αν βγαίνει βόλτα 2-3 φορές το μήνα, δε σε νοιάζει τι θα κάψεις απο βενζίνες. Και με σέρβις κάθε 2 χρόνια, επίσης δε σε νοιάζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το λέω από βενζίνες και τέτοια εννοώ από άποψη φόβου αν θα είναι πολύ έντονη δύναμη που δεν θα με κάνει να χαλαρώνω όπως κάνω με κάτι πιο μικρό και διαχειρισιμο μηχανάκι.

Θα μου άρεσε 950-990 αλλά φοβάμαι τα προβλήματα που έχουν.

Γλυκοκοιταω το Tiger 800

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν φοβάσαι τα πολλά κυβικά για δικούς σου λόγους, η λύση για σένα είναι το Τracer 700. Το έχω κάνει βόλτα και είναι αρκετά ζωηρό αλλά μόνο όταν επιμείνεις με το γκαζι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα