Jump to content
ziki

Επισκευη Σκοοτερ μετα απο Ατυχημα που ευθυνοταν ανασφαλιστος Οδηγος

Recommended Posts

Καλημερα παιδια, θα χρειαστω τη βοηθεια σας καθως το μηχανακι μου (SH300 ABS '11 70K χλμ) επαθε μεγαλη ζημια. Με τρακαρε ανασφαλιστος την περασμενη βδομαδα και για να μη μπλεξουμε με αστυνομιες δεχτηκα να τα βρουμε εκτος με το να μου καλυψει τη ζημια στο συνεργειο. Και ελπιζω οταν βγει το ποσο απο το μαστορα να ειναι ανθρωπος του λογου του και να μην πληρωσω για τη καλοσυνη μου.

Εν παση περιπτωση, το μηχανακι το χω απο τη Περασμενη Δευτερα στο μαστορα και περιμενω να του δωσει τιμες η Honda για τα σπασμενα πλαστικα που δηλωσε ως αντικατασταση. Απο κει και περα θα υπολογισει και τα λειτουργικα που χρειαζονται καθως στραβσωσε το τιμονι και πηγαινε αριστερα δεξια και με το ζορι καταφερω να του το παω στο συνεργειο, συν οτι αλλο ειναι να χρεωθει για να το χω σε μια κατασταση που ηταν πριν οσο το δυνατον.

Επειδη ο χρονος περναει αρχιζω και αγχωνομαι ολο και πιο πολυ. Αφενος δεν εχω μεσον και με πανε καθε μερα στη δουλεια, αφετερου, ο αλλος οσο δεν ακουει νεα μπορει να νομιζει οτι το μηχανακι δεν επαθε τιποτα και τη γλιτωσε. Εγω απλα του κανα ενα τηλεφωνο προχθες να του πω αν ειναι καλα απο κτυπηματα που πεσαμε, και να τον ενημερωσω οτι βρισκεται απο τη πρωτη μερα το μηχανακι στο συνεργειο και περιμενω να δωσει ο μαστορας τιμη

Απο κει και περα τωρα, θελω να δω σεναρια.

-Ενα σεναριο που μου λενε γνωστοι μου το οποιο δε το δεχομαι, ειναι πες του να στο αγορασει να δωσει 2500-3000 και να παρεις κατι αντιστοιχο. Δε με βολευει γιατι παρα τα 70000 του χω κανει ολα τα σερβις στην ωρα του, και τα χα παρει καινουριο και ξερω οτι δεν ειχε προβλημα και δε ξερω τι αλλο θα βρω τωρα που να ναι σα και το δικο μου)

-Να του πω φτιαξε οτι μπορεις πλην των πλαστικων για να μπορει να κινειται με ασφαλεια, να βαλω τον αλλον να πληρωσω σε μια πρωτη φαση, και μετα να ψαχνω μονος μου πλαστικα και να τα πληρωνει και σιγα σιγα να επανερθει οπως πριν. Μεγαλη φασαρια, και πρεπει να τον εμπιστευτω οτι καθε φορα που θα πρεπει να πληρωθει κατι δε θα φερνει αντιρρηση και θα ναι κυριος

-Παραμενω υπομονετικος και χωρις μεσον μετακινησης, οσο και αν κρατησει η διαδικασια και παλι ευχομενος οτι μολις ακουστει το συνολικο ποσο ο αλλος θα ειναι εκει να το αναλαβει

Προφανως και δεν εφταιγα στο ατυχημα, και το χει παραδεχτει πολλακις αυτος που προκαλεσε το το ολο σκηνικο και ολο αυτο τωρα γινεται επειδη δε φωναξα τροχαια. Οποτε Δε ξερω τωρα παιδια, θελω να ακουσω σκεψεις για να προχωραω σιγα σιγα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λάθος που δεν πήρες την τροχαία. 

Αν και δεν κατάλαβα το ερώτημα, σου εύχομαι καλή τύχη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ερωτημα ειναι τι γινεται για να χω στα χερια μου μηχανακι το συντομοτερο μιας και δεν κινηθηκε η διαδικασια οπως επρεπε. Τωρα το τι θα γινει αν φτασουμε σε σημειο που δεν αναλαβει ευθυνες οπως υποσχεθηκε θα το εξετασω αν και εφοσον προκυψει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το συνεργείο παρά με τις διαδικασίες. 

Μην σου πω και πως αν δεχτεί να πληρώσει θα το έχεις και πιο γρήγορα στα χέρια σου. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 34 λεπτά, το μέλος ziki έγραψε:

Το ερωτημα ειναι τι γινεται για να χω στα χερια μου μηχανακι το συντομοτερο μιας και δεν κινηθηκε η διαδικασια οπως επρεπε. Τωρα το τι θα γινει αν φτασουμε σε σημειο που δεν αναλαβει ευθυνες οπως υποσχεθηκε θα το εξετασω αν και εφοσον προκυψει

Πληρωνεις την ζημια απο την τσεπη σου και εισαι οκ.

Που έτσι θα γίνει δηλαδή στο τέλος 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πες οτι έπεσες μόνος σου και φτιάξτο όπως μπορείς. Απο κει και πέρα ααααν και οοοοτι σου δώσει, στο κέρδος είσαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πας και του ζητας ή λες στο μαστορα να τον παρει και να του ζητησει οσα ειναι 1000-2000 δε ξερω, για ολα ολα μεσα. καλο ειναι να μην κοιταξεις να βγαλεις κιολας, αν γινεται με αποδειξεις κτλ ωστε να δει οτι δεν τον κλεβεις. αυτο καντο σημερα, αυριο. Αν βγουνε λιγοτερα βαλτα τσεπη για την ταλαιπωρια σου. Αν βγουνε περισσοτερα ξαναζητα του το υπολοιπο αφου ομως τον εχεις ενημερωσει οτι μπορει να βγουνε περισσοτερα. Αν αρχισει τα μα μου δυσκολο το πραμα αλλα κυνηγα το με οποιο τροπο νομιζεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι πολύ περίεργος πως ο τύπος που δεν είχε να δώσει 100€-200€ για ασφάλεια θα είναι εφικτό να δώσει 1-2 χιλιάριακα από την τσέπη του.

Honda τιμές για πλαστικά 300'αρια το κομμάτι.

Καλά ξεμοπερδέματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τώρα δα, το μέλος klab έγραψε:

Είμαι πολύ περίεργος πως ο τύπος που δεν είχε να δώσει 100€-200€ για ασφάλεια θα είναι εφικτό να δώσει 1-2 χιλιάριακα από την τσέπη του.

Honda τιμές για πλαστικά 300'αρια το κομμάτι.

Καλά ξεμοπερδέματα.

Αυτό ακριβώς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΝ σου δωσει λεφτα.... απλωσετα σαν "βενταλια" επανω σε ενα φωτοτυπικο και βγαλτα μια φωτοτυπια σε Α4!

Επειτα, καντα κορνιζα και κρεμασε την στον τοιχο να το 'χεις ενθυμιο κωλοφαρδιας!

Υ.Γ. Ανθρωπος που δεν ξερει τι κατραπακια μπορει να φαει σε ατυχημα οντας ανασφαλιστος, ΑΝΑΘΕΜΑ και αν γνωριζει ή εχει τα @@ να πληρωσει ενα σοβαρο ποσο σε περιπτωση σαν και αυτη. Ποσο μαλλον με ενα μηχανακι/μηχανη που ετσι και τρακαρει - οχι να πεσει απλα - βγαινει ολικη για πλακα!!

Θα παθει ενα εγκεφαλικο λοιπον οταν ακουσει το λογαριασμο για στραβωμενα μπροστινα, σπασμενα πλαστικα, φτερο, φαναρι κτλ ... ισως καμια ζαντα κανα δισκο...

Τροποποιήθηκε από τον Morx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αφέλεια σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να αποβεί μοιραία. Πάντα τροχαία και πάντα με τον σωστό τρόπο. Η καλοσύνη πέθανε που λέει και οι fullface 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την εχεις πατησει και δεν το ξερεις ακομα..πιαστον στο φιλοτιμο να βγαλει ασφαλεια και καντε μια φιλικη δηλωση εστω και σε μεταγενεστερο χρονο τα φραγκα απο δαυτον τα ξεχνας

Τροποποιήθηκε από τον Antreasss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δώσε 100 ευρώ και βγάλτου μια ασφάλεια, κάνε έστω μια τρίμηνη, και σε ένα μήνα το συζητάμε ξανά, καλύτερα χάσε το κατοστάρικο εσυ, γιατί στο τέλος θα πληρώσεις πολλά περισσότερα, κατά 99% μόλις ακούσει το ποσό θα λακίσει, μιλάμε για ανταλλακτικα SH, ο τύπος μπορεί να νομίζει ότι είχες GLX, κάνε αυτό που σου είπα όσο πιο γρήγορα μπορείς, αλλιώς θα κλάψεις τα λεφτά σου.

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα