Jump to content
Sign in to follow this  
Νεκταρια

οδικές κλήσεις από την Ιταλία

Recommended Posts

Καλησπέρα μου ήρθαν κλήσεις από την δημοτική αστυνομία της Φλωρεντίας που είχα πάει πέρσι  το καλοκαίρι με το αμάξι μου. Πέντε τον αριθμό παρακαλώ  εκ των οποίων οι δύο ήταν με διαφορά 1΄λεπτου. Ισχυρίζονται ότι μου είχαν στείλει ειδοποίηση τα Χριστούγεννα του 2021 εγώ δεν έλαβα τίποτα και τώρα μου ζητάνε το ποσό διπλάσιο. Ξέρει κάποιός τι μπορεί να γίνει αν δεν πληρωθούν αυτές οι κλήσεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρώτησα και την Ελληνική πρεσβεία στην Ιταλία και μου είπαν ότι δεν γίνεται να μην τα πληρώσω.... και ότι θα έρθουν κάποια  στιγμή και θα τα διεκδικήσουν... τι να πω?????? δεν ξέρω τι να κάνω??????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή πήρες την πρεσβεία, ρώτησες αν μπορείς να πιστολιασεις και περίμενες να ακούσεις κάτι διαφορετικό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ρώτησα αυτό!!!!! ρώτησα τι να κανω με την προσαύξηση και οι ίδιοι μου απάντησαν ότι πρέπει να πληρωθούν. Ρωτάω αν ξέρει κανείς σας κάποιον που δεν τις πλήρωσε και τι του συνέβει 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα πάει Ιταλία πριν 2χρονια πριν ένα χρόνο μου έστειλαν 12 κλήσεις δεν έδωσα σημασία και τώρα μου στελνουν Χαρτια από δικηγόρο με προσαυξήσεις ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα