Νεκταρια 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2022 Καλησπέρα μου ήρθαν κλήσεις από την δημοτική αστυνομία της Φλωρεντίας που είχα πάει πέρσι το καλοκαίρι με το αμάξι μου. Πέντε τον αριθμό παρακαλώ εκ των οποίων οι δύο ήταν με διαφορά 1΄λεπτου. Ισχυρίζονται ότι μου είχαν στείλει ειδοποίηση τα Χριστούγεννα του 2021 εγώ δεν έλαβα τίποτα και τώρα μου ζητάνε το ποσό διπλάσιο. Ξέρει κάποιός τι μπορεί να γίνει αν δεν πληρωθούν αυτές οι κλήσεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2022 Μπιστολιασε τους. Γνωστα λαμογια οι Ιταλοι με το θεμα των κλησεων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νεκταρια 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2022 Ρώτησα και την Ελληνική πρεσβεία στην Ιταλία και μου είπαν ότι δεν γίνεται να μην τα πληρώσω.... και ότι θα έρθουν κάποια στιγμή και θα τα διεκδικήσουν... τι να πω?????? δεν ξέρω τι να κάνω?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2022 Δηλαδή πήρες την πρεσβεία, ρώτησες αν μπορείς να πιστολιασεις και περίμενες να ακούσεις κάτι διαφορετικό; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νεκταρια 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2022 Δεν ρώτησα αυτό!!!!! ρώτησα τι να κανω με την προσαύξηση και οι ίδιοι μου απάντησαν ότι πρέπει να πληρωθούν. Ρωτάω αν ξέρει κανείς σας κάποιον που δεν τις πλήρωσε και τι του συνέβει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2022 https://www.mybike.gr/topic/48904-κλήσεις-στην-ιταλία-πληρώνω-ή-δεν-πληρώνω/?tab=comments#comment-1010447 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixmon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2023 Είχα πάει Ιταλία πριν 2χρονια πριν ένα χρόνο μου έστειλαν 12 κλήσεις δεν έδωσα σημασία και τώρα μου στελνουν Χαρτια από δικηγόρο με προσαυξήσεις ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ioanna1991 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2023 Τελικά τι έγινε με την περίπτωση σου ; Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες