Nikkosto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2022 Καλησπερα σε ολους εδω μεσα.. το προβλημα μου εχει ως εξής .. ειχα θεματα με το μηχανακι να μην εχει σωστη ταση να μιζαρει και οταν το εβαλα με καλώδια μπροστα με αφησε στον δρομο αλλαξα μπαταρια και το προβλημα συνεχισε.. καταλαβα πως δεν φόρτιζε ποτε οποτε έλεγξα πηνια και βολάν .. τα πηνια μου ηταν καμμενα οποτε και αλλαχτήκαν το βολάν (ενισχυμένο) ηταν σε καλη κατασταση οποτε και το αφησα.. αφου αλλαχτήκαν την πρωτη μερα με μετρήσεις ολα ηταν οκ.. την δευτερη ομως μερα παρατηρησα υπερφορτώσεις της τάξης μεχρι και 20 V .. ξερετε τι μπορει να ευθυνεται..; Μηπως πρεπει να αλλαξω ανορθωτή..; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2022 Όχι άστον 2-3 χρόνια απάνω να δίνει υπερτάσεις, να βεβαιωθείς. Μην κάνεις βιαστικές κρίσεις. Μην λες ''μηχανάκι'' το R1, έχουν ''ψυχή'' τα πράγματα, αν τους φέρεσαι έτσι, θα σου φερθούν κι αυτά με το ίδιο τρόπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2022 ανορθωτηε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2022 για να καταλάβεις τι έγινε .... χάλασαν αρχικά τα πηνία σου με αποτέλεσμα να την ακούσει και ο ανορθωτής. αυτό είχε ός αποτέλεσμα να μήν φορτίζει η μπαταρία σου και να τα παίξει και αυτή . Εσύ άλλαξες βολάν και πηνία και μπαταρία αλλα άφησες τον χαλασμένο ανορθωτή πάνω . Το ότι σου δίνει τόσο μεγάλη τάση είναι ξεκάθαρα ανορθωτής . Άλλαξε ανορθωτή γιατί με τέτοια τάση θα βράσεις την μπαταρία σου, θα κάψεις επίσης καναν εγκέφαλο και κανα κοντέρ και θα τρέχεις . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2022 πριν 22 ώρες, το μέλος Nikkosto έγραψε: Καλησπερα σε ολους εδω μεσα.. το προβλημα μου εχει ως εξής .. ειχα θεματα με το μηχανακι να μην εχει σωστη ταση να μιζαρει και οταν το εβαλα με καλώδια μπροστα με αφησε στον δρομο αλλαξα μπαταρια και το προβλημα συνεχισε.. καταλαβα πως δεν φόρτιζε ποτε οποτε έλεγξα πηνια και βολάν .. τα πηνια μου ηταν καμμενα οποτε και αλλαχτήκαν το βολάν (ενισχυμένο) ηταν σε καλη κατασταση οποτε και το αφησα.. αφου αλλαχτήκαν την πρωτη μερα με μετρήσεις ολα ηταν οκ.. την δευτερη ομως μερα παρατηρησα υπερφορτώσεις της τάξης μεχρι και 20 V .. ξερετε τι μπορει να ευθυνεται..; Μηπως πρεπει να αλλαξω ανορθωτή..; Ανορθωτής μυρίζει. Κάντε μια μέτρηση και αλλάξτε τον. Πριν φας εκ νέου μπαταρία & πηνία. Αν ο ανορθωτής στο μηχανάκι σου είναι σε σημείο που δε παίρνει αέρα, βάλ' τον σε μέρος που παίρνει αέρα (ροή συνεχής) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arne 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2022 ανορθωτής και οπωσδήποτε έλεγχος της μπαταρίας από ηλεκτρολόγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες