jimdrp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2022 καλησπερα πηρα ενα beverly 250 το παιδι μου ειπε οτι θελει βεντιλατερ και οταν το πηγα βολτα για καμια ωρα ανεβηκε η θερμοκρασια και μετα εβγαζε για 2 λεπτα καπνο η μηχανη λετε να επαθε τιποτα ποιες ειναι οι πιθανες αιτιες ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2022 Ξεκίνα από αντλία νερού. Μάλλον δεν έχει μείνει και πού ψυκτικο στο σύστημα. Πήγαινε το σε συνεργείο που ασχολίται με τέτοια. Να ελπίζεις η ζημιά απο την υπερθέρμανση να έχει σταματήσει εκεί. Αυτά περί βεντιλατερ κλπ , ή άσχετος είναι ή απλά σε δούλεψε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimdrp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2022 γενικα αυτο το επαθε τα να βγαζει καπνους για λιγο οταν ανεβικε πολυ η θερμοκρασια τωρα το απογευμα το πηγα μεγαλυτερη βολτα και δεν επαθε τιποτα αμα ειχε καποια μεγαλη ζημια δεν θα συνεχιζοταν το προβλημα ?... μου ειπαν επισης οτι μπωρει να θελει παρα φλου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2022 Και μετά λένε "τι έχουν τα έρμα και ψοφάν" Πήγαινε το μια Αθήνα Θεσσαλονίκη (ή ανάποδα ανάλογα που είσαι πιο κοντά) και αν δεν πεθάνει δεν έχει τίποτα. 1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimdrp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2022 ρε αδερφε καταλαβαινω την ειρωνεια μεσα της απαντησης σου παντως αν θες να ξερεις εγω το beverly το πληρωσα 850 και εξωτερικα ειναι πενα απο κει και περα δεν το θελω για σοβαρες αποστασεις 17 χρονων ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2022 Και πένα έχουμε, καλά είμαστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.937 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2022 πριν 51 λεπτά, το μέλος jimdrp έγραψε: το beverly το πληρωσα 850 και εξωτερικα ειναι πενα φωτό, έχουμε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2022 πριν 3 ώρες, το μέλος jimdrp έγραψε: ρε αδερφε καταλαβαινω την ειρωνεια μεσα της απαντησης σου παντως αν θες να ξερεις εγω το beverly το πληρωσα 850 και εξωτερικα ειναι πενα απο κει και περα δεν το θελω για σοβαρες αποστασεις 17 χρονων ειμαι Αυτό που ειρωνεύομαι είναι το πας βόλτα να δεις αν θα συνεχίσει να καπνίζει. Αν δεν θες ή δεν μπορείς να το πας να το δει κάποιος μάστορας βάλε στην τελική παραφλού που σου είπαν. Εξωτερικά καλό που είναι πένα γιατί όταν κάνει κρακ θα είναι όμορφο σαν διακοσμητικό. Έτσι κι αλλιώς παράνομος είσαι μπορεί να σε γλυτώσει η αναξιοπιστία της Piaggio από μπλεξίματα για την υπόλοιπη ζωή σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.946 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2022 πριν 8 ώρες, το μέλος Wolf1138 έγραψε: μπορεί να σε γλυτώσει η αναξιοπιστία της Piaggio Τοσο χάλια ειναι? Λιγουρευόμουνα τα Bev τα 300αρια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2022 πριν 42 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Τοσο χάλια ειναι? Λιγουρευόμουνα τα Bev τα 300αρια.. Οχι βέβαια. Για παράδειγμα το έφερε ο άνθρωπος. Το 250 το έχω 15 χρόνια και δεν έχει ζητήσει κάτι. Απλά η αντλία νερού ετοιμάζεται, 2 χρόνια τώρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.342 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2022 (τροποποιήθηκε) πριν 13 ώρες, το μέλος jimdrp έγραψε: γενικα αυτο το επαθε τα να βγαζει καπνους για λιγο οταν ανεβικε πολυ η θερμοκρασια τωρα το απογευμα το πηγα μεγαλυτερη βολτα και δεν επαθε τιποτα αμα ειχε καποια μεγαλη ζημια δεν θα συνεχιζοταν το προβλημα ?... μου ειπαν επισης οτι μπωρει να θελει παρα φλου Φαντάζομαι αν κάποιος στην παρέα σου φταρνίζεται και βήχει, τον βάζεις σε κρύο νερό και μετά τον στήνεις βρεγμένο μπροστά σε ανεμιστήρα. Αν δεν πάθει πνευμονία, είναι γερός, δεν είχε τίποτα τελικά. Παρα φλού ή τον μπάμπη τον φλου θέλει, άγνωστο. Σοβαρή απάντηση: Οταν έχουμε ένα πρόβλημα, το φτιάχνουμε για να μην γίνει χειρότερο. ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ να χρησιμοποιούμε το όχημα μέχρι τότε. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2022 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Τοσο χάλια ειναι? Λιγουρευόμουνα τα Bev τα 300αρια.. Έχω ακούσει και κόσμο να λέει ότι δεν έβγαλαν κιχ για χρόνια. Αλλά σε συνεργείο Piaggio - Aprilia που έχω κοντά μου τα βλέπω σειρά συνέχεια. Υποπτεύομαι ότι επειδή ο έλεγχος ποιότητας των Ιταλών πάσχει είναι τι θα σου πέσει. Δεν σκοπεύω προσωπικά ποτέ να ασχοληθώ με ευρωπαϊκό μηχανάκι για καθημερινό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.946 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2022 πριν 1 ώρα, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Δεν σκοπεύω προσωπικά ποτέ να ασχοληθώ με ευρωπαϊκό μηχανάκι για καθημερινό. Επειδή η ζωή είναι πολύ σύντομη, ψωνίζω αποκλειστικά με γνώμονα αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο μάτι και σύμφωνα με το ποσό που μπορώ να διαθέσω, τώρα αν βγάλει κάτι ή όχι είναι λαχείο… Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2022 Περισσότερο οι ιδιοκτήτες φταίνει παρά η Piaggio. Τα παίρνουν Πενα και παίζουν Μπαγλαμά. Κοινώς νομίζουν οτι συντήρηση σημαίνει πιάνω ένα πιεστικό και του βγάζω τα μάτια. πριν 3 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Επειδή η ζωή είναι πολύ σύντομη, ψωνίζω αποκλειστικά με γνώμονα αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο μάτι και σύμφωνα με το ποσό που μπορώ να διαθέσω, τώρα αν βγάλει κάτι ή όχι είναι λαχείο… Μαζί σου. Το scarabeo το πήρα 100% για την άνεση και την εμφάνιση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες