chrisfrick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2022 ουτε με ξερωγκαζο ουτε με συμπλεκταρισμα δεν σηκωνεται με 2α με 1η και ολα καλα και στις 2 περιπτωσεις σηκωνεται ευκολα καβαλαω απο ιανουαριο 2022 : Πρωτο μου μηχανακι ειναι ,δεν ειχα εμπειρια ουτε παπι. Εχω προσπαθησει να κλεισω γκαζι και να ανοιξω αποτομα και να τραβηξω .συμπλεκταρισμα με αρκετο γκαζι . και στις 2 περιπτωσεις δεν ακουω το μοτερ να στροφαρει οπως στην 1η με σκετο γκαζι η συμπλεκταρισμα. Εχει μαμα γραναζομα το μηχανακι το πηρα σε σχετικα κακη κατασταση μηχανικα αλλα το εχω φτιαξει σε καλο μαστορα αυτο μου παιρναει απο το μυαλο τις τελευταιες μερες ειναι οτι δεν δουλευει καλα και οτι δεν εχει τη δυναμη που πρεπει τωρα που προσπαθω να μαθω σουζα χιλιομετρα κατεβαζει κανονικα νομιζω . μεχρι 190 το εχω παει μπορει να ειμαι και εγω ασχετος το μηχανακι δεν εχει τους περιορισμους με τους οποιους ερχοταν αμα εχει καποιος καμια συμβουλη για σουζα η και για το μηχανακι τι να κοιταξω μπας εχει απωλεια υσχυος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2022 Το μηχανάκι δεν έχει πρόβλημα, εσυ θέλεις εξάσκηση μάλλον, μην το πολυπιέζεις όμως, θα έρθει με τον καιρό μόλις μάθεις καλύτερα το μηχανάκι σου, το έχεις σχετικά λίγο καιρό και με την εμπειρία σου είναι σαν να παιζεις με τη φωτιά, πρόσεχε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2022 Βάλε βοηθητικές ροδες για εξάσκηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisfrick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2022 πριν 5 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Το μηχανάκι δεν έχει πρόβλημα, εσυ θέλεις εξάσκηση μάλλον, μην το πολυπιέζεις όμως, θα έρθει με τον καιρό μόλις μάθεις καλύτερα το μηχανάκι σου, το έχεις σχετικά λίγο καιρό και με την εμπειρία σου είναι σαν να παιζεις με τη φωτιά, πρόσεχε. δεν θα επρεπε ομως να σηκωνεται και με 2α σχετικα ευκολα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2022 (τροποποιήθηκε) Ευκολα θα σηκώνεται αλλά η ερμηνεία του είναι σίγουρα κάπως υποκειμενική... πχ το να μην σηκώνεται με 3k στροφες, δεν σημαίνει οτι δεν σηκώνεται εύκολα... Ο πιο εύκολος τρόπος για να σου φύγει η οποιαδήποτε ιδέα, είναι απλά να το δώσεις να το κάνει μια βόλτα κάποιος που είναι πιο έμπειρος στο σουζοάθλημα. Γιατί με δεδομένο πως κάποιος θα έριξε μια ματιά πριν το πάρεις (πχ σε κάποιο συνεργείο?? ελπιζω να μην πήρες γουρούνι στο σακί) αν είχε όντως κάποιο θέμα το οποίο θα σε απέτρεπε απο το να κάνεις σούζα το 625, θα ήταν φως φανάρι.... πχ δεν θα κράταγε στροφές, δεν θα ανέβαζε στροφές κλπ... Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε είναι απλά θέμα τεχνικής. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2022 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisfrick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος seatcowl έγραψε: Ευκολα θα σηκώνεται αλλά η ερμηνεία του είναι σίγουρα κάπως υποκειμενική... πχ το να μην σηκώνεται με 3k στροφες, δεν σημαίνει οτι δεν σηκώνεται εύκολα... Ο πιο εύκολος τρόπος για να σου φύγει η οποιαδήποτε ιδέα, είναι απλά να το δώσεις να το κάνει μια βόλτα κάποιος που είναι πιο έμπειρος στο σουζοάθλημα. Γιατί με δεδομένο πως κάποιος θα έριξε μια ματιά πριν το πάρεις (πχ σε κάποιο συνεργείο?? ελπιζω να μην πήρες γουρούνι στο σακί) αν είχε όντως κάποιο θέμα το οποίο θα σε απέτρεπε απο το να κάνεις σούζα το 625, θα ήταν φως φανάρι.... πχ δεν θα κράταγε στροφές, δεν θα ανέβαζε στροφές κλπ... Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε είναι απλά θέμα τεχνικής. ο μαστορας πολυ εμπειρος με ktm επειδη τον ρωτησα μου ειπε μια χαρα ειναι το μηχανακι και οτι θελει πολυ εξασκηση απλα επειδη εχω διαβασει πολυ για το μηχανακι σε αλλα φορουμ ολοι λενε οτι σηκωνεται για πλακα και με 2α ειπα να ρωτησω και εδω αμα ξερει κανεις τι παιζει και εγω σκεφτηκα να βρω κανεναν που να ξερει αλλα δεν ξερω κανεναν ειμαι λιγο solo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2022 αν γουσταρεις φουλ να μαθεις σουζα ξεκινα απο ποδηλατο, μετα κανα παπι τυπου glx η το καλυτερο απ ολα αν καπως βρεις 85ρι διχρονο μοτοκρος. με το κτμ να μαθεις σουζα απ το μηδεν το θεωρω ακραια δυσκολο, πολυ πιο επικινδυνο και θα διαλυσεις και τη μηχανη απο πτωσεις. το πιο φθηνο και απλο απ ολα αυτα ειναι να ξεκινησεις το ποδηλατο, πρεπει να φτασεις σε σημειο να το πηγαινεις σουζα οσο θες οπως θες. με φρενο με πεταλιες χωρις πεταλιες. και θελει παρα πολυ δουλεια αλλα θα σου γλιτωσει πολυ χρονο, ταλαιπωρια και καυσιμο αργοτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyT 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2022 Την 16/6/2022 at 8:34 ΠΜ, το μέλος chrisfrick έγραψε: ουτε με ξερωγκαζο ουτε με συμπλεκταρισμα δεν σηκωνεται με 2α με 1η και ολα καλα και στις 2 περιπτωσεις σηκωνεται ευκολα καβαλαω απο ιανουαριο 2022 : Πρωτο μου μηχανακι ειναι ,δεν ειχα εμπειρια ουτε παπι. Εχω προσπαθησει να κλεισω γκαζι και να ανοιξω αποτομα και να τραβηξω .συμπλεκταρισμα με αρκετο γκαζι . και στις 2 περιπτωσεις δεν ακουω το μοτερ να στροφαρει οπως στην 1η με σκετο γκαζι η συμπλεκταρισμα. Εχει μαμα γραναζομα το μηχανακι το πηρα σε σχετικα κακη κατασταση μηχανικα αλλα το εχω φτιαξει σε καλο μαστορα αυτο μου παιρναει απο το μυαλο τις τελευταιες μερες ειναι οτι δεν δουλευει καλα και οτι δεν εχει τη δυναμη που πρεπει τωρα που προσπαθω να μαθω σουζα χιλιομετρα κατεβαζει κανονικα νομιζω . μεχρι 190 το εχω παει μπορει να ειμαι και εγω ασχετος το μηχανακι δεν εχει τους περιορισμους με τους οποιους ερχοταν αμα εχει καποιος καμια συμβουλη για σουζα η και για το μηχανακι τι να κοιταξω μπας εχει απωλεια υσχυος Νέος οδηγός επι της ουσίας, 620 κυβικά μηχανή και επιδίωξη για σούζες.... Σορι αλλά...μετά πως να μην ειναι η Ελλάδα στις πρώτες χώρες της Ευρώπης με ατυχήματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2022 Από δίσκους συμπλέκτη πως είσαι? Το μηχανάκι έχει μηχανικό συμπλέκτη (ντίζα) ή υδραυλικό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisfrick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2022 (τροποποιήθηκε) πριν 8 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε: Από δίσκους συμπλέκτη πως είσαι? Το μηχανάκι έχει μηχανικό συμπλέκτη (ντίζα) ή υδραυλικό? υδραυλικο εχει και τον εχω κανει επισκευη πριν 1 ώρα, το μέλος JohnnyT έγραψε: Νέος οδηγός επι της ουσίας, 620 κυβικά μηχανή και επιδίωξη για σούζες.... Σορι αλλά...μετά πως να μην ειναι η Ελλάδα στις πρώτες χώρες της Ευρώπης με ατυχήματα... τα κυβικα δεν λενε και πολα εκτος απο λιγο ροπη παραπανω το θεμα ειναι οτι δεν ειναι και κανα τετρακυλινδρο με 100 αλογα με το ζορι να βγαζει 50 τροχο και η δυναμη που βγαζει ειναι ομαλη δεν εχει καποιο ξεσπασμα οποτε ειναι ευκολοδηγητο οποτε δεν νομιζω καποιος συνηδοτοποημενος να μην μπορει να το καβαλησει και να σκοτωθει εκτος αν κυνηγας την τυχη σου Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2022 από τον chrisfrick Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arne 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2022 (τροποποιήθηκε) μήπως έχεις μαλακή ανάρτηση πίσω και θέλεις πιό σκληρή. για να σου είναι πιό εύκολο Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2022 από τον arne Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisfrick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2022 πριν 7 λεπτά, το μέλος arne έγραψε: μήπως έχεις μαλακή ανάρτηση πίσω και θέλεις πιό σκληρή. για να σου είναι πιό εύκολο δεν εχω ιδεα αλλα θα το κοιταξω να δω πως σκληρενει και θα δοκιμασω αλλα αμα ανοιξω γκαζι απο χαμηλα καταλαβαινω οτι απλα καθεται πισω και φευγω ευθεια και οι μπαντιλικια που προσπαθω να κανω δεν ξεκωλαει ευκολα με δευτερα αμα εχω ισιο τημονι και καλο σχετικα δρομο απλα φευγει το μηχανακι τωρα δεν ξερω αμα ειναι δεικτης οτι ειναι πιο μαλακη αναρτηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2022 αφου ο μαστορας σου που λες οτι ειναι και πολυ καλος σου ειπε οτι ειναι μια χαρα. εσυ τι ψαχνεις ακριβως; δεν θα παει καλα ολο αυτο. εκτος αν σουζα εννοεις να σηκωνεται λιγο ο τροχος απ το εδαφος. βγαλε βιντεο τον εαυτο σου αφου λες οτι το σηκωνεις με πρωτη να δεις οτι αλλο τι νιωθεις εσυ αλλο τι φαινεται στην καμερα. αν δεν μπορεις να πας πορεια παπι, κροσακι μικρο δεν εχεις καμια δουλεια να ασχολεισαι σουζες με ktm 50+ άλογα. θα φας καπακι και θα ειναι και με χιλιομετρα και θα κλαις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2022 Η σουζα δεν θελει ουτε καλη μοτοσυκλέτα ουτε ιπποδύναμη, τέχνη θέλει και με ποδήλατο κάνεις σουζα και πας ενα χιλιόμετρο στην μια ρόδα, ισορροπία ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisfrick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2022 απλα περιμενα να σηκωνεται πιο ευκολα στη δευτερα γιατι ετσι καταλαβα αλλα αφου δεν ειναι ετσι και θελει σκληρη δουλεια θα αφιερωσω στη σουζα και σιγα σιγα τι να πω μακαρι να τα καταφερω το να πεσω ειναι αναποφευκτο .το να πεσω με 20 30 40 αν και το φοβαμαι . ειμαι τερμα εξοπλησμενος μονο γιλεκο με αεροσακο μου λειπει οποτε θα ειναι μικρο το κακο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2022 οσο εξοπλισμενος και να σαι καρποι ωμοι κλπ δεν προστατευονται. που μεταξυ μας σιγα μη πηγαινεις σε αλανα για σουζα με μποτα μοτοκροσαδικη και θωρακα. μια δυο θα σου πεσει η μηχανη θα σπασεις τιμονι λεβιε πλαστικα και θα ξενερωσεις η θα φοβηθεις. στο ξαναλεω αν θες το ακους. ενα μεταχειρισμενο mountain bike των 100-200 ευρω το πολυ. και γαντια ποδηλατου γιατι θα γδαρεις τα δερματα σου απ το τιμονι με τοσες ωρες σφιξιμο τραβηγμα. για καθε 1-2 ωρες εξασκηση στο ποδηλατο μετα κανε 10 -15 λεπτα εξασκηση στη μηχανη. που και παλι πολυ ειναι. πιο σωστο θα τανε 10 ωρες ποδηλατο μιση ωρα μηχανη. θα γλιτωσεις το σωμα σου, τη μηχανη (περιφερειακα), τον κινητηρα απο ανουσια καταπόνηση και πολλα 20ρικα βετζινα. ειναι σα να μαθαινεις ποδαρακια με μπαλα. κανενα απ ολα αυτα τα αλανια που πανε τα KTM και οτι θελουν πορεια σουζα δεν ξεκινησαν με αυτα. ουτε ενας. ολοι ξεκινησαν απο ποδηλατα, η μοτοκρος η απ το παπι κανενος μπαρμπα απ το χωριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisfrick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2022 πριν 2 λεπτά, το μέλος tasos polymeneas έγραψε: οσο εξοπλισμενος και να σαι καρποι ωμοι κλπ δεν προστατευονται. που μεταξυ μας σιγα μη πηγαινεις σε αλανα για σουζα με μποτα μοτοκροσαδικη και θωρακα. μια δυο θα σου πεσει η μηχανη θα σπασεις τιμονι λεβιε πλαστικα και θα ξενερωσεις η θα φοβηθεις. στο ξαναλεω αν θες το ακους. ενα μεταχειρισμενο mountain bike των 100-200 ευρω το πολυ. και γαντια ποδηλατου γιατι θα γδαρεις τα δερματα σου απ το τιμονι με τοσες ωρες σφιξιμο τραβηγμα. για καθε 1-2 ωρες εξασκηση στο ποδηλατο μετα κανε 10 -15 λεπτα εξασκηση στη μηχανη. που και παλι πολυ ειναι. πιο σωστο θα τανε 10 ωρες ποδηλατο μιση ωρα μηχανη. θα γλιτωσεις το σωμα σου, τη μηχανη (περιφερειακα), τον κινητηρα απο ανουσια καταπόνηση και πολλα 20ρικα βετζινα. ειναι σα να μαθαινεις ποδαρακια με μπαλα. κανενα απ ολα αυτα τα αλανια που πανε τα KTM και οτι θελουν πορεια σουζα δεν ξεκινησαν με αυτα. ουτε ενας. ολοι ξεκινησαν απο ποδηλατα, η μοτοκρος η απ το παπι κανενος μπαρμπα απ το χωριο. δεν εχω βγει με το μηχανακι ουτε μια φορα χωρις μπουφαν παντελονι μποτακι κρανος γαντια οσο ζεστη και να εχει/και οταν εχει πολυ ζεστη και ειναι να σκασω απλα δεν βγαινω . να φανταστεις βγαινω 6 7 το πρωι τωρα τον ιουνιο που εχει δροσια και ειναι ενταξει το μηχανακι 6 μηνες το εχω κανει 1300 χιλιομετρα δεν το βγαζω ασκοπα και για σουζα παω σε μερος 10 χιλιομετρα μακρια απο το σπιτι μου κοντα σε χοραφια οπου εχει ευθεια πολλων χιλιομετρων και δεν περναει κανεις 6 7 το πρωι θα το δοκημασω με το ποδηλατο σιγουρα θα βοηθησει με το να ξεπερασεις τον φοβο του να βρησκεσε σε θεση που δεν εχει συνηθησει το σωμα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2022 ωραιος. μπονους θα καψεις και θερμιδες χαχα. μην απογοητευτεις θελουν ωρες αυτα. τις πρωτες 10-20 ωρες θα λες δε γινεται το παραταω. μετα λιγο λιγο με το φρενο θα δεσει το πραμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες