nllnasos20@gmail.com 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2022 Γεια σας παιδιά. Έχω μια απορία. Έχω παρατήσει ότι μερικά χτχ είναι πιο ψηλά από το δικό μου (δεν το έχω χαμηλό είναι κανονικά) κυρίως πίσω. Παίζει να έχει θέμα η ανάρτηση πίσω; Παίζει ρόλο κάτι άλλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2022 Τοσα χρόνια μετά, μάλλον εχει "καθησει" το ελατήριο του αμορτισερ, αν δεν έχει αλλαχτεί ποτέ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2022 πριν 15 ώρες, το μέλος nllnasos20@gmail.com έγραψε: Γεια σας παιδιά. Έχω μια απορία. Έχω παρατήσει ότι μερικά χτχ είναι πιο ψηλά από το δικό μου (δεν το έχω χαμηλό είναι κανονικά) κυρίως πίσω. Παίζει να έχει θέμα η ανάρτηση πίσω; Παίζει ρόλο κάτι άλλο; Πιθανότατα έχουν σφίξει την προφόρτιση πίσω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2022 Την 13/6/2022 at 6:11 ΜΜ, το μέλος nllnasos20@gmail.com έγραψε: Γεια σας παιδιά. Έχω μια απορία. Έχω παρατήσει ότι μερικά χτχ είναι πιο ψηλά από το δικό μου (δεν το έχω χαμηλό είναι κανονικά) κυρίως πίσω. Παίζει να έχει θέμα η ανάρτηση πίσω; Παίζει ρόλο κάτι άλλο; αν αυτό το βλέπεις ανάμεσα σε ίδια ακριβώς μοντέλα χτ ΧΩΡΙΣ τον αναβάτη πάνω , τότε κατά πάσα πιθανότητα έχει χαλαρώσει το ελατήριο και θέλει αλλαγή . όλα τα ελατήρια μετά απο κάποια χλμ παθαίνουν fading .... στα 150 περίπου χιλιάδες χλμ αρχίζει και είναι αντιλυπτό . αυτά που λένε ότι τα ελατήρια κρατάνε όλη την ζωή της μηχανής είναι βλακείες. Κανένα υλικό στον περιοδικό πίνακα δέν έχει άπειρη ζωή.... έτσι και το ατσάλι .... παρόλα αυτά βεβαιώσου ότι η προφόρτηση σου δέν έχει ρυθμιστεί σε ''χαλαρό'' επίπεδο ... άν είναι χαλαρή δώστην τέρμα και δές άν σε βολέψει έτσι, αλλιώς μία αλλαγή ελατηρίου πιστέυω θα είναι οκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nllnasos20@gmail.com 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2022 Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες