angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 Γεια σας και χαρά σας μετά από χρόνια Αγόρασα το dream bike μου και ναι πλέον πατέρας με μικρό παιδί το dream bike μου ήταν το honda sh 150 Κούτα παρακαλώ το πρώτο μου καινούριο μεκανάκι πολύ χαρά τόση αλλά διαφορετικής -πως να το πω- υφής από όταν είχα αγοράσει την πρώτη μου μεγάλη μουοσυκλέτα πριν από 10 και βάλε χρόνια πάντα όρθιοι και στους παλιους κ στους νέους του φόρουμ και στους παλιους και νέους αναβάτες αντρες κ γυναίκες Άλλη χάρη το καινουριο ρε παιδιά κ το αισθημα της ικανοποιησης που καταφερνεις επιτελους να πραγματοποιησεις την αγορα μετα απο κοπους κ θυσιες δεν ειναι τελικα γλαφυρα κ κοινοτυπε λόγια ειναι μοναδικο το συναισθημα τα φιλια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.798 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 Να το χαρείς το SH, εύχομαι πολλά καλα και ασφαλή χιλιομετρα, πάντα τέτοια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες