KateNikolaou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2022 Καλησπέρα παιδιά, Κλέψανε ένα μηχανάκι πριν από 10 μέρες ενός γνωστού στην περιοχή του Παγκρατίου, ένα sym symphony αν δεν κάνω λάθος του 2020, καινούριο δλδ. Δε χτύπησε ποτέ συναγερμός και δεν το άκουσε κανένας εκεί στην πολυκατοικία, ούτε καν ο ξάδερφος του που έχει 24ωρο μαγαζί 1 στενό πιο πέρα. Το βρήκαν σμπαράλια πριν από 2-3 μέρες παρατημένο στον Υμηττό. Γνωρίζει κανείς πέρα από την τροχαία τι κινήσεις πρέπει να κάνει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KateNikolaou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2022 Παιδιά δε βλέπω κάποια απάντηση, σας παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι ας απαντήσει. Η τροχαία δεν έχει ασχοληθεί καν, τρέχει από μαγαζί σε μαγαζί εκεί όσοι έχουν κάμερα μήπως έχει καταγράψει κάτι. Από την ασφαλιστική δε δίνουν φράγκο, γιατί ναι μεν έχει κλοπή αλλά δεν τον καλύπτει γιατί λέει το βρήκαμε. Για τη ζημιά παιδιά τι πρέπει να κάνουμε; Πώς αποζημιώνεται με κάποιο τρόπο; Γίνεται να κάνουμε ένσταση στην εταιρεία; Υπάρχει κάποια εταιρεία να ασφαλίζει για μερική κλοπή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2022 Δεν έπρεπε να το βρείτε δυστυχώς. Ακόμα και το πλαίσιο να βρεις μόνο, δεν αποζημιώνεσαι. Μερική κλοπή σε μότο δεν υπάρχει, αλλά και να υπήρχε πολύ αργά τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyT 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2022 πριν 4 ώρες, το μέλος KateNikolaou έγραψε: Παιδιά δε βλέπω κάποια απάντηση, σας παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι ας απαντήσει. Η τροχαία δεν έχει ασχοληθεί καν, τρέχει από μαγαζί σε μαγαζί εκεί όσοι έχουν κάμερα μήπως έχει καταγράψει κάτι. Από την ασφαλιστική δε δίνουν φράγκο, γιατί ναι μεν έχει κλοπή αλλά δεν τον καλύπτει γιατί λέει το βρήκαμε. Για τη ζημιά παιδιά τι πρέπει να κάνουμε; Πώς αποζημιώνεται με κάποιο τρόπο; Γίνεται να κάνουμε ένσταση στην εταιρεία; Υπάρχει κάποια εταιρεία να ασφαλίζει για μερική κλοπή; Εδώ τις μικρές μοτοσυκλέτες (παπιά/street μικρά) δεν καλύπτονται για την οδική βοηθεια, οπότε δεν με κάνει εντύπωση. Όπως πλέον λόγω παλαιότητας μιας μοτοσυκλέτας ασχέτως κυβικών σε μειώνει αρκετά το ποσό αποζημίωσης υλικών ζημιών και καλύπτει ΜΟΝΟ μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Τώρα, εγώ σου παραθέτω το εξής link που αναφέρει για μερική κλοπή ενώ επίσης αναφέρει και πόσο καλύπτει η τάδε εταιρία τις υλικές ζημιές. https://www.nextdeal.gr/asfalistiki-agora/diamesolavisi/83467/pos-kalyptetai-i-meriki-klopi-mesa-apo-ta-symvolaia-ohimaton Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KateNikolaou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2022 πριν 16 ώρες, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Δεν έπρεπε να το βρείτε δυστυχώς. Ακόμα και το πλαίσιο να βρεις μόνο, δεν αποζημιώνεσαι. Μερική κλοπή σε μότο δεν υπάρχει, αλλά και να υπήρχε πολύ αργά τώρα. Ναι μας το είπαν και 2 φίλοι αυτό. Γιατί λέει μετά το 3μηνο σε αποζημιώνουν. Πφφφ παιδιά είναι να μη σου τύχει και να μην πέσεις στην ανάγκη της εκάστοτε εταιρείας πριν 13 ώρες, το μέλος JohnnyT έγραψε: Εδώ τις μικρές μοτοσυκλέτες (παπιά/street μικρά) δεν καλύπτονται για την οδική βοηθεια, οπότε δεν με κάνει εντύπωση. Όπως πλέον λόγω παλαιότητας μιας μοτοσυκλέτας ασχέτως κυβικών σε μειώνει αρκετά το ποσό αποζημίωσης υλικών ζημιών και καλύπτει ΜΟΝΟ μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Τώρα, εγώ σου παραθέτω το εξής link που αναφέρει για μερική κλοπή ενώ επίσης αναφέρει και πόσο καλύπτει η τάδε εταιρία τις υλικές ζημιές. https://www.nextdeal.gr/asfalistiki-agora/diamesolavisi/83467/pos-kalyptetai-i-meriki-klopi-mesa-apo-ta-symvolaia-ohimaton Σ'ευχαριστώ. Είδα κι εδώ https://www.cosmoteinsurance.gr/moto/asfaleia-mixanis-pyros-klopis ότι όντως παίρνει μερική κλοπή, ενδεχομένως ίσως μέσω της AIG που είδα είναι η μόνη που το δέχεται και στο άρθρο που μου έστειλες. Γενικά κάνω έρευνα να τον βοηθήσω. Αν ξέρει και κάποιος άλλος κάτι να μου πει, ευχαρίστως. Ευχαρισυώ θερμά για την απάντηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyT 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2022 πριν 7 ώρες, το μέλος KateNikolaou έγραψε: Πφφφ παιδιά είναι να μη σου τύχει και να μην πέσεις στην ανάγκη της εκάστοτε εταιρείας Φίλε μου πριν λίγα χρόνια ειχαμε ενα ατύχημα με την μηχανή και επειδή υπήρχαν σωματικές βλάβες, η κάλυψη αποζημίωσης δοθηκε δυο χρόνια μετά, αφότου μεσολάβησαν αρκετές μπλόφες. Οι καλύτερες ασφάλειες ειναι οι μικτές ΑΛΛΑ πλέον εχουν προστεθεί κάποιοι περιορισμοί και εκεί πλέον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimissatelis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2022 Δύο μηχανάκια είχα βρει πριν 15 χρόνια ενα αστρεα γραντ και ένα άλλο και μάλιστα το άλλο ο κλέφτης του το κλείδωσε σε ένα στενό με δύο λουκέτα φώναξα την αστυνομία το παιδί που το είχε μέχρι και τα χέρια μου φιλούσε, και η πλάκα ποια είναι? έψαχνα για ένα άλλο κλεμμένο μηχανάκι ενός φίλου και τυχαία βρήκα έναν γνωστό στο δρόμο μου δείχνει μία φωτογραφία μου λέει μου εκλέψαν το μηχανάκι και βρήκα του αλλουνού και δεν βρήκα του φίλου τουλάχιστον βγήκε κάτι καλό. όταν γίνεται κάτι τέτοιο να γύρναμε να παίρνουμε τα μηχανάκια και να γυρνάμε τις πρώτες ώρες τις πρώτες μέρες η αστυνομία δεν κάνει ποτέ μα ποτέ μα ποτέ τίποτα και μη μασάτε από γύφτους και τέτοια μαζευτείτε μάζεψτε όσους μπορείτε πηγαίνετε να τους γάμησετε και πάρτε την περιουσία σας πίσω. Μάγκες από Θεσσαλονίκη είμαι η πλάκα ήτανε με το αστρέα το βλέπω στην Πολίχνη να γυρνάει με σπασμένη πινακίδα καινούργιο βυσσινί του φίλου μου το οδηγάει ένας πιτσιρικάς εγώ έχω ένα corolla του 75 πισωκίνα αλήτικο χωρίς εξάτμιση ζαντολάστιχα φουσκωμένα μαλακίες πάω δίπλα του του λέω μάγκα θα πηγαίνεις μπροστά θα πηγαίνω από πίσω σου μην τολμήσεις να πατήσεις το γκάζι θα πηδήξω από πάνω σου και θα σε λιώσω, θα σου κορνάρω να σου λέω πού θα πας βάζω το κλέφτη τον πιτσιρίκο να πάει το μηχανάκι μπροστά στο σπίτι του φίλου μου του χτυπάω το κουδούνι κατεβαίνει ο φίλος ο κλέφτης είναι εκεί του λέω μην φύγεις από δω θα σε γάμησω κατεβαίνει ο φίλος ένα ευχαριστώ ξερο μου είπε, τι να πεις.. κάνε το καλό και ριξτο στον γιαλο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες