nikoskouts 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2022 (τροποποιήθηκε) Γεια σας ... μια μικρηερωτηση ... εχω το ψεκαστο απο το 2012 με 25.000 χιλ ειναι καλη ιδεα να βαλω 15/50 λαδι η να συνεχισω 10/40 παντα οι ταχυτητες μου ηταν σκληρες για να ειμαι δικαιος μονο 2η ταχυτητα υπαρχει κινδυνος με το 15/50?? spectro λεω... Σας ευχαριστω. Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2022 από τον nikoskouts Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskouts 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2022 Το προβλημα μου δεν ειναι τοσο οι ταχυτητες αλλα εχω παρατηρησει το εξης ιδιαιτερα το καλοκαιρι εαν χρησιμοποιησω το παπι για αρκετη ωρα μεσα στην πολη οχι συνεχομενη διαδρομη δηλαδη βλεπω οτι αλλαζει ο ηχος του και ζεστενεται πολυ ΙΣΩΣ και να πεφτει λιγο η αποδοση του...αυτο ειναι ο λογος που θα ηθελα να παω σε λιγο πιο χοντρο λαδι . Γνωριζω οτι το ψεκαστο εχει διαδρομες μεσα που θελουν λεπτο λαδι ετσι τουλαχιστον μου εχουν πει ....Δεν ειμαι καινουργιο μελος αναγκαστηκα να κανω ΕΓΓΡΑΦΗ ΞΑΝΑ διοτι ο λογαριασμος μου ελεγε banned και οσες φορες εστειλα μηνυμα στους διαχειριστες δεν ελαβα ποτε απαντηση στα email μου η στα spam... Σας ευχαριστω για το πολυ χρηστικο forum . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2022 Εγώ θα σε συμβούλευα να αλλάξεις την μάρκα λαδιού και να δοκιμάσεις άλλη μάρκα. Με τα eni (agip) που προτείνει η Honda ίσως και να μην έχεις πρόβλημα. Και λάδι 10w40 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2022 Οι ιμιτασιόν πίπες μπουζί υπάρχει περίπτωση να μην δίνουν σωστό ρεύμα στο μπουζί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antwnis_gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2022 πριν 16 ώρες, το μέλος nikoskouts έγραψε: Γεια σας ... μια μικρηερωτηση ... εχω το ψεκαστο απο το 2012 με 25.000 χιλ ειναι καλη ιδεα να βαλω 15/50 λαδι η να συνεχισω 10/40 παντα οι ταχυτητες μου ηταν σκληρες για να ειμαι δικαιος μονο 2η ταχυτητα υπαρχει κινδυνος με το 15/50?? spectro λεω... Σας ευχαριστω. Δοκίμασε 10-50 Εγώ βάζω της ELF, (57 χιλ. πιστόνι) και είναι μια χαρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskouts 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2022 Σε ευχαριστω για την απαντηση τα agip τα εχω βαλει δεν ειναι ασχημα αλλα η 2η χτυπουσε ακομη . τωρα εγω θα τα δοκιμασω τα 15/50 δεν πιστευω να εχουν τεραστια διαφορα προς το χειροτερο ...ειναι και καλοκαιρι ηδη παει για 35-38 .Καλο καλοκαιρι να εχουμε ολοι μας ,ας ελπισουμε οχι σαν το προηγουμενο......43-46... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.925 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2022 πριν 17 ώρες, το μέλος nikoskouts έγραψε: εχω το ψεκαστο απο το 2012 με 25.000 χιλ ειναι καλη ιδεα να βαλω 15/50 λαδι η να συνεχισω 10/40 παντα οι ταχυτητες μου ηταν σκληρες για να ειμαι δικαιος μονο 2η ταχυτητα Τα ψεκαστά, παίρνουν 10/30 ή 10/40, μόνο. Ρύθμισε τον συμπλέκτη με την 14αρα βίδα στο πλαινο καπάκι, και βαλε ενα ποιοτικο λάδι. Τα λιπαντικά έχουν εξελιχθει αρκετά, το 10/30 ακούγεται αρκετά ''λεπτό'', αλλά δουλευει μια χαρά. Πανε οι εποχές του ''βαλε ενα 20/50 και δεν εχει ανάγκη''... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2022 πριν 1 ώρα, το μέλος nikoskouts έγραψε: Σε ευχαριστω για την απαντηση τα agip τα εχω βαλει δεν ειναι ασχημα αλλα η 2η χτυπουσε ακομη . Αν έχει πρόβλημα το γρανάζι της δευτέρας στο σασμάν τότε δεν μπορεί να αλλάξει ότι μάρκα λάδι και να βάλεις. Υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο να είναι φθαρμένο το γρανάζι της ταχύτητας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskouts 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2022 (τροποποιήθηκε) Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας και την βοηθεια σας .Τα πραγματακια εφτασαν .Να δουμε πως θα παει.... θα ηθελα να ανεβασω και μια φωτο απο τα parts που πηρα , αλυσιδα DID, τακακια ,σιαγωνες ,καπακι μηχανης, βιδες, πατηθρα, αλλα μονο μεσω URL? ΚΑΙ ΜΟΝΟ?? ή δεν γνωριζω πως? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2022 από τον nikoskouts Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.925 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2022 ....τουλάχιστον, πόσταρε στην σωστη Κατηγορια την επόμενη φορά (διοτι τωρα μεταφερθηκε). Δες την, πάνω. το λάδι που πηρες, δεν ειναι για το μοτέρ σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.728 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2022 πριν 7 ώρες, το μέλος nikoskouts έγραψε: αλλα μονο μεσω URL? ΚΑΙ ΜΟΝΟ?? ή δεν γνωριζω πως? Πήγαινε εδώ: https://imgur.com/upload Ανέβασε την/τις φώτο και όταν ολοκληρωθεί το upload, κάνεις δεξί κλικ "Αντιγραφή διεύθυνσης εικόνας" και επικόλληση εδώ πέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskouts 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2022 (τροποποιήθηκε) Σε ευχαριστω πολυ για τη διευκρινηση ... πριν 7 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: ....τουλάχιστον, πόσταρε στην σωστη Κατηγορια την επόμενη φορά (διοτι τωρα μεταφερθηκε). Δες την, πάνω. το λάδι που πηρες, δεν ειναι για το μοτέρ σου. Αντιλαμβανομαι οτι δεν το συστηνει η Honda.....'η to lλες απο εμπειρια προσωπικη?.ή το λαδι δεν καλυπτει προδιαγραφες ? μπα δεν νομιζω αυτο ...Το θεμα ειναι οτι το μηχανακι ζεστενοταν το καλοκαιρι ........θα το παρακολουθω συνεχεια και θα γραψω ξανα .Πιστευεις πως δεν θα το σηκωνει η αντλια λαδιου ?και δεν θα λιπαινει σωστα προς τα πανω ? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2022 από τον nikoskouts Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.925 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2022 Define ''ζεστενοταν το καλοκαιρι '' , διοτι ξερω άνθρωπο που ράντιζε με το λάστιχο κήπου το ψυγείο του ΙΧ του μολις εφτανε σπίτι του με το μοτερ εν λειτουργία ''ωστε να κατεβει πιο γρηγορα η θερμοκρασία''. Το ψυγείο έσκασε τον επόμενο χειμωνα με τα πρωτα κρυα, αλλά ο κάτοχος ΔΕΝ το συνέδεσε με το καλοκαιρινο κατάβρεγμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.489 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2022 Define "παρακολουθώ". Παίρνεις μαζί IR θερμόμετρο και μετράς κάποιο σημείο συην κεφαλή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskouts 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2022 (τροποποιήθηκε) Xμμμ λες να παιζει αυτο,, χαχαχα ,εεεε οχι δα και μαλιστα απο ηλεκτρονικο -τεχνικο ιατρικων μηχανηματων ,δλδ δεν ειμαι και τοσο ασχετος και δεν του εχω και τοση αδυναμια .... Eμπεριστατωμένη απαντηση , στο case ποσο θα πρεπει να παιρνεις μετρημενη θερμοκρασια με probe?? για να καθορισουμε το ""define" . Iδια σκεψη με τον μελος costikos τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται.... Θα δειξει φιλε μου το πολυ πολυ να το παρω στο χερι ....χαχα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2022 από τον nikoskouts Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.489 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2022 πριν 23 λεπτά, το μέλος nikoskouts έγραψε: Eμπεριστατωμένη απαντηση , στο case ποσο θα πρεπει να παιρνεις μετρημενη θερμοκρασια με probe?? για να καθορισουμε το ""define" . Iδια σκεψη με τον μελος costikos τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται.... ΑΝ είναι χρώμα μαύρο και δεν γυαλίζει, μέχρι 90 είσαι Οκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskouts 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2022 Αυτα πηρα για αρχη .... https://imgur.com/a/9DBilr5 πριν 26 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: ΑΝ είναι χρώμα μαύρο και δεν γυαλίζει, μέχρι 90 είσαι Οκ Aναφερεσαι για το λαδι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.489 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2022 πριν 9 λεπτά, το μέλος nikoskouts έγραψε: Αυτα πηρα για αρχη .... https://imgur.com/a/9DBilr5 Aναφερεσαι για το λαδι ? Οχι, λεω για το IR probe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskouts 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2022 (τροποποιήθηκε) πριν 3 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: Το ψυγείο έσκασε τον επόμενο χειμωνα με τα πρωτα κρυα, αλλά ο κάτοχος ΔΕΝ το συνέδεσε με το καλοκαιρινο κατάβρεγμα... Μιλας με γριφους "Γεροντα" χαχα να αρχισω να παiρνω λαστιχο αλλα θα το εχω στην ζεστη παροχη ... με ενα 10W/30 τοτε μες στο καλοκαιρι με 45 ?? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2022 από τον nikoskouts Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2022 Τα λάδια με προδιαγραφές API SN ταιριάζουν στο innova? Ή βάζουμε λάδια μόνο με προδιαγραφές API SJ και SG? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskouts 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2022 (τροποποιήθηκε) https://spectro-oils.com/golden-semi-synthetic-2/ Golden 4 Synthetic blend is our super premium blended lubricant. Exceeds all known motorcycle manufacturer’s warranty requirements, plus A.P.I. SL/JASO MA/MA2 https://imgur.com/a/bwapb8H Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2022 από τον nikoskouts Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.489 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2022 πριν 1 ώρα, το μέλος nikoskouts έγραψε: Μιλας με γριφους "Γεροντα" χαχα να αρχισω να παiρνω λαστιχο αλλα θα το εχω στην ζεστη παροχη ... με ενα 10W/30 τοτε μες στο καλοκαιρι με 45 ?? Θερμόμετρο Υπερυθρων (IR) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.925 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2022 .....εχεις αναρωτηθει, ποιος ειναι ο λόγος που τα ψεκαστα ιννόβα εχουν διπλάσιο διάκενο βαλβίδων απο τα παλιά με καρμπυρατερ ? Μιας και δηλώνεις σχετικός και την ιδιότητα σου. Διότι κατανοείς ΄η ''κατανοείς'' τι σου γραφω, αλλά απαντας με ''10/30 στους 45'' ενω εχεις και άλλη επιλογή με 10/40 αλλά δεν σου αρέσει, και προτιμας να ''παιξεις'' με το μοτέρ ΣΟΥ. Ωραια τα τακάκια. My 2c. πριν 5 ώρες, το μέλος nikoskouts έγραψε: Xμμμ λες να παιζει αυτο,, χαχαχα ,εεεε οχι δα και μαλιστα απο ηλεκτρονικο -τεχνικο ιατρικων μηχανηματων ,δλδ δεν ειμαι και τοσο ασχετος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskouts 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2022 (τροποποιήθηκε) Το δεν ειμαι και τοσο ασχετος αφορα οτι δεν κατεβαζω την θερμοκρασια του ψυγειου μου με λαστιχο νερου.... δεν πειραζει κανεναν η ιδιοτητα μου φανταζομαι....και δεν εχει καμια σχεση με Μηχανακια -παπια please read carefully ..οποτε δεν γνωριζω φιλε μου να σου απαντησω ...περιμενω ομως να απαντουν οι σχετικοι εμπεριστατωμενα και οχι με ερωτησεις στις ερωτησεις , ΑΝ θελουν φυσικα ...δεν ειναι και απαραιτητο . My 2c also.. BR Nikos Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2022 από τον nikoskouts Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskouts 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2022 (τροποποιήθηκε) Δεν ξερω αν ειναι πολυ νωρις να γραψω τις εντυπωσεις μου με μια εβδομαδα χρησης λιπαντικου 15/50 spectro gold πριν χρησιμοποιουσα 10/40 spectro gold επισης και πριν Torco .To μοτερ ακουγεται πιο ρονταρισμενο ησυχο και δεν ζεστενεται τοσο οσο πριν .δεν αλλαζει ο ηχος του με ωρα χρησης μεσα στην πολη συνεχεια μεσω μινι καυσωνα που περασσαμε 37-38 βαθμους. Ξεχασμενη αναπαντητη ερωτηση.... Εχει αναρωτηθει, ποιος ειναι ο λόγος που τα ψεκαστα ιννόβα εχουν διπλάσιο διάκενο βαλβίδων απο τα παλιά με καρμπυρατερ ? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2022 από τον nikoskouts 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες