ThanosTC 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2022 Καλησπέρα σε όλους!Παρατήρησα κάτι και θα ήθελα αν είναι δυνατόν αν κάποιος φίλος έχει το ίδιο μηχανάκι να μου το επιβεβαιώσει πριν επισκεφτώ σέρβις... Όταν πάω να σταματήσω σε φανάρι και έχω αφήσει τελείως γκάζι και απλά τσουλαει με χαμηλή ταχύτητα νιώθω ένα ελαφρύ τρέμουλο από το μπροστινό μέρος...απλά επειδή έχω το μηχανάκι σχεδόν μήνα δεν ξέρω αν οφείλεται σε φυσιολογική συμπεριφορά η όχι...αν κάποιος φίλος έχει να δώσει τα φώτα του θα ήμουν υπόχρεος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2022 όταν πατάς το μπροστά φρένο πολύ ελαφρά, νιώθεις η μανέτα να σου κουνάει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ThanosTC 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος hraklis έγραψε: όταν πατάς το μπροστά φρένο πολύ ελαφρά, νιώθεις η μανέτα να σου κουνάει ? Καλησπέρα! Δεν έχω παρατηρήσει κάτι... θα το προσέξω σήμερα και θα επανέλθω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2022 πριν 14 ώρες, το μέλος ThanosTC έγραψε: Καλησπέρα σε όλους!Παρατήρησα κάτι και θα ήθελα αν είναι δυνατόν αν κάποιος φίλος έχει το ίδιο μηχανάκι να μου το επιβεβαιώσει πριν επισκεφτώ σέρβις... Όταν πάω να σταματήσω σε φανάρι και έχω αφήσει τελείως γκάζι και απλά τσουλαει με χαμηλή ταχύτητα νιώθω ένα ελαφρύ τρέμουλο από το μπροστινό μέρος...απλά επειδή έχω το μηχανάκι σχεδόν μήνα δεν ξέρω αν οφείλεται σε φυσιολογική συμπεριφορά η όχι...αν κάποιος φίλος έχει να δώσει τα φώτα του θα ήμουν υπόχρεος! Καλησπέρα Θάνο!! Καλώς ήρθες στο mybike. Αρχικά έλεγξε πίεση ελαστικών, ιδιαίτερα του εμπρός. Παίζει να έχει χάσει κάποια psi. Κατά τ' άλλα αφησε για λίγα χλμ τα πράγματα ως έχουν. Να στρώσουν / πατήσουν τα λάστιχα πάνω στις ζάντες. Και αν εξακολουθεί, κάνε μια ζυγοστάθμιση Υ.Γ.: Έχεις αλλάξει προφόρτιση στο πίσω αμορτισέρ? Την αύξησης για κάποιο λόγο? Ή είναι μαμά ρύθμιση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ThanosTC 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2022 πριν 6 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε: Καλησπέρα Θάνο!! Καλώς ήρθες στο mybike. Αρχικά έλεγξε πίεση ελαστικών, ιδιαίτερα του εμπρός. Παίζει να έχει χάσει κάποια psi. Κατά τ' άλλα αφησε για λίγα χλμ τα πράγματα ως έχουν. Να στρώσουν / πατήσουν τα λάστιχα πάνω στις ζάντες. Και αν εξακολουθεί, κάνε μια ζυγοστάθμιση Υ.Γ.: Έχεις αλλάξει προφόρτιση στο πίσω αμορτισέρ? Την αύξησης για κάποιο λόγο? Ή είναι μαμά ρύθμιση? Όχι είναι όλα μαμά και όπως το πήρα!! Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας! Θα το δω πως πάει και θα επανέλθω αν χρειαστεί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ThanosTC 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2022 Τελικά έκλεισα ραντεβού σε εξουσιοδοτημένο τη Παρασκευή το πρωί να το δούν γιατί η αλήθεια είναι πως δεν βρήκα κανένα βαριδάκι στις ζάντες οπότε είναι μάλλον θέμα ζυγοστάθμισης... το περίεργο είναι πως το τρέμουλο αυτό δεν μπορώ να πω οτι το νιώθω στο τιμόνι αλλά στο μπροστινό μέρος - μάσκα... τι να πω θα δείξει... επίσης πρόβλημα ζυγοστάθμισης δεν θα έπρεπε να το νιώθεις ανεβάζοντας στροφές και ταχύτητα και όχι σε χαμηλή ταχύτητα που το νιώθω εγώ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2022 Σε μεγαλύτερες ταχύτητες θα ήταν θέμα ζυγοστάθμισης πίσω, Θάνο. Σε μικρές ταχύτητες, πχ λίγο πριν σταματήσουμε, είναι συνήθως θέμα εμπρός. Που μπορεί να είναι απλά μια ζυγοστάθμιση, ένα στραβό ελαστικό ή μια στραβή ζάντα (ανεβάζω σιγά σιγά το επίπεδο θέματος κ κόστους) Έχω προσπεράσει το σενάριο να είσαι βίαιος με το εμπρός φρένο και ο κραδασμός να οφείλεται στο πάτα άσε της αντλίας του abs που φέρνει κραδασμό εμπρός (κ στα πλαστικά). Καλά έκανα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ThanosTC 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2022 πριν 3 ώρες, το μέλος ksino1100 έγραψε: Σε μεγαλύτερες ταχύτητες θα ήταν θέμα ζυγοστάθμισης πίσω, Θάνο. Σε μικρές ταχύτητες, πχ λίγο πριν σταματήσουμε, είναι συνήθως θέμα εμπρός. Που μπορεί να είναι απλά μια ζυγοστάθμιση, ένα στραβό ελαστικό ή μια στραβή ζάντα (ανεβάζω σιγά σιγά το επίπεδο θέματος κ κόστους) Έχω προσπεράσει το σενάριο να είσαι βίαιος με το εμπρός φρένο και ο κραδασμός να οφείλεται στο πάτα άσε της αντλίας του abs που φέρνει κραδασμό εμπρός (κ στα πλαστικά). Καλά έκανα? Σωστά Γιάννη, έτσι και αλλιώς το τρέμουλο αυτό το νιώθω μη πατώντας καθόλου φρένο... ελπίζω να είναι ζυγοστάθμιση... στράβωμα ζάντας αν δεν είναι εργοστασιακά εγώ πάντως δεν έχω φάει καμία λακούβα.. εδώ αποφέυγω μέχρι και τα καπάκια τα μεταλλικά στη μέση του δρόμου... αν είναι λάστιχο επίσης εργοστασιακά θα είναι προβληματικό και απλά θα επισπέυσω την αλλαγή τους...ίδωμεν! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2022 πριν 7 ώρες, το μέλος ThanosTC έγραψε: Σωστά Γιάννη, έτσι και αλλιώς το τρέμουλο αυτό το νιώθω μη πατώντας καθόλου φρένο... ελπίζω να είναι ζυγοστάθμιση... στράβωμα ζάντας αν δεν είναι εργοστασιακά εγώ πάντως δεν έχω φάει καμία λακούβα.. εδώ αποφέυγω μέχρι και τα καπάκια τα μεταλλικά στη μέση του δρόμου... αν είναι λάστιχο επίσης εργοστασιακά θα είναι προβληματικό και απλά θα επισπέυσω την αλλαγή τους...ίδωμεν! Ακόμα και ελαττωματικό να είναι το εμπρός λάστιχο, μπορεί να περαστεί εγγύηση! Δε θα είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος άτυχος που έπεσε σε λάθος παρτίδα! Αναμένουμε νέα σου, μεθαύριο, λοιπόν! Καλή επιτυχία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ThanosTC 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2022 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα σε όλους! Λοιπόν γύρισα απο το συνεργείο... εξήγησα το θέμα που παρατήρησα στο μηχανικό και το πήρε βόλτα, μου είπε οτι δεν παρατήρησε κάτι περίεργο και έλεγξε τον αέρα και μου είπε οτι ήταν παραπάνω φουσκωμένο απο ότι έπρεπε... το πήρα λοιπόν αλλά πάλι το νιώθω αυτό το τρέμουλο στην ίδιες συνθήκες (ελαφρύ βέβαια αλλά το νιώθω)... τι να πω... να είναι ιδέα μου??? Δεν νομίζω... θα το αφήσω να δω πως θα εξελιχθεί.. Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2022 από τον ThanosTC 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.491 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2022 Ρίξε λίγο ακόμα την πίεση στο λάστιχο και θα φύγει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2022 πριν 34 λεπτά, το μέλος ThanosTC έγραψε: Καλημέρα σε όλους! Λοιπόν γύρισα απο το συνεργείο... εξήγησα το θέμα που παρατήρησα στο μηχανικό και το πήρε βόλτα, μου είπε οτι δεν παρατήρησε κάτι περίεργο και έλεγξε τον αέρα και μου είπε οτι ήταν παραπάνω φουσκωμένο απο ότι έπρεπε... το πήρα λοιπόν αλλά πάλι το νιώθω αυτό το τρέμουλο στην ίδιες συνθήκες (ελαφρύ βέβαια αλλά το νιώθω)... τι να πω... να είναι ιδέα μου??? Δεν νομίζω... θα το αφήσω να δω πως θα εξελιχθεί.. παλιά δούλευα στην Πάρο και είχα ένα σκουτεράκι 250ρι. άσχετος τότε απο μηχανάκια απλά το έπαιρνα να πάω δουλειά... για ένα μήνα έβαζα πίεση 50 psi ! ποτέ δέν είχα τρέμουλο.... κάτι άλλο πρέπει να είναι φίλε μου.... απλά για μένα αν ρίξεις την πίεση απλά δέν θα νιώθεις το τρέμουλο καθώς θα αποσβαίνει στο μαλακό λάστιχο αλλά στην ουσία το πρόβλημα δεν θα διορθωθεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2022 πριν 4 ώρες, το μέλος ThanosTC έγραψε: Καλημέρα σε όλους! Λοιπόν γύρισα απο το συνεργείο... εξήγησα το θέμα που παρατήρησα στο μηχανικό και το πήρε βόλτα, μου είπε οτι δεν παρατήρησε κάτι περίεργο και έλεγξε τον αέρα και μου είπε οτι ήταν παραπάνω φουσκωμένο απο ότι έπρεπε... το πήρα λοιπόν αλλά πάλι το νιώθω αυτό το τρέμουλο στην ίδιες συνθήκες (ελαφρύ βέβαια αλλά το νιώθω)... τι να πω... να είναι ιδέα μου??? Δεν νομίζω... θα το αφήσω να δω πως θα εξελιχθεί.. Θάνο, όταν προλάβεις πετάξου σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα πώλησης/τοποθέτησης ελαστικών ΔΙΚΥΚΛΩΝ και πες τους να σου κάνουν έναν έλεγχο (Βασικά μια ζυγοστάθμιση στον εμπρός πρώτα και εξακολουθεί να το κάνει ελέγχετε και το πίσω). Η λογική του μάστορα πως επειδή δε το καταλαβαίνει εξαφανίζει και το πρόβλημα, είναι απλά γελοία... Και κάτι ακόμα. Επειδή το μηχάνημα είναι καινούριο, παίζει να θέλει ένα ελαφρύ σφίξιμο σε ρουλεμάν τιμονόπλακας. Όπως και να έχει, πρακτικά δε μιλάμε για κάτι επικίνδυνο. Είτε ως θέμα τροχού είτε ρουλεμάν. Απλά μη το εγκαταλείψεις, να δούμε τελικά από που ξεκινάει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ThanosTC 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2022 πριν 21 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε: Θάνο, όταν προλάβεις πετάξου σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα πώλησης/τοποθέτησης ελαστικών ΔΙΚΥΚΛΩΝ και πες τους να σου κάνουν έναν έλεγχο (Βασικά μια ζυγοστάθμιση στον εμπρός πρώτα και εξακολουθεί να το κάνει ελέγχετε και το πίσω). Η λογική του μάστορα πως επειδή δε το καταλαβαίνει εξαφανίζει και το πρόβλημα, είναι απλά γελοία... Και κάτι ακόμα. Επειδή το μηχάνημα είναι καινούριο, παίζει να θέλει ένα ελαφρύ σφίξιμο σε ρουλεμάν τιμονόπλακας. Όπως και να έχει, πρακτικά δε μιλάμε για κάτι επικίνδυνο. Είτε ως θέμα τροχού είτε ρουλεμάν. Απλά μη το εγκαταλείψεις, να δούμε τελικά από που ξεκινάει!!! Ευχαριστώ πολύ! όχι δεν θα το εγκαταλείψω θα πάω να το ελέγξει λαστιχάς όπως λες και θα επανέλθω!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ThanosTC 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2022 Καλημέρα σε όλους! Ενημέρωση για το θέμα... πήρα τηλέφωνο να κλείσω ένα ραντεβού για ζυγοστάθμιση σε ένα λαστιχά στο Χαλάνδρι που διάβασα πολύ καλές αξιολογήσεις στο ιντερνετ και εξηγώντας του το θέμα μου μου είπε οτι αποκλείεται να είναι ζυγοστάθμιση και οτι δεν ισχύει οτι αν εχει θέμα ζυγοστάθμισης το μπροστινό λάστιχο νιώθεις τρέμουλο στις χαμηλές ταχύτητες.... τι να πω.... μήπως τελικά είναι κανένας συντονισμός του μοτέρ και κάνει έτσι?? Πραγματικά πλέον δε ξέρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denverakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2022 Φιλε μου ελυσες το προβλημα σου; εχεις το tl 508 tcs 2022; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες