moto.dj 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 Καλησπέρα παιδιά, είμαι κάτοχος ενός crypton r 115 και θελω να αλλαξω τα πλαστικά με ενα ολόκληρο κουστομοι καινούργιο και σκεφτηκα να κανω μια αλλαγη αν γινετε. Η αλλαγη που σκέφτομαι είναι να του φορέσω κουστουμι απο r 105 αλλα δεν είμαι σίγουρος αν θα ταιριάζουν τα σημεία για να βιδωθουν τα καπάκια επίσης και το μπροστινό φανάρι. Τι λέτε έχετε καμια ιδέα ή κάποιος αν έχει δοκιμάσει κατι παρόμοιο ασ μας φωτίσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 (τροποποιήθηκε) Να ταιριάξεις από το 105 στο 115, λίγο χλωμό το βλέπω. Και να γίνεται, παίζει να θέλει χοντρή πατέντα για να κουμπώσουν. Και πάλι, γιατί να βάλεις πλαστικά παλιότερης σχεδίασης; Μια χαρά όμορφο είναι το R115. Ο @Tasos Meli πάντως γνωρίζει πολλά για τα Crypton Τροποποιήθηκε Μάιος 14 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Κυριακή την 04:11 πμ πριν 16 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Να ταιριάξεις από το 105 στο 115, λίγο χλωμό το βλέπω. Και να γίνεται, παίζει να θέλει χοντρή πατέντα για να κουμπώσουν. Και πάλι, γιατί να βάλεις πλαστικά παλιότερης σχεδίασης; Μια χαρά όμορφο είναι το R115. Ο @Tasos Meli πάντως γνωρίζει πολλά για τα Crypton Δυστυχώς οι γνώσεις μου περιορίζονται στο ότι έχει να κάνει με το μοτέρ του, αν και είχα στην παρέα μου και από τα 2 δεν μπήκαμε ποτέ στη διαδικασία σύγκρισης των πλαστικών μερών τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Κυριακή την 12:14 μμ Και πάλι, τώρα που κοιτάω τα δυο μηχανάκια μεταξύ τους, δεν παίζει καν να ταιριάζουν τα πλαστικά μεταξύ τους. Γενικά, απλά βάλτου ένα καινούριο κουστούμι για R115 και καθάρισες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto.dj 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Κυριακή την 04:58 μμ Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες