delapongo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 καλησπερα κι απο μενα,μολις μπηκα στη μεγαλη παρεα του my bike. Ειμαι κατοχος bmw gs 650 2001 και θελω να αλλαξω σε κατι πιο γρηγορο. Με το μικρο μπατζετ που διαθετω σχρδον με ανταλλαγη και μικρη διαφορα απο μερους μου εχω καταληξει στα εξης μοντελα και θελω τη γνωμη σας.1) honda cbr 600 f4 1999,2)tdm 850 2002,3)yamaha thundercat 600 1998,4)fazer 600 2004, η χρηση θα ειναι βολταδικη χαλαρα οχι καθημερινη και θελω οπωσδηποτε τελικη πανω απο 220 που δεν ξερω αν πιανει το tdm να σημειωσω οτι υπαρχει εμπειρια ετων στις 2 ροδες και καποτε οδηγουσα για 6 μηνες v storm 600 ενος φιλου Η δικη μου προτιμηση με βαση ομορφια και αξιοπιστια ειναι το cbr,δεκτες παρακαλω οι γνωμες σας,ξερω οτι δεν ειναι μηχανακια ιδιας κατηγοριας και ειναι παλια ,αλλα παντα με καλο ελεγχο σε μηγανικο θα ηθελα να μου πειτε γνωμες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 Εκτος του TDM 850, τα υπολοιπα μου φαινονται αρκετα τιμια, εγω θα τα κοιτουσα με σειρα πρωτα CBR μετα Fazer και στο τελος το Thundercat αν δεν εβρισκα κατι απο τα πρωτα 2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
delapongo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 πριν 9 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Εκτος του TDM 850, τα υπολοιπα μου φαινονται αρκετα τιμια, εγω θα τα κοιτουσα με σειρα πρωτα CBR μετα Fazer και στο τελος το Thundercat αν δεν εβρισκα κατι απο τα πρωτα 2. γιατι λες να αποφυγω tdm? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 Δεν έχω προσωπική εμπειρία από το TDM, δεν θα το επέλεγα γιατί κατά τη δίκη μου άποψη είναι ένα μέτριο μηχανάκι σε όλους τους τομείς, σε σχέση με τα υπόλοιπα, τα υπόλοιπα ταξιδεύουν πιο άνετα, πιο γρήγορα, με πιο ξεκούραστη στάση σώματος (για μένα τουλάχιστον που έχω θέμα με τη μέση) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 Κατανοω το οικονομικο ζητημα της αναζητησης σου....αλλα γιατι να μπλεξεις με μηχανακια 20ετιας + τα οποια ισως πλην του cbr θα σε βαλουν σε μπελαδες? Επισης το "χαλαρα βολταδικη χρηση" και το "οπωσδηποτε τελικη πανω απο 220" καταλαβαινεις οτι δεν πανε μαζι. Για το Tdm συμφωνω κ εγω με τον Τασο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
delapongo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 πριν 1 ώρα, το μέλος GeorStrat έγραψε: Κατανοω το οικονομικο ζητημα της αναζητησης σου....αλλα γιατι να μπλεξεις με μηχανακια 20ετιας + τα οποια ισως πλην του cbr θα σε βαλουν σε μπελαδες? Επισης το "χαλαρα βολταδικη χρηση" και το "οπωσδηποτε τελικη πανω απο 220" καταλαβαινεις οτι δεν πανε μαζι. Για το Tdm συμφωνω κ εγω με τον Τασο. ευστοχη και δεκτη η παρατηρηση σου αλλα χαλαη και βολταδικη βολτα με κατω απο 200 θα κρατουσα το gs.Καποια στιγμη θα μου αρεσαν ανοιγματα ανω των 220,αυτο εννοουσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 πριν 18 ώρες, το μέλος delapongo έγραψε: καλησπερα κι απο μενα,μολις μπηκα στη μεγαλη παρεα του my bike. Ειμαι κατοχος bmw gs 650 2001 και θελω να αλλαξω σε κατι πιο γρηγορο. Με το μικρο μπατζετ που διαθετω σχρδον με ανταλλαγη και μικρη διαφορα απο μερους μου εχω καταληξει στα εξης μοντελα και θελω τη γνωμη σας.1) honda cbr 600 f4 1999,2)tdm 850 2002,3)yamaha thundercat 600 1998,4)fazer 600 2004, η χρηση θα ειναι βολταδικη χαλαρα οχι καθημερινη και θελω οπωσδηποτε τελικη πανω απο 220 που δεν ξερω αν πιανει το tdm να σημειωσω οτι υπαρχει εμπειρια ετων στις 2 ροδες και καποτε οδηγουσα για 6 μηνες v storm 600 ενος φιλου Η δικη μου προτιμηση με βαση ομορφια και αξιοπιστια ειναι το cbr,δεκτες παρακαλω οι γνωμες σας,ξερω οτι δεν ειναι μηχανακια ιδιας κατηγοριας και ειναι παλια ,αλλα παντα με καλο ελεγχο σε μηγανικο θα ηθελα να μου πειτε γνωμες το στρομ σιγουρα το οδηγουσες γτ ειναι 650 και οχι 600 θα κοιυαζα cbr600f 2003-2004 η fazer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
delapongo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 Τελικά σήμερα έγινε η αγορά μίας καλοσυντηρημενης κυρίας yzf 600r 1997.συντομα θα ανεβάσω φωτογραφίες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 Καλορίζικο και καλοτάξιδο το μοτορι, περιμένουμε φωτογραφικό υλικό! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
delapongo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 πριν 45 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Καλορίζικο και καλοτάξιδο το μοτορι, περιμένουμε φωτογραφικό υλικό! ευχαριστω πολυ,δεν ξερω πως να ανεβασω εδω φωτο απο το κινητο μου και να φανταστεις οτι παινω απο κινητο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 Όμορφο στα χρόνια του αλλά γνωστή λαδιέρα το Thundercat Έχε τον νου σου στα λάδια, να τσεκάρεις συχνά την στάθμη τους. Καλοτάξιδο και προσεκτικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
delapongo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 (τροποποιήθηκε) πριν 7 λεπτά, το μέλος klab έγραψε: Όμορφο στα χρόνια του αλλά γνωστή λαδιέρα το Thundercat Έχε τον νου σου στα λάδια, να τσεκάρεις συχνά την στάθμη τους. Καλοτάξιδο και προσεκτικά. σ ευχαριστω πολυ για την παρατηρηση,εχω την τυχη να ειμαι φιλος με καποιον που δουλευει χρονια στην yamaha με μεγαλη εμπειρια και το συνεργειο του ειναι 5 μετρα απο το σπιτι μου.Το ελεγξε σε αρκετα σημεια και μου εδωσε το οκ.Πως μπορω να ανεβασω εδω φωτο να σας δειξω? Τροποποιήθηκε Μάιος 11 από τον delapongo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 Για τις φωτογραφίες εγώ τις ανεβάζω στο imgur και μετά βάζω το link της κάθε φωτογραφίας στο μήνυμα μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες