greggiak 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2022 Καλησπερα σε ολα τα μελη. Εχω αυτη τη μασκα στο fmx https://en.aliradar.com/item/32916274441-Motorcycle-LED-Headlight-Fairing-Supermoto-Head-Light-For-Honda-Suzuki-DRZ400SM-CRF-TTR-CR-Street-Bike-Motocross-Enduro-Headlamp (ετσι το αγορασα) αλλα το προβλημα μου ειναι ο φωτισμος το βραδυ. Δεν βλεπω τιποτα σε σχεση με αυτο που θα πρεπε να βλεπω. Σε συνεργειο που ρωτησα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να βαλουν καλυτερες λαμπες στην συγκεκριμενη μασκα γιατι δεν εχει κρυσταλλο μπροστα οποτε μου ειπαν πρεπει να αλλαξω μασκα για να εχω καλα φωτα, αλλα θελω να παρω και μια δευτερη γνωμη γιατι η αληθεια ειναι οτι το μηχανακι μου αρεσει πολυ παραπανω με αυτη τη μασκα σε συνδιασμο με το aftermarket φτερο μπροστα και δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω τα μανισια μπροστα τα θεωρω πολυ ασχημα.. Υπαρχει τροπος να βλεπω καλυτερα κρατωντας αυτη τη μασκα? και αν οχι προτεινεται καποια αλλη aftermarket που να δειχνει ομορφη σε fmx? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.489 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2022 Τι να κρατήσεις απο αυτο το κινέζικο τάπερ και να βλέπεις κιόλας; Για κάνε ένα ψάξιμο σε επώνυμες μάσκες (Acerbis UFO κλπ) αν και δε νομίζω, γιατί είναι για motocross. Πιο σοβαρή απάντηση, μπορείς να διαλέξεις μάσκα -προβολέα ΟΕΜ από κάποια άλλη μηχανή και να το πάρεις ως γνήσιο μεταχειρισμένο. Τα ΟΕΜ σίγουρα καλύπτουν τις στανταρ φωτιστικές ανάγκες και δεν εχουν καμία απολύτως σχέση σε ποιότητα με τις προσφορες του aliexpress. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2022 Η UFO βγάζει σίγουρα μάσκες και λασπωτηρες με φώτα. Ούτε καν για τάπερ αυτή η αηδία.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες